coffeemania
reclame-icon

online

WEBDESIGN HAARLEM

In 2007 specialiseerden we ons ook in webdesign: corporate website, e-commerce, wordpress website, marketing automation, e-mailmarketing en SEO-tekst. We werken voor grote en middelgrote ondernemingen in B2C en B2B.

WEBDESIGN IN HAARLEM: SPECIALIST IN ZAKELIJKE WEBSITES

Op zoek naar webdesign in Haarlem? Li Moon is specialist in zowel online- als offlinestrategieën. Sinds 2007 ontwerpen we corporate- en e-commerce-websites. We zagen de successen en de missers. Online is geen wiskunde, maar vooral een kwestie van ontwerp en techniek zo goed mogelijk afstemmen op de beoogde gebruiker.

ALLES VOOR ON- EN OFFLINE ONDER HETZELFDE DAK

De tijd dat bedrijven een eigen bureau hadden voor online, terwijl een ander bureau offline de strategie uitwerkt, is allang voorbij. Consumenten en zakelijke inkopers verwachten zowel online als offline dezelfde gebruikservaring. Vandaar dat Li Moon sinds 2007 zich als online-specialist ontwikkelde. Zo hebben wij de kennis in huis om een strategie zowel online- als offline uit te werken. Ook bieden wij contentabonnementen als maatwerkoplossing bij iedere strategie.

CORPORATE WEBDESIGN ALS BELANGRIJK VERKOOPKANAAL

De corporate website is voor veel bedrijven een belangrijk verkoopkanaal geworden. Websites zijn niet langer alleen een etalage, maar kunnen ook een belangrijke bijdrage leveren aan omzet en groei. Waar moet je op letten, wil je je website inzetten als krachtige motor van de sales- of marketingstrategie?

VOORWAARDEN VOOR EEN SUCCESVOLLE E-COMMERCE

Als consument wil je snel en simpel online een bestelling kunnen plaatsen. Datzelfde geldt voor zakelijke inkopers. Vandaar dat buyer journey en customer journey steeds meer op elkaar gaan lijken. ‘Kost een berg, verkoopt een beetje.’ Dat motto geldt voor veel e-commerceplatforms. Ze maken niet of nauwelijks winst. In dat opzicht lijkt e-commerce op die van de retail in de winkelstraat. In beide kanalen is succes nooit vanzelfsprekend. Dit zijn de voorwaarden om je platform te laten slagen.

E-commerce | Li Moon

WORDPRESS WEBSITE VOOR CONTENT- EN ONLINE MARKETING

Bij Li Moon bouwen we vooral WordPress websites voor middelgrote en grote ondernemingen. Deze websites hebben vaak een meer complexe structuur en ambitieuzere doelstelling. Zo adviseren onze specialisten over online marketing en contentmarketing. Of ze werken eerst de herpositionering van een bedrijf uit in een nieuwe bedrijfsidentiteit, waarna we de identiteit uitwerken in een WordPress website.

DE GESTAGE GROEI VAN MARKETING AUTOMATION

In de Verenigde Staten werkt al meer dan de helft van alle marketeers met marketing automation-software. In Nederland ligt dat percentage iets lager, maar het aandeel groeit gestaag. Marketing automation komt het best tot z’n recht bij aankoopprocessen in B2B, maar ook voor aankooptrajecten waarin consumenten niet direct of impulsief te beslissen, is marketing automation geschikt.

DE SLEUTEL TOT E-MAIL MARKETINGSUCCES

Bijna 80 procent van de klanten van bedrijven ontvangt aanbiedingen en andere berichten het liefste per e-mail. Bovendien is een e-mailcampagne eenvoudig te personaliseren. Slaag je er ook nog eens in om op een voor de ontvanger goed moment relevante informatie te verzenden, dan heb je de sleutel tot e-mail marketing-succes gevonden.

VERGROOT JE VINDBAARHEID ÉN VERSTERK JE MERK MET SEO-TEKSTEN

Goede SEO teksten voorzien zo goed als mogelijk in de informatiebehoefte van de consument. Belangrijk is ook dat de pagina’s naadloos aansluiten bij je bedrijfsstrategie en de tone-of-voice van de SEO teksten past bij de toon van al je uitingen, zodat deze pagina’s ook de beleving van je merk versterken.

Wil je weten wat wij op het gebied van webdesign voor jouw merk of bedrijf kunnen betekenen? Vertel ons je marketingdoelstelling en wij vertellen je graag wat volgens ons de beste aanpak is. Daarbij zoeken we uiteraard oplossingen die passen binnen jouw beschikbare budget. Je aanvraag verplicht je tot niets. Kom maar op met die marketingdoelstelling!

Wij zijn Li Moon
Merkmakers met hoofd en hart. Sinds 2003.

ONZE FILOSOFIE

JOUW BEDRIJFS-IDENTITEIT VERTALEN NAAR ONLINE?

Op zoek naar een creatieve oplossing voor jouw online aanwezigheid? Li Moon vertaalt jouw merk en bedrijfsidentiteit naar een functioneel en grafisch ontwerp voor mobiel of desktop. Li Moon ontwerpt en onderhoudt voor jouw bedrijf nieuwsbrieven, online en social campagnes. Met een scherp oog voor UX, effectiviteit en conversie.

Maak een afspraak voor een vrijblijvend voorstel. We nemen binnen twee werkdagen contact met je op. Heb je meer haast? Bel ons dan gerust (023-5343430)

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vertelmiddel

smid-media-solution-mobiel-1

Wordpress website

Dé 7 vragen van ondernemers over hun website

Corporate website | Li Moon

Corporate website

Zo genereer je meer leads

dirk-75-jaar-website

Website content

Ongekende bouwstenen voor je merk

s-l-a

Service level agreement

Een jaar lang noodzakelijk onderhoud & updates

TROTS OP ONZE MERKEN

MEER WETEN OVER ONS WERK?

Employer Branding KwikFIt

Employer Branding KwikFIt

Employer branding KwikFit: preferred employer in een oververhitte markt

De Elephant Parade in Wildlands

De Elephant Parade in Wildlands

De Elephant Parade in Wildlands lokaal promoten

Zo werd Koorbiënnale The Big Sing

Zo werd Koorbiënnale The Big Sing

Wil je werken met bevlogen merkmakers? Li Moon helpt met strategie, herpositionering, vormgeving, content en online

limoon-logo

Waarderweg 19
2031 BN Haarlem

VAN LIMBURG STIRUMSTRAAT 50a
7901 AS HOOGEVEEN

 Merkmakers met hoofd en hart. Sinds 2003

Merkmakers met hoofd en hart.
Sinds 2003