fotografie
reclame-icon

content

FOTOSTUDIO

Fotografie is een belangrijk onderdeel binnen contentmarketing. Li Moon is specialist in fotografie voor zowel B2B als B2C. In onze fotostudio fotograferen we onder andere voor Wildlands en Transavia beelden die de doelgroep in het hart raken.

FOTOGRAFIE IS MAATWERK IN ONZE FOTOSTUDIO

In een wereld die steeds beeldender wordt,wordt ook de beeldtaal steeds belangrijker. Kwalitatief hoogwaardige fotografie met exact de juiste uitstraling. Vandaar dat Li Moon over een eigen fotostudio beschikt.

Steeds vaker staan foto’s voor een compleet verhaal. Denk alleen maar aan de rol van fotografie voor Instagram en Pinterest. Het beeld spreekt. Altijd. De vaak miniem bijgevoegde tekst staat steeds meer in dienst van de foto. Dat was ooit andersom. Kun je nagaan hoe belangrijk het gebruik van beeld is geworden.

VERKEERDE FOTOGRAFIE MAAKT MEER KAPOT DAN JE LIEF IS

Te vaak wordt er nog te luchtig gedacht over fotografie. Verkeerd gekozen foto’s maken echt meer kapot dan je lief is. Daarmee ontneem je jezelf als bedrijf of merk de kans om aan het publiek tonen wat je wilt laten zien. In een wereld die steeds beeldender wordt,wordt ook de beeldtaal steeds belangrijker. Kwalitatief hoogwaardige fotografie met exact de juiste uitstraling. Originele foto’s met echte mensen en objecten. En het liefst geen stockfotografie waar iedereen over kan beschikken of dat er net niet uitziet, zoals jij jouw merk zou presenteren.

Fotografie-transavia-menu

Transavia menukaart

FOTOSTUDIO OMDAT FOTOGRAFIE MAATWERK IS

Fotografie is maatwerk. Dat vraagt om zelf geproduceerde fotografie. Ook van producten, gemaakt in een eigen fotostudio. Zo houd je altijd de kwaliteit van de fotografie in eigen hand.

Bij Li Moon verzorgen we voor diverse opdrachtgevers onder andere de product-, sfeer- en stylingfotografie. Dat doen we met hoofd en hart. Wil je weten wat dit voor jouw merk of bedrijf inhoudt? Vertel ons je marketingdoelstelling en wij vertellen je graag wat volgens ons de beste aanpak voor jouw merk of bedrijf is. Daarbij zoeken we uiteraard oplossingen die binnen jouw beschikbare budget passen. Je aanvraag verplicht je tot niets. Kom maar op met je marketingdoelstelling!

GEEF JE MERK EEN BOOST

Met ons gratis branding advies

Wij zijn Li Moon
Merkmakers met hoofd en hart. Sinds 2003.

ONZE FILOSOFIE

lisly-thumb-3

DE BESTE STRATEGIE VOOR JOUW MERK?

VRAAG HET ALEXANDER!
Op zoek naar een maatwerkoplossing voor jouw communicatievraagstuk? Wil je informatie over de diensten die we kunnen leveren? Maak een afspraak met Alexander voor een vrijblijvend voorstel. Vul het antwoordformulier in dan nemen we binnen twee werkdagen contact met je op. Liever bellen? 023-5343430. Tot snel!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vertelmiddel

Contentabonnement

Een jaar verzekerd van goede content

Infographics

Big data in een oogopslag

Animaties

5 redenen om voor animatievideo te kiezen

Videomarketing

Video is onmisbaar in iedere marketingstrategie

KENNIS OM TE DELEN

TROTS OP ONZE MERKEN

MEER WETEN OVER ONS WERK?

Merkstrategie Wildlands

Merkstrategie Wildlands

Wildlands is een avontuur. Hoe vertel je dat avontuur als merk het beste?

Shopping magazine Hudson’s Bay

Shopping magazine Hudson’s Bay

Folder is ook in online-tijdperk saleskanon

Blozo

Blozo

Hi-tech-bedrijf met een menselijk gezicht

Deel deze pagina [addtoany]

limoon-logo
Hendrik Figeeweg 1H
2031 BJ Haarlem
Merkmakers met hoofd en hart. Sinds 2003
Merkmakers met hoofd en hart.
Sinds 2003