ONLINE
MARKETING AUTOMATION

Met marketing automation zorg je ervoor dat je het optimale rendement aan leads haalt uit de traffic naar je website. Li Moon Online adviseert je over strategie, ontwerpt en bouwt je website en implementeert de marketing automation van Sharpspring.

Home Onze filosofie Merklichaam

MET MARKETING AUTO­MATION HAAL JE OPTIMAAL REN­DEMENT UIT JE LEADS

Lead-generatie begint met een slimme online marketingstrategie. Weten prospects de weg naar je website eenmaal te vinden dan is het zaak optimaal rendement uit de traffic te halen. De marketing automation software van Sharpspring helpt je via gerichte marketing om meer conversies uit je leads halen.

In de Verenigde Staten werkt al meer dan de helft van alle marketeers met marketing automation-software. In Nederland ligt dat percentage iets lager. Ongeveer een kwart van de B2B-marketeers werkt met marketing automation, maar dat aandeel groeit hard.

MARKETING AUTOMATION: WANNEER IN TE ZETTEN?

Marketing automation komt het best tot z’n recht bij aankoopprocessen in B2B, maar ook voor aankooptrajecten waarin consumenten niet direct of impulsief te beslissen, is marketing automation geschikt. In B2B worden aankopen vaak grondig voorbereid. Op de oriëntatiefase volgen de informatiefase en uiteindelijk de beslis- en aankoopfase.
Binnen een marketing automationplatform als dat van Sharpspring verzamel je informatie over leads die op je website binnenkomen. Deze leads worden binnen de wettelijke mogelijkheden geïdentificeerd.

MET MARKETING AUTOMATION HELP JE KLANTEN KOPEN

In het cloudbased-platform van Sharpspring staan workflows klaar, afgestemd op de behoefte van de klant. Een workflow bestaat uit meerdere informatiedragers met relevante content. De workflow sluit aan op het besluitvormingsproces binnen het bedrijf van de lead. De relevante content help de klant om naar de volgende fase en uiteindelijk tot aankoop over te gaan. Zo help je je klant in feite kopen.
De workflows vragen een eenmalige setup, waarbij experts van Li Moon en Sharpspring je adviseren welke workflow het best bij het aankoopgedrag van een klant past.

RELEVANTE CONTENT IS KEY

Na de implementatie van marketing automation zijn de marketing- en salesafdelingen onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het is dan ook zaak interne processen optimaal af te stemmen en waar mogelijk te integreren. Daarnaast word je als bedrijf uitgever van je eigen content. Dat maakt investeringen in de creatie en verspreiding van content essentieel. Zonder content blijft je softwarepakket voor marketing automation een lege huls.

SCHERPE PRIJS, MAANDELIJKS OPZEGBAAR

Bij Li Moon hebben we voor de marketing automationsoftware van Sharpspring gekozen. Sharpsping blinkt uit in gebruiksgemak, effectiviteit en biedt volgens ons de beste prijs-kwaliteit-verhouding in de markt. Bijkomend voordeel: laat je de onboarding door ons verzorgen en neem je een introductietraining af, dan is je abonnement per maand opzegbaar.

Bij Li Moon Business ontwikkelen we je Marketing Automation met hoofd en hart. Een boodschap overbrengen is effectief als dat verhaal mensen raakt. Recht in het hart. Een boodschap die het hart bereikt, nestelt zich in het hoofd. Zo helpen we bedrijven en ondernemingen groeien. Ook groeien? Vertel ons vrijblijvend jouw verhaal dan vertellen wij hoe wij je daarbij helpen.

Sharpspring reseller

Geef je merk een boost
Met ons branding advies
Geef je merk een boost
WIJ ZIJN LI MOON MERKMAKERS MET HOOFD EN HART. SINDS 2003.
Wij zijn Li Moon
Merkmakers met hoofd en hart. Sinds 2003.

DE BESTE STRATEGIE VOOR JOUW MERK?

VRAAG HET LI MOON!
Op zoek naar een maatwerkoplossing voor jouw communicatievraagstuk? Wil je informatie over de diensten die we kunnen leveren? Maak een afspraak met ons voor een vrijblijvend voorstel. Vul het antwoordformulier in dan nemen we binnen twee werkdagen contact met je op. Liever bellen? 023-5343430. Tot snel!

Meer weten over ons werk?

Alle cases

Li Moon deelt

Blog archief