reclame-icon

content

VIDEO­­­MARKETING

Videomarketing is een onmisbare pijler binnen iedere contentstrategie. Li Moon is specialist in videomarketing voor zowel B2C als B2B. Of je nu op zoek bent naar uitleganimaties, bedrijfsvideo, social video of strategievideo, wij vertalen jouw boodschap naar video’s die jouw doelgroep in het hart raken.

GEEN CONTENTSTRATEGIE ZONDER VIDEOMARKETING

Video is steeds vaker de ruggengraat van een contentmarketingstrategie. Nederlanders lezen steeds minder en kijken meer. Bovendien worden videoproducties steeds betaalbaarder en kunnen de video’s via meerdere kanalen worden ingezet. Is jouw bedrijf toe aan videomarketing?

Videomarketing werkt, mits je het goed doet. Videomarketing slaagt als mensen je video’s leuk en relevant vinden. Dat klinkt simpel? In de praktijk is dát de moeilijkheidsgraad.

Veel bedrijven die video’s maken, maken video’s die deze bedrijven zelf leuk vinden. Zelden sluiten die video’s aan bij wat prospects en klanten willen weten of zien.

VIDEOMARKETING: KIES EEN VORM DIE BIJ JOU EN JE KLANTEN PAST

Potentiële klanten kijken video’s omdat de video ze een antwoord op een zoekvraag geeft. Of omdat de video een intrigerend verhaal vertelt. Of omdat die video waanzinnig goed is gemaakt en met ze werd gedeeld. Of omdat de video puur entertainment is. Een video werkt zodra het voorziet in een behoefte van jouw prospect of klant en past binnen jouw bedrijfsidentiteit, merkwaarden en contentstrategie. Ook als je een accountant, verzekeraar, uitvaartverzorger of zorginstelling bent.

GROTE VARIATIE VIDEO­MARKETING

Geen video voor 2 bedrijven is hetzelfde. Dat komt allereerst doordat de behoefte van de twee doelgroepen zelden dezelfde is. Maar ook in vorm kunnen video’s inhoudelijk sterk van elkaar verschillen. Video’s ter ondersteuning van employer branding werken anders dan bijvoorbeeld strategiefilms. En social video’s verschillen wezenlijk van corporate bedrijfsvideo’s. Animatievideo’stenslotte zijn bij uitstek geschikt om complexe problemen of processen uit te leggen.

lisly-thumb-3

ZOEK JE EEN CREATIEVE OPLOSSING?

MAIL BEA!
Op zoek naar een creatieve oplossing voor jouw communicatievraagstuk? Wil je informatie over de middelen die we voor je kunnen inzetten? Maak een afspraak met Bea voor een vrijblijvend voorstel. Vul het antwoordformulier in dan nemen we binnen twee werkdagen contact met je op. Liever bellen? 023-5343430. Tot snel!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vertelmiddel

smid-media-solution-mobiel-1

Animaties

5 redenen om voor animatievideo te kiezen

dummyblog

Wervingsfilm

Aandachttrekker voor toptalent

dummyblog

Strategiefilm

Jouw nieuwe koers in beeld

dummyblog

Bedrijfsfilm

Video onmisbaar in de marketingmix

KENNIS OM TE DELEN

TROTS OP ONZE MERKEN

MEER WETEN OVER ONS WERK?

Merkstrategie Wildlands

Merkstrategie Wildlands

Wildlands is een avontuur. Hoe vertel je dat avontuur als merk het beste?

Shopping magazine Hudson’s Bay

Shopping magazine Hudson’s Bay

Folder is ook in online-tijdperk saleskanon

Blozo

Blozo

Hi-tech-bedrijf met een menselijk gezicht

limoon-logo

Hendrik Figeeweg 1H             Kerkstraat 15
2031 BJ Haarlem                       9401 GV Assen

 Merkmakers met hoofd en hart. Sinds 2003

Merkmakers met hoofd en hart.
Sinds 2003