fotografie
reclame-icon

content

FOTOSTUDIO

Fotografie is een belangrijk onderdeel binnen contentmarketing. Li Moon is specialist in fotografie voor zowel B2B als B2C. In onze fotostudio fotograferen we onder andere voor Wildlands en Transavia beelden die de doelgroep in het hart raken.

FOTOGRAFIE IS MAATWERK IN ONZE FOTOSTUDIO

In een wereld die steeds beeldender wordt,wordt ook de beeldtaal steeds belangrijker. Kwalitatief hoogwaardige fotografie met exact de juiste uitstraling. Vandaar dat Li Moon over een eigen fotostudio beschikt.

Steeds vaker staan foto’s voor een compleet verhaal. Denk alleen maar aan de rol van fotografie voor Instagram en Pinterest. Het beeld spreekt. Altijd. De vaak miniem bijgevoegde tekst staat steeds meer in dienst van de foto. Dat was ooit andersom. Kun je nagaan hoe belangrijk het gebruik van beeld is geworden.

VERKEERDE FOTOGRAFIE MAAKT MEER KAPOT DAN JE LIEF IS

Te vaak wordt er nog te luchtig gedacht over fotografie. Verkeerd gekozen foto’s maken echt meer kapot dan je lief is. Daarmee ontneem je jezelf als bedrijf of merk de kans om aan het publiek tonen wat je wilt laten zien. In een wereld die steeds beeldender wordt,wordt ook de beeldtaal steeds belangrijker. Kwalitatief hoogwaardige fotografie met exact de juiste uitstraling. Originele foto’s met echte mensen en objecten. En het liefst geen stockfotografie waar iedereen over kan beschikken of dat er net niet uitziet, zoals jij jouw merk zou presenteren.

Fotografie-transavia-menu

Transavia menukaart

FOTOSTUDIO OMDAT FOTOGRAFIE MAATWERK IS

Fotografie is maatwerk. Dat vraagt om zelf geproduceerde fotografie. Ook van producten, gemaakt in een eigen fotostudio. Zo houd je altijd de kwaliteit van de fotografie in eigen hand.

Bij Li Moon verzorgen we voor diverse opdrachtgevers onder andere de product-, sfeer- en stylingfotografie. Dat doen we met hoofd en hart. Wil je weten wat dit voor jouw merk of bedrijf inhoudt? Vertel ons je marketingdoelstelling en wij vertellen je graag wat volgens ons de beste aanpak voor jouw merk of bedrijf is. Daarbij zoeken we uiteraard oplossingen die binnen jouw beschikbare budget passen. Je aanvraag verplicht je tot niets. Kom maar op met je marketingdoelstelling!

GEEF JE MERK EEN BOOST

Met ons branding advies

Wij zijn Li Moon
Merkmakers met hoofd en hart. Sinds 2003.

ONZE FILOSOFIE

DE BESTE STRATEGIE VOOR JOUW MERK?

VRAAG HET LI MOON!
Op zoek naar een maatwerkoplossing voor jouw communicatievraagstuk? Wil je informatie over de diensten die we kunnen leveren? Maak een afspraak met ons voor een vrijblijvend voorstel. Vul het antwoordformulier in dan nemen we binnen twee werkdagen contact met je op. Liever bellen? 023-5343430. Tot snel!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vertelmiddel

Contentabonnement-renee-evy

Contentabonnement

Een jaar verzekerd van goede content

Infographics | Li Moon

Infographics

Big data in een oogopslag

smid-media-solution-mobiel-1

Animaties

5 redenen om voor animatievideo te kiezen

dummyblog

Videomarketing

Video is onmisbaar in iedere marketingstrategie

TROTS OP ONZE MERKEN

MEER WETEN OVER ONS WERK?

Employer Branding KwikFIt

Employer Branding KwikFIt

Employer branding KwikFit: preferred employer in een oververhitte markt

De Elephant Parade in Wildlands

De Elephant Parade in Wildlands

De Elephant Parade in Wildlands lokaal promoten

Zo werd Koorbiënnale The Big Sing

Zo werd Koorbiënnale The Big Sing

Wil je werken met bevlogen merkmakers? Li Moon helpt met strategie, herpositionering, vormgeving, content en online

limoon-logo

Waarderweg 19
2031 BN Haarlem

VAN LIMBURG STIRUMSTRAAT 50a
7901 AS HOOGEVEEN

 Merkmakers met hoofd en hart. Sinds 2003

Merkmakers met hoofd en hart.
Sinds 2003