VORMGEVING
DTP-STUDIO

We schrijven 2003. Bea Mienis en Lisly Pieterse hebben een handvol getalenteerde vormgevers om zich heen verzameld. Aan een Amsterdamse keukentafel start Li Moon, een bureau voor grafische vormgeving als netwerkorganisatie van zelfstandig werkende vormgevers. Nu zit Li Moon in Haarlem en werken we op strategisch niveau campagnes uit.

DIRCKIII BESPAART KOSTEN MET LI MOON-STUDIO

Bij Li Moon werken we sinds 2009 voor de slijterijketen van de ondernemersfamilie Van den Broek. De eerste jaren maakten we alle winkelmaterialen, folders en andere marketingmiddelen in Haarlem. De laatste jaren werken onze mensen vanuit een eigen studio op het hoofdkantoor van DirckIII.

RETAILIDENTITEIT & WINKELMATERIALEN

Li Moon ontwikkelde in 2012 de nieuwe retailidentiteit van DirckIII. Deze werd gefaseerd over bijna alle 60 winkels uitgerold. Ook de wekelijkse folderproductie, schapcommunicatie, actiemarketing en POS-materialen worden door ons verzorgd.

RENDAMENTSVERBETERING

In 2014 startte Li Moon met een eigen studio op het hoofdkantoor bij DirckIII. Doel was om met een DTP-studio op locatie de stromen print- en winkelcommunicatie efficiënter te verwerken en zo een aanzienlijke kostenbesparing te realiseren. Zo heeft DirckIII specialisten in huis zonder de zorgen van dagelijkse aansturing zoals werkvoorbereiding, directe personele aansturing en vervanging bij ziekte. Bovendien werkt de inhouse-studio efficiënt en slagvaardig en zorgt het op jaarbasis voor een enorme kostenbesparing.

Geef je merk een boost
Met ons branding advies
Geef je merk een boost
WIJ ZIJN LI MOON MERKMAKERS MET HOOFD EN HART. SINDS 2003.
Wij zijn Li Moon
Merkmakers met hoofd en hart. Sinds 2003.

Zoek je een creatieve oplossing?

Mail ons!
Op zoek naar een creatieve oplossing voor jouw communicatievraagstuk? Wil je informatie over de middelen die we voor je kunnen inzetten? Maak een afspraak voor een vrijblijvend voorstel. Vul het antwoordformulier in dan nemen we binnen twee werkdagen contact met je op. Liever bellen? 023 534 34 30. Tot snel!

Meer weten over ons werk?

Alle cases

Vertelmiddel

Alle diensten

Li Moon deelt

Blog archief