LI MOON
HÉT MARKETING BUREAU IN HAARLEM

Je wil met je bedrijf natuurlijk in contact komen met je doelgroep. Zij vormen tenslotte de basis van je succes. Marketing speelt daarin een ongekend belangrijke rol. Li Moon is het marketing bureau in Haarlem dat je verder kan helpen met het neerzetten van een ijzersterke én uitzonderlijke merkstrategie.

Alle cases Merklichaam

OP ZOEK NAAR EEN MARKETING BUREAU IN HAARLEM?

Jouw bedrijf is uniek. Daarom is geen merkstrategie hetzelfde en bestaat er geen uitgestippelde route naar succes. Door intensief met je samen te werken, helpen we je met je merkcommunicatie. Dat doen we zowel online als offline. We nemen de tijd om jouw bedrijf écht te begrijpen. Alleen zo krijgen we jouw bedrijf op pole-position. De merkmakers van Li Moon staan voor:

● Persoonlijk contact
● Korte lijnen
● Open en betrokken houding

ONZE MARKETINGSTRATEGIE

Het is belangrijk dat het gemaakte plan voor iedereen overzichtelijk is en écht aansluit bij het fundament van het bedrijf en de mensen die er werken. Daarom wordt er onderscheid gemaakt tussen drie verschillende onderdelen die samen de merkstrategie vormen.

Merkidentiteit: zonder identiteit kan je merk moeilijk échte impact maken. Mensen moeten jouw merk kunnen herkennen in de zee van andere merken. Het is belangrijk om te zorgen voor een unieke identiteit die aansluit bij de normen en waarden van jou en je bedrijf.

Merkconcept:  hoe uit de identiteit zich in de diensten die je levert? Sluit dit daadwerkelijk op elkaar aan en draag je dat gevoel over op je klanten? Dat wordt beschreven in het zogeheten merkconcept. Een essentieel onderdeel voor een sterke strategie.

Merken vertellen:  als laatste onderdeel zorgen we ervoor dat jouw merk goed wordt vertaalt. Door middel van een scherpe content marketing strategie, social media en/of bijvoorbeeld bedrijfs- en beurspresentaties zorgen we de vertelling van je merk overeenkomt met de identiteit van je bedrijf.

MARKETING MET HOOFD & HART

Li Moon stelt de mensen centraal. De mensen met wie we samenwerkingen aangaan, de mensen voor wie het merkverhaal bedoeld is en natuurlijk onze eigen professionals die voor je aan de slag gaan. We zorgen dat de ruimte er is om kennis, expertise en creativiteit met elkaar te delen, door mensen met elkaar te verbinden. Laagdrempelig en persoonlijk contact leidt sneller tot een fijne en succesvolle samenwerking. Kom gerust eens langs om te kijken wat we voor jou en je bedrijf kunnen betekenen. We dagen je uit om uniek te zijn!

WIJ ZIJN LI MOON MERKMAKERS MET HOOFD EN HART. SINDS 2003.
Wij zijn Li Moon
Merkmakers met hoofd en hart. Sinds 2003.

Zoek je een creatieve oplossing?

Mail ons!
Op zoek naar een creatieve oplossing voor jouw communicatievraagstuk? Wil je informatie over de middelen die we voor je kunnen inzetten? Maak een afspraak voor een vrijblijvend voorstel. Vul het antwoordformulier in dan nemen we binnen twee werkdagen contact met je op. Liever bellen? 023 534 34 30. Tot snel!

Meer weten over ons werk?

Alle cases

Li Moon deelt

Blog archief