Voorstellen op de muur
hoofd-hart
Filosofie

ZO DOEN WE DAT!

Hoe kies je de merkspecialist die het beste bij jouw bedrijf of merk past? Bij Li Moon leggen we je graag uit hoe we werken en wat we belangrijk vinden. Dat lees je in onze filosofie. Zo beslis je eenvoudig zelf of wij als bureau bij jouw merk, bedrijfscultuur en aanpak passen. Simpel toch?

Wij zijn Li Moon.
Merkmakers met hoofd en hart.
Sinds 2003.

Jouw merk is voor ons de basis waarmee wij werken.
We vragen ons af: wat als je merk een mens was? Het antwoord op die vraag is ons belangrijkste gereedschap. We komen tot dat antwoord door intensief met je samen te werken.

Samen doorgronden we jouw merk en leggen we de basis voor al je communicatie. In woord, beeld en vormgeving. Online en offline. We weten: alleen samen komen we tot de merkcommunicatie die past bij jouw bedrijf. Daarbij streven we naar de best mogelijke kwaliteit. Zo bouwen we aan duurzame klantrelaties.

We zijn bevlogen en resultaatgericht maar ook nuchter. We beloven geen gouden bergen. Een merk uitwerken is nu eenmaal geen wiskunde, maar we zijn wel rekenmeesters. We weten dat iedere euro van ons budget uit jouw krappe verkoopmarges komt. Vandaar dat we onze organisatie lean en mean houden, we zo efficiënt mogelijk werken en voor pitches vriendelijk bedanken. Zo houden we Li Moon betaalbaar.

Bij ons staan altijd mensen centraal. Dat zijn de mensen met wie we samenwerken, de mensen die jij met je merk wilt bereiken en onze eigen mensen. Vandaar dat je als opdrachtgever rechtstreeks met creatieven samenwerkt. Zo krijgen jouw kennis, doelstellingen en ideeën en onze expertise en creativiteit vrij baan. Zonder ruis. Zo komen we tot ons beste werk. Trefzeker gericht op jouw klanten.

Wederzijds respect vinden wij in iedere samenwerking belangrijk. Een samenwerking is respectvol indien we elkaars vakkennis, creativiteit en integriteit respecteren, we verschillen van inzicht accepteren en oplossingsgericht samenwerken. Meerdere zienswijzen leiden vaak tot nieuwe inzichten.

We weten: een merk is alleen trefzeker als het mensen raakt. Recht in het hart. Een boodschap die het hart bereikt, nestelt zich in het hoofd. Daar wordt de aankoopbeslissing genomen. Vanuit die visie helpen we bedrijven en ondernemingen groeien. Met strategieën en creatief werk. Met hoofd en hart. Met resultaat en werkplezier.

Li Moon. Merkmakers sinds 2003

GEEF JE MERK EEN BOOST

Met ons branding advies

ZOEK JE EEN CREATIEVE OPLOSSING?

MAIL ONS!
Op zoek naar een creatieve oplossing voor jouw communicatievraagstuk? Wil je informatie over de middelen die we voor je kunnen inzetten? Maak een afspraak voor een vrijblijvend voorstel. Vul het antwoordformulier in dan nemen we binnen twee werkdagen contact met je op. Liever bellen? 023-5343430. Tot snel!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

TROTS OP ONZE MERKEN

MEER WETEN OVER ONS WERK?

Employer Branding KwikFIt

Employer Branding KwikFIt

Employer branding KwikFit: preferred employer in een oververhitte markt

De Elephant Parade in Wildlands

De Elephant Parade in Wildlands

De Elephant Parade in Wildlands lokaal promoten

Zo werd Koorbiënnale The Big Sing

Zo werd Koorbiënnale The Big Sing

Wil je werken met bevlogen merkmakers? Li Moon helpt met strategie, herpositionering, vormgeving, content en online

limoon-logo

Waarderweg 19
2031 BN Haarlem

VAN LIMBURG STIRUMSTRAAT 50a
7901 AS HOOGEVEEN

 Merkmakers met hoofd en hart. Sinds 2003

Merkmakers met hoofd en hart.
Sinds 2003