Jouw Reclame Hoofdkwartier
Kwik-Fit TV Commercial 2017
ACTIE­MARKETING

Actiemarketing loopt als een rode draad door het portfolio van Li Moon. Creatief Directeur Bea Mienis stond bij de Bijenkorf aan de basis van de beroemde Drie Dwaze Dagen. Sinds 2003 werkt zij samen met haar team wekelijks aan acties om producten te introduceren of omzetten op te stuwen.

Geef je omzet een impuls met krachtige actie­marketing

Actiemarketing is een krachtig middel om de omzet van jouw retailbedrijf een impuls te geven. Hoe kan actiemarketing jouw omzet een impuls geven?

Betere verkoop­resultaten met actie­marketing

Actiemarketing kent veel verschijningsvormen. Of het nu gaat om sales promotie, interactieve marketing, event marketing of belevingsmarketing, wij kijken graag welke vorm voor jouw verkoopdoelstelling het meest geschikt is.

Actiemarketing is vaak gericht op het op korte termijn beïnvloeden van het koopgedrag van mensen. Hiervoor kunnen we speciale themaweken of verkoopevenementen ontwikkelen, maar ook fieldmarketing-instrumenten kunnen hierbij worden ingezet. Je kunt daarbij denken aan productsampling, instore demonstraties en merchandising.

Het Jonaz promotieteam

Actie­marketing helpt het retailmerk te laden

Soms wijkt de actiemarketing af van de lange-termijn-strategie, maar de acties, gericht op korte termijn succes, kunnen ook heel goed bijdragen aan de omzet van je producten en diensten op de lange termijn. Zo kan een goed opgezet verkoopevenement of themaweek als de Drie Dwaze Dagen niet alleen direct een veelvoud van de normale weekomzet genereren, maar ook helpen het retailmerk voor de lange termijn te laden.

Bij Li Moon Retail maken we je actiemarketing altijd met hoofd en hart. Een boodschap overbrengen is effectief als dat verhaal mensen raakt. Recht in het hart. Een boodschap die het hart bereikt, nestelt zich in het hoofd. Zo helpen we bedrijven en ondernemingen groeien. Ook groeien? Vertel ons vrijblijvend jouw verhaal dan vertellen wij hoe wij je daarbij helpen.

Meer informatie? Mail Alexander!
Op zoek naar een maatwerkoplossing voor jouw communicatievraagstuk? Maak een afspraak met Alexander voor een vrijblijvend voorstel. Vul je het antwoordformulier in dan nemen we binnen een werkdag contact met je op. Liever bellen? 023-5343430. Tot snel!