Artikelen of beelden overnemen? Gewoon even linken

© Copyright Li Moon 2023. Alle rechten voorbehouden. Tenzij anders vermeld, berusten alle rechten op beelden en teksten op de sites LiMoon.nl en haar subdomeinen Business.limoon, Retail.limoon, online.limoon en content.limoon of zijn door de rechthebbenden aan Li Moon gelicenseerd.

Wil je informatie van onze site gebruiken? Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie is alleen toegestaan als je Li Moon als bron noemt en daarbij een link opneemt naar de passage of afbeelding die je van ons hebt overgenomen. Bovendien stellen we het op prijs als je ons ook even op de hoogte stelt. Overname zonder bronvermelding en link is niet toegestaan.

DE BESTE STRATEGIE VOOR JOUW MERK?

VRAAG HET LI MOON!
Op zoek naar een maatwerkoplossing voor jouw communicatievraagstuk? Wil je informatie over de diensten die we kunnen leveren? Maak een afspraak met ons voor een vrijblijvend voorstel. Vul het antwoordformulier in dan nemen we binnen twee werkdagen contact met je op. Liever bellen? 023-5343430. Tot snel!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
limoon-logo

Waarderweg 19
2031 BN Haarlem

VAN LIMBURG STIRUMSTRAAT 50a
7901 AS HOOGEVEEN

 Merkmakers met hoofd en hart. Sinds 2003

Merkmakers met hoofd en hart.
Sinds 2003