ONLINE
WORDPRESS INTRANET

Bij Li Moon hebben we de specialisten in huis om je WordPress Website op alle niveaus uit te werken. Of je je website nu inzet voor lead-generatie, e-commerce of als intranet voor je team, de specialisten van Li Moon adviseren je. Zo bouwen we samen aan een WordPress website als basis voor de groei van jouw bedrijf.

Home Onze filosofie Merklichaam

EEN MAATWERK WORDPRESS INTRANET WEBSITE LAAT JE TEAM BETER SAMENWERKEN

Op zoek naar een intranetoplossing voor jouw bedrijf? WordPress is het meest gebruikte Content Management Systeem ter wereld. De website-CMS kan ook heel goed als Intranet worden ingezet. 4 Redenen om voor een WordPress Intranet te kiezen.

WORDPRESS INTRANET. VOOR ALS JE NIET ZO’N HÉLE GROTE JONGEN BENT

Sharepoint van Microsoft is het meest bekende platform voor intranet. Nadeel is dat Sharepoint op een Microsoft-server draait en meerdere fysieke servers vereist. Prima oplossing voor de grote jongens, maar duur, log en bewerkelijk voor jouw bedrijf met 25 tot 100 werknemers. WordPress Intranet is dan veel kosteneffectiever. Daarnaast draait je platform online vanachter een login, zodat je overal ter wereld gemakkelijk inlogt.

WORDPRESS IS MEEST GEBRUIKTE CMS TER WERELD

29 procent van alle websites ter wereld wordt in WordPress gebouwd. Het grote voordeel van de dominantie van WordPress is dat veel grote softwareleveranciers plugins hebben ontwikkeld, zodat je de deze software moeiteloos aan je website kunt koppelen.

KOPPEL JE WORDPRESS INTRANET AAN DE TOOLS WAARMEE JE HET BEST WERKT

Werk je in Sharepoint dan werk je vanuit een Microsoft-omgeving. Niets mis mee, prima software. Met WordPress Intranet zit je niet aan een Office-pakket of CRM van een softwarehuis vast, maar koppel je de tools waarmee je zelf al werkt. G-Suite van Google bijvoorbeeld.

HET BESTE VAN 2 WERELDEN

WordPress Intranet biedt het beste van 2 werelden. Het platform voelt in gebruik als een als een website en is makkelijk aan te passen en te onderhouden, maar werkt als intranet, waar ter wereld je ook wilt werken.

Wil je weten wat wij voor jouw merk of bedrijf kunnen betekenen? Vertel ons je marketingdoelstelling en wij vertellen je graag wat volgens ons de beste aanpak is. Daarbij zoeken we uiteraard oplossingen die passen binnen jouw beschikbare budget. Je aanvraag verplicht je tot niets. Kom maar op met die marketingdoelstelling!

Geef je merk een boost
Met ons branding advies
Geef je merk een boost
WIJ ZIJN LI MOON MERKMAKERS MET HOOFD EN HART. SINDS 2003.
Wij zijn Li Moon
Merkmakers met hoofd en hart. Sinds 2003.

JOUW BEDRIJFS-IDENTITEIT VERTALEN NAAR ONLINE?

Op zoek naar een creatieve oplossing voor jouw online aanwezigheid? Li Moon vertaalt jouw merk en bedrijfsidentiteit naar een functioneel en grafisch ontwerp voor mobiel of desktop. Li Moon ontwerpt en onderhoudt voor jouw bedrijf nieuwsbrieven, online en social campagnes. Met een scherp oog voor UX, effectiviteit en conversie.

Maak een afspraak voor een vrijblijvend voorstel. We nemen binnen twee werkdagen contact met je op. Heb je meer haast? Bel ons dan gerust (023-5343430)

Meer weten over ons werk?

Alle cases

Li Moon deelt

Blog archief