s-l-a
reclame-icon

online

MET ONZE SERVICE LEVEL AGREEMENT BLIJFT JE WEBSITE VEILIG

Als je een website laat ontwikkelen, wil je dat de beveiliging optimaal wordt ingeregeld. Om die reden biedt Li Moon haar klanten een eigen hostingpakket, in combinatie met een Service Level Agreement (SLA). Zo ben je verzekerd van de installatie van veiligheidsupdates en klein websiteonderhoud.

MET ONZE SERVICE LEVEL AGREEMENT BLIJFT JE WEBSITE VEILIG

Laat je je website bij Li Moon ontwikkelen, overweeg dan ook onze hostingpakketten en Service Level Agreement (SLA) voor beveiligingsupdates en klein websiteonderhoud. Zo blijft je zakelijke website optimaal beveiligd

BEVEILIGINGS­UPDATES WORDPRESS (CMS)

Het content management systeem WordPress is voortdurend in ontwikkeling. Door de miljoenen gebruikers wereldwijd wordt continue gewerkt aan verbeteringen van WordPress of aan de diverse WordPress plugins. Hierdoor komen er regelmatig nieuwe updates uit.

In veel gevallen zijn dit kleine verbeteringen, maar in sommige gevallen gaat het om aanpassingen van volledige functionaliteiten of om noodzakelijke beveiligingsupdates. Het up-to-date houden van de CMS is essentieel als het gaat over het beveiligen en functioneren van de website. Een goed beveiligde website minimaliseert de kans op misbruik en malafide indringers en bevordert het functioneren van de website.

HOSTING & SERVICE LEVEL AGREEMENT OP CMS EN GEÏNSTAL­LEERDE PLUG-INS

De SLA van Li Moon omvat de installatie van software-updates en beveiligingspatches van het CMS-onderhoud en de door Li Moon geïnstalleerde plug-ins vanaf de datum waarop de overeenkomst ingaat en geldt voor een periode van 12 maanden.

EEN JAAR LANG BEVEILIGD VOOR € 85,- PER MAAND

Ook je website een jaar lang beschermen? Een belangrijke voorwaarde is dat je website bij Li Moon is gebouwd en door ons wordt gehost.

De SLA omvat de installatie van beveiligingsupdates en eventueel herstel van front- en backend van de website, mocht er bij de installatie van een update eens iets mis gaan. Ook monitoren we je website continu op serverfouten en andere storingen die je ranking op Google kunnen beïnvloeden.

Voor onze SLA betaal je een vast bedrag van € 85,- per maand (exclusief BTW). De abonnementsvorm wordt op jaarbasis voorafgaand aan de start van de overeenkomst gefactureerd.

GEEF JE MERK EEN BOOST

Met ons branding advies

Wij zijn Li Moon
Merkmakers met hoofd en hart. Sinds 2003.

ONZE FILOSOFIE

Alexander

JOUW BEDRIJFS-IDENTITEIT VERTALEN NAAR ONLINE?

MAIL ONS!
Op zoek naar een creatieve oplossing voor jouw online aanwezigheid? Li Moon vertaalt jouw merk en bedrijfsidentiteit naar een functioneel en grafisch ontwerp voor mobiel of desktop. Li Moon ontwerpt en onderhoudt voor jouw bedrijf nieuwsbrieven, online en social campagnes. Met een scherp oog voor UX, effectiviteit en conversie.

Maak een afspraak voor een vrijblijvend voorstel. We nemen binnen twee werkdagen contact met je op. Heb je meer haast? Bel ons dan gerust (023-5343430).

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vertelmiddel

smid-media-solution-mobiel-1

Wordpress website

Dé 7 vragen van ondernemers over hun website

Social media | Li Moon

Social media

Kiezen betekent goed delen

SEO teksten | Li Moon

SEO teksten

SEO teksten vergroten je vindbaarheid | Li Moon Online

online-marketing-jonaz-site-takeover

Online marketing

Jouw strategie in 6 vragen

KENNIS OM TE DELEN

TROTS OP ONZE MERKEN

MEER WETEN OVER ONS WERK?

Merkstrategie Wildlands

Merkstrategie Wildlands

Wildlands is een avontuur. Hoe vertel je dat avontuur als merk het beste?

Shopping magazine Hudson’s Bay

Shopping magazine Hudson’s Bay

Folder is ook in online-tijdperk saleskanon

Blozo

Blozo

Hi-tech-bedrijf met een menselijk gezicht

limoon-logo
Hendrik Figeeweg 1H
2031 BJ Haarlem

 Merkmakers met hoofd en hart. Sinds 2003

Merkmakers met hoofd en hart.
Sinds 2003