STRATEGIE & IDENTITEIT
B2B MARKETING

Li Moon helpt bedrijven groeiambities te realiseren. Groei door omzetstijging, maar ook door fusies, het aanboren van nieuwe markten en optimale communicatie met alle stakeholders. Vandaar dat we de afgelopen jaren B2B-campagnes ontwikkelden met een brede verscheidenheid aan doelgroepen. Van inkopers tot franchisenemers en van de communicatie rond interne trajecten tot stakeholdermarketing.

WIJ ZIJN LI MOON MERKMAKERS MET HOOFD EN HART. SINDS 2003.
Meer klanten trekken met je merk- en bedrijfsidentiteit?
Vraag jouw
brandingadvies aan!
Home Onze filosofie Merklichaam

DE BESTE B2B MARKETING MAKEN WE SAMEN

Bij Li Moon kregen we de afgelopen jaren steeds meer aanvragen van bedrijven die onze verkoopkracht graag inzetten voor leadgeneratie en B2B marketing. Door onze eerdere ervaringen in de retailwereld hebben wij gemerkt hoe dicht de buyer journey bij de customer journey ligt. De lessen die wij hieruit geleerd hebben passen wij nu toe op onze B2B klanten. 

SPECIALIST IN GROEISTRATEGIE

Li Moon werd in 2003 als merkmaker opgericht door Lisly Pieterse en Bea Mienis. We groeiden de afgelopen jaren tegen de recessie in. We helpen bedrijven groeiambities te realiseren. Groei door omzetstijging, maar ook door fusies en het aanboren van nieuwe markten. Dat doen we zowel in B2C als in B2B.

KRACHTIGE B2B MARKETING

De afgelopen jaren zagen we dat steeds meer dienstverleners en B2B-bedrijven juist bij Li Moon aanklopten voor antwoorden op marketingvragen. Vandaar dat de introductie van Li Moon Business als label voor onze B2B-marketingactiviteiten een logisch vervolg is. Vanuit de retail en consumentenmarketing nemen we onze kennis mee om krachtig en verkoopgericht te communiceren.

BUYER JOURNEY IN B2B MARKETING

Succesvolle retailmarketing draait in essentie om het zo goed mogelijk afstemmen van de marketingacties op de behoeften van de consument. De afgelopen jaren zien we dat het aankoopproces van grootzakelijke inkopers steeds meer is gaan lijken op die van de consument.

Magazine Philips

B2B MARKETING IS MENSENWERK

Bij Li Moon vinden we het niet zo vreemd dat grootzakelijke inkopers zich in de praktijk steeds vaker als ‘consument’ gedragen. Ook het inkopen van producten namens een organisatie is mensenwerk. Naast een gunstige prijs spelen aspecten als kwaliteit, service en gunfactor een belangrijke rol. Met andere woorden: de laagste prijs alleen, is zelden het eindpunt van de reis.

B2B MARKETING IS MAATWERK

Wie zijn je prospects eigenlijk en hoe verloopt de buyer journey? Hoe bereik je je prospects en op basis van welke informatie nemen jouw prospects de beslissing om jouw product of dienst te kopen? Waar ligt het onderscheidend vermogen van jouw onderneming en hoe positioneer je je daarmee in de markt? En hoe creëer je die gunfactor, waardoor prospects klanten worden? We helpen je graag met antwoorden op maat.

SAMENWERKEN EN GROEIEN

Ieder bedrijf is uniek. Vandaar dat iedere strategie die wij voor (en samen met) je uitwerken altijd maatwerk is. Of het nu gaat om marketing automation, het uitwerken van een corporate identity en de doorvertaling naar je website of employer branding, wij streven altijd naar een duurzame samenwerking waarbij groei centraal staat.

Bij Li Moon Business ontwikkelen we je B2B Marketing met hoofd en hart. Een boodschap overbrengen is effectief als dat verhaal mensen raakt. Recht in het hart. Een boodschap die het hart bereikt, nestelt zich in het hoofd. Zo helpen we bedrijven en ondernemingen groeien. Ook groeien? Vertel ons vrijblijvend jouw verhaal dan vertellen wij hoe wij je daarbij helpen.

WIJ ZIJN LI MOON MERKMAKERS MET HOOFD EN HART. SINDS 2003.
Wij zijn Li Moon
Merkmakers met hoofd en hart. Sinds 2003.

DE BESTE STRATEGIE VOOR JOUW MERK?

VRAAG HET LI MOON!
Op zoek naar een maatwerkoplossing voor jouw communicatievraagstuk? Wil je informatie over de diensten die we kunnen leveren? Maak een afspraak met ons voor een vrijblijvend voorstel. Vul het antwoordformulier in dan nemen we binnen twee werkdagen contact met je op. Liever bellen? 023-5343430. Tot snel!

Meer weten over ons werk?

Alle cases

Vertelmiddel

Alle diensten

Li Moon deelt

Blog archief