CONTENT
CONTENT­­MARKETING

Hoe maak je waardevolle en relevante content die je sales een boost geeft, de relatie met je klanten stimuleert of het imago van je merk oppept? Li Moon ontwikkelt contentmarketing voor bedrijven en instellingen met ambitie. Zo ontwierpen wij een magazine voor de zakelijke inkopers van Philips Haircare-producten wereldwijd.

EEN B2B MAGAZINE ALS STIJLGIDS VOOR PHILIPS

Voor de grootafnemers uit Europa, Latijns-Amerika en Azië ontwikkelde Li Moon in 2015 en 2016 een B2B magazine. Philips verkoopt haar haircare-producten wereldwijd in bijna 40 landen.

Het glossy B2B magazine was een stijl- en trendgids die de laatste trends op het gebied van haarmode koppelt aan het haircare-assortiment van de Nederlandse technologiegigant.

B2B MAGAZINE ALS INTERNATIONAAL STIJLICOON

De stijl- en trendgids gold als een belangrijk inspiratiemagazine voor zakelijke grootinkopers. Qua uitstraling stelde Philips hoge eisen en moesten de magazines zich qua uitstraling kunnen meten met internationaal toonaangevende modetitels als Harper’s Bazaar, Marie Claire, Cosmopolitan, Elle en Vogue. Li Moon realiseerde de vormgeving en contentmarketing van de magazines.

WIJ ZIJN LI MOON MERKMAKERS MET HOOFD EN HART. SINDS 2003.
Wij zijn Li Moon
Merkmakers met hoofd en hart. Sinds 2003.

Zoek je een creatieve oplossing?

Mail ons!
Op zoek naar een creatieve oplossing voor jouw communicatievraagstuk? Wil je informatie over de middelen die we voor je kunnen inzetten? Maak een afspraak voor een vrijblijvend voorstel. Vul het antwoordformulier in dan nemen we binnen twee werkdagen contact met je op. Liever bellen? 023 534 34 30. Tot snel!

Meer weten over ons werk?

Alle cases

Vertelmiddel

Alle diensten

Li Moon deelt

Blog archief