Contentabonnement-renee-evy
reclame-icon

content

Contentabonnement

Contentmarketing is voor steeds meer bedrijven en instellingen onmisbaar bij het genereren van leads, het bouwen aan autoriteit en klantrelaties en het aanjagen van sales. Contentmarketing vraagt om specifieke kennis en is arbeidsintensief. Met een contentabonnement van Li Moon werken onze specialisten aan jouw contentmarketing.

MET EEN CONTENTA­BONNEMENT BLIJFT JE CONTENT GEÜPDATET EN RELEVANT

Steeds meer bedrijven en instellingen zetten contentmarketing in. Hoe zorg je ervoor dat je je contentstrategie kunt uitvoeren zonder dat je marketingafdeling onder de extra werkdruk bezwijkt? En heb je wel de juiste experts in huis? Met een contentabonnement werken onze specialisten aan jouw content.

De marketingafdelingen van middelgrote en grote ondernemingen lijken soms wel mediabedrijven. Contentmarketing wordt steeds belangrijker. Het ene bedrijf ziet in contentmarketing de ideale tool om maatschappelijke betrokkenheid te tonen, terwijl een ander bedrijf contentmarketing vooral inzet om leads te genereren.

20170202_115131

Onze videocrew aan het werk

De productie van video’s, posts op social media, blogs en nieuwsberichten op de website en de productie van een relatiemagazine: de marketeers komen handen tekort om alle mediaproducties in goede banen te leiden en te begeleiden.

CONTENTABONNEMENT MET DE ZEKERHEID VAN EEN VAST MAANDBEDRAG

Vandaar dat we bij Li Moon contentabonnementen aanbieden. Onze abonnementen zijn volledig maatwerk. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek inventariseren wij de wensen van jou als opdrachtgever. Op basis van dat gesprek stellen we je een vast maandbedrag voor.

AFHANKELIJK VAN JE WENSEN OMVAT DIT MAANDBEDRAG:

1. Een contentjaarplanning
2. Blogs, nieuwsberichten en webcontent
3. Content voor e-mailmarketing en nieuwsbrieven
4. Videoproducties
5. Posts via social media-kanalen
6. Periodieke redactievergaderingen

Samen kijken we wat binnen een beschikbaar budget de mogelijkheden zijn.
Uiteraard bepaal je als opdrachtgever de frequentie waarmee content wordt gepost en ook welke typen content we voor je maken. Wij adviseren je daarbij graag.

website-hudsons-bay

Contentabonnement, ideaal voor een eigen magazine

Het vaste maandbedrag van het contentabonnement dekt de kosten van door ons gemaakte uren voor de door ons ontwikkelde content. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan en houd je als opdrachtgever controle over kosten en cashflow. Een vast maandbedrag biedt je als opdrachtgever een jaar lang begrotingszekerheid én de wetenschap dat je content in goede handen is.

kwikfit-instagram

Je social-strategie is bij uitstek geschikt voor een abonnementsvorm

Wil je weten wat wij voor jouw merk of bedrijf kunnen betekenen? Vertel ons je marketingdoelstelling en wij vertellen je graag wat volgens ons de beste aanpak is. Uiteraard zoeken we oplossingen die binnen jouw beschikbare budget passen. Je aanvraag verplicht je tot niets. Kom maar op met je marketingdoelstelling!

Wij zijn Li Moon
Merkmakers met hoofd en hart. Sinds 2003.

ONZE FILOSOFIE

HET LI MOON CONTENTABONNEMENT
DE ZEKERHEID VAN EEN VAST MAANDBEDRAG

Het opzetten en uitvoeren van je contentstrategie is een intensief traject. Met veel klanten werken wij daarom op een abonnementsbasis samen.

Aan de hand een samen te stellen contentkalender werken we een jaarbegroting uit en verrekenen de investering naar een vast maandbedrag. Zo weet je precies wat je tegen welke maandkosten krijgt opgeleverd en kom je nooit voor verrassingen te staan. En veranderen de inzichten tussentijds? Dan vinden we wel een oplossing binnen het afgegeven budget.

Geïnteresseerd? Stuur ons je gegevens, dan nemen we binnen twee werkdagen contact met je op. Heb je meer haast? Bel ons dan gerust (023-5343430) en vraag naar Alexander.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vertelmiddel

contentmarketing & copywriting | Li Moon

Contentmarketing

De kunst van het verkopen

storytelling

Storytelling

Deel de verhalen rond je merk

dirk-75-jaar-website

Website content

Ongekende bouwstenen voor je merk

Longread | Li Moon

Longread

Jouw merk verdient inhoud

TROTS OP ONZE MERKEN

MEER WETEN OVER ONS WERK?

Employer Branding KwikFIt

Employer Branding KwikFIt

Employer branding KwikFit: preferred employer in een oververhitte markt

De Elephant Parade in Wildlands

De Elephant Parade in Wildlands

De Elephant Parade in Wildlands lokaal promoten

Zo werd Koorbiënnale The Big Sing

Zo werd Koorbiënnale The Big Sing

Wil je werken met bevlogen merkmakers? Li Moon helpt met strategie, herpositionering, vormgeving, content en online

limoon-logo

Waarderweg 19
2031 BN Haarlem

VAN LIMBURG STIRUMSTRAAT 50a
7901 AS HOOGEVEEN

 Merkmakers met hoofd en hart. Sinds 2003

Merkmakers met hoofd en hart.
Sinds 2003