Contentabonnement-renee-evy
reclame-icon

content

Contentabonnement

Contentmarketing is voor steeds meer bedrijven en instellingen onmisbaar bij het genereren van leads, het bouwen aan autoriteit en klantrelaties en het aanjagen van sales. Contentmarketing vraagt om specifieke kennis en is arbeidsintensief. Met een contentabonnement van Li Moon werken onze specialisten aan jouw contentmarketing.

MET EEN CONTENTA­BONNEMENT BLIJFT JE CONTENT GEÜPDATET EN RELEVANT

Steeds meer bedrijven en instellingen zetten contentmarketing in. Hoe zorg je ervoor dat je je contentstrategie kunt uitvoeren zonder dat je marketingafdeling onder de extra werkdruk bezwijkt? En heb je wel de juiste experts in huis? Met een contentabonnement werken onze specialisten aan jouw content.

De marketingafdelingen van middelgrote en grote ondernemingen lijken soms wel mediabedrijven. Contentmarketing wordt steeds belangrijker. Het ene bedrijf ziet in contentmarketing de ideale tool om maatschappelijke betrokkenheid te tonen, terwijl een ander bedrijf contentmarketing vooral inzet om leads te genereren.

20170202_115131

Onze videocrew aan het werk

De productie van video’s, posts op social media, blogs en nieuwsberichten op de website en de productie van een relatiemagazine: de marketeers komen handen tekort om alle mediaproducties in goede banen te leiden en te begeleiden.

CONTENTABONNEMENT MET DE ZEKERHEID VAN EEN VAST MAANDBEDRAG

Vandaar dat we bij Li Moon contentabonnementen aanbieden. Onze abonnementen zijn volledig maatwerk. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek inventariseren wij de wensen van jou als opdrachtgever. Op basis van dat gesprek stellen we je een vast maandbedrag voor.

AFHANKELIJK VAN JE WENSEN OMVAT DIT MAANDBEDRAG:

1. Een contentjaarplanning
2. Blogs, nieuwsberichten en webcontent
3. Content voor e-mailmarketing en nieuwsbrieven
4. Videoproducties
5. Posts via social media-kanalen
6. Periodieke redactievergaderingen

Samen kijken we wat binnen een beschikbaar budget de mogelijkheden zijn.
Uiteraard bepaal je als opdrachtgever de frequentie waarmee content wordt gepost en ook welke typen content we voor je maken. Wij adviseren je daarbij graag.

website-hudsons-bay

Contentabonnement, ideaal voor een eigen magazine

Het vaste maandbedrag van het contentabonnement dekt de kosten van door ons gemaakte uren voor de door ons ontwikkelde content. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan en houd je als opdrachtgever controle over kosten en cashflow. Een vast maandbedrag biedt je als opdrachtgever een jaar lang begrotingszekerheid én de wetenschap dat je content in goede handen is.

kwikfit-instagram

Je social-strategie is bij uitstek geschikt voor een abonnementsvorm

Wil je weten wat wij voor jouw merk of bedrijf kunnen betekenen? Vertel ons je marketingdoelstelling en wij vertellen je graag wat volgens ons de beste aanpak is. Uiteraard zoeken we oplossingen die binnen jouw beschikbare budget passen. Je aanvraag verplicht je tot niets. Kom maar op met je marketingdoelstelling!

MEER LEADS GENEREREN?

VERSTERK VANDAAG NOG
JE MERK MET HET LI MOON MERKLICHAAM®

START VANDAAG

Wij zijn Li Moon
Merkmakers met hoofd en hart. Sinds 2003.

ONZE FILOSOFIE

DE ZEKERHEID VAN EEN VAST MAANDBEDRAG

Het uitwerken van een merk in vormgeving is een intensief ontwikkeltraject, waarbij we onze uren het liefst zo effectief mogelijk besteden aan het opzetten van het merk en het uitwerken van de communicatiemiddelen. Met de meeste klanten werken wij op abonnementsbasis samen. Aan de hand van de werkzaamheden werken we een jaarbegroting uit en verrekenen de investering naar een vast maandbedrag. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

Met dat vaste maandbedrag zijn alle uren die we maken voor het opzetten van je strategie, positionering en identiteit afgedekt. En we spreken duidelijke deliverables af. Zo weet je precies wat je krijgt opgeleverd. Ook als de opdracht gedurende de samenwerking door nieuwe inzichten veranderd, zoeken we eerst naar oplossingen binnen het afgegeven budget. Zo voorkomen we vertraging door offerterondes en houd je als klant controle over je cash-flow en grip op het ontwikkelingsproces.

Ook samenwerken op basis van een vast bedrag per maand? Maak een afspraak voor een vrijblijvend voorstel. Vul het antwoordformulier in dan nemen we binnen twee werkdagen contact met je op.

Heb je meer haast? Bel ons dan gerust (023-5343430) en vraag naar Alexander.

Vertelmiddel

contentmarketing & copywriting | Li Moon

Contentmarketing

De kunst van het verkopen

storytelling

Storytelling

Deel de verhalen rond je merk

dirk-75-jaar-website

Website content

Ongekende bouwstenen voor je merk

Longread | Li Moon

Longread

Jouw merk verdient inhoud

KENNIS OM TE DELEN

TROTS OP ONZE MERKEN

MEER WETEN OVER ONS WERK?

Merkstrategie Wildlands

Merkstrategie Wildlands

Wildlands is een avontuur. Hoe vertel je dat avontuur als merk het beste?

Shopping magazine Hudson’s Bay

Shopping magazine Hudson’s Bay

Folder is ook in online-tijdperk saleskanon

Blozo

Blozo

Hi-tech-bedrijf met een menselijk gezicht

Deel deze pagina

limoon-logo
Hendrik Figeeweg 1H
2031 BJ Haarlem
Merkmakers met hoofd en hart. Sinds 2003
Merkmakers met hoofd en hart.
Sinds 2003