ONLINE
WORDPRESS WEBSITE

Bij Li Moon hebben we de specialisten in huis om je WordPress Website op alle niveaus uit te werken. Of je je website nu inzet voor lead-generatie, branding of e-commerce, de specialisten van Li Moon adviseren je. Zo bouwen we samen aan een WordPress website als basis voor de groei van jouw bedrijf.

Home Onze filosofie Merklichaam

WORDPRESS WEBSITE LATEN MAKEN? DE 7 MEEST GESTELDE VRAGEN VAN ONDERNEMERS

en nieuwe WordPress website laten maken? Dat vraagt om een gedegen voorbereiding. Lees wat je zelf kunt doen en doe je voordeel met onze antwoorden op de 7 vragen die ondernemers het vaakst stellen als ze een website laten bouwen.

1. HOE KOMT MIJN WORDPRESS WEBSITE BOVENAAN IN DE ZOEKRESULTATEN IN GOOGLE?

Iedere ondernemer is op zoek naar de Heilige Graal. Voor veel ondernemers is dat een zo hoog mogelijke ranking in Google. In veel branches – en waarschijnlijk ook die van jou – is er behoorlijk wat concurrentie. Wil je in een speelveld met veel concurrentie meedoen dan is het belangrijk om goed na te denken over de rol die jouw website heeft voor potentiële klanten. Op die rol moet je website zo goed mogelijk inspelen. Daarnaast is het verstandig om een significant maandbudget te reserveren voor online marketing. Ook is het belangrijk dat je website SEO is geoptimaliseerd. Wij adviseren je graag over een goede strategie.

2. WAT KAN IK ALS ONDERNEMER ZELF DOEN TER VOORBEREIDING ALS WE EEN WORDPRESS WEBSITE LATEN MAKEN?

Als ondernemer of marketeer kun je veel zelf doen. Om een zo goed mogelijk presterende WordPress website te ontwikkelen, hebben we bijvoorbeeld veel informatie van je nodig. Als we deze informatie snel en volledig van je krijgen, kan het ontwerp- en productieproces snel starten. Wat we precies willen weten? Mail ons en ontvang een handige voorbereidingschecklist.

3. ALS DE WEBSITE EENMAAL IS OPGELEVERD, HOE GAAN JULLIE DAN OM MET VEILIGHEIDSUPDATES?

Om je website en gegevens goed te schermen, is het belangrijk om beveiligingsupdates van WordPress direct te installeren. Om die reden bieden wij onze klanten een Service Level Agreement. Deze SLA voorziet in klein onderhoud, zoals het installeren van dergelijke updates. Bekijk hier alle informatie over onze SLA.

4. WAT IS DE DOORLOOPTIJD VAN EEN GEMIDDELDE WORDPRESS WEBSITE?

Een goede WordPress website is een uiterst complex platform. Niet alleen de techniek en usability moeten perfect zijn. Voor een optimaal resultaat worden bedrijfsidentiteit, doelstellingen en ambitie vertaald naar de vormgeving van de website. Ook werken we strategieën op het gebied van contentmarketing, online marketing, inbound marketing en marketing automation tot in detail uit. De doorlooptijd bedraagt afhankelijk van de complexiteit van de website zo’n 6 tot 8 weken. In en complex productieproces besluiten we soms in overleg met de klant om een website gefaseerd live te laten gaan. Dit kan de feitelijke livegang versnellen.

5. HOE HELPT MIJN WORDPRESS WEBSITE OM MEER LEADS TE GENEREREN?

Jouw prospects oriënteren zich online. Zorg ervoor dat je WordPress website een bibliotheek aan voor hen relevante content bevat. Denk aan video’s, uitleganimaties, infographics met relevante data, maar ook productinformatie en inhoudelijke uitleg van de wijze waarop jouw bedrijf werkt. Met relevante content help je klanten kopen. En helpen kopen is veel effectiever dan verkopen.

6. HOE HOUD IK HET BESTE DE INHOUD VAN MIJN WORDPRESS WEBSITE ACTUEEL?

Het regelmatig plaatsen van nieuwe content helpt om je website hoger te laten ranken in Google. Zorg dat je dit regelmatig doet. Ga ervanuit dat je je content minimaal maandelijks moet verversen. Wil je echt het verschil maken, dan breng je die contentpagina’s via social media-kanalen onder de aandacht van de doelgroepen van je bedrijf. Post bijvoorbeeld de intro van een nieuwsbericht met een link naar de hele tekst op je website. Zo genereer je traffic voor je website. Vind je dat te arbeidsintensief, neem dan een Contentabonnement. Wij adviseren je over de beste strategie en voeren deze voor je uit. Kijk hier naar de mogelijkheden.

7. JE ZIET OP INTERNET WEBSITES VANAF EEN PAAR HONDERD EURO. KAN IK DIE BIJ JULLIE OOK LATEN MAKEN?

Bij Li Moon bouwen we vooral WordPress websites voor middelgrote en grote ondernemingen. Deze websites hebben vaak een meer complexe structuur en ambitieuzere doelstelling. Daar ligt onze meerwaarde.

Wij hebben alle specialisten in huis om je website te laten slagen. Het ontwerpen en bouwen van een WordPress website is bij dit soort complexere projecten vaak maar een schakel. Zo adviseren onze specialisten over online marketing en contentmarketing. Of ze werken eerst de herpositionering van een bedrijf uit in een nieuwe bedrijfsidentiteit, waarna we de identiteit uitwerken in een WordPress website.

GA AAN DE SLAG MET JE WORDPRESS WEBSITE

Wil je weten wat wij voor jouw merk of bedrijf kunnen betekenen? Vertel ons je marketingdoelstelling en wij vertellen je graag wat volgens ons de beste aanpak is. Daarbij zoeken we uiteraard oplossingen die passen binnen jouw beschikbare budget. Je aanvraag verplicht je tot niets. Kom maar op met die marketingdoelstelling!

Geef je merk een boost
Met ons branding advies
Geef je merk een boost
WIJ ZIJN LI MOON MERKMAKERS MET HOOFD EN HART. SINDS 2003.
Wij zijn Li Moon
Merkmakers met hoofd en hart. Sinds 2003.

JOUW BEDRIJFS-IDENTITEIT VERTALEN NAAR ONLINE?

Op zoek naar een creatieve oplossing voor jouw online aanwezigheid? Li Moon vertaalt jouw merk en bedrijfsidentiteit naar een functioneel en grafisch ontwerp voor mobiel of desktop. Li Moon ontwerpt en onderhoudt voor jouw bedrijf nieuwsbrieven, online en social campagnes. Met een scherp oog voor UX, effectiviteit en conversie.

Maak een afspraak voor een vrijblijvend voorstel. We nemen binnen twee werkdagen contact met je op. Heb je meer haast? Bel ons dan gerust (023-5343430)

Meer weten over ons werk?

Alle cases

Li Moon deelt

Blog archief