Jouw Reclame Hoofdkwartier
WINKEL­INRICHTING
WINKEL­INRICHTING

Hoe zorg je ervoor dat consumenten jouw retailformule ook echt beleven? De winkelinrichting speelt daarin een cruciale rol. Li Moon Retail ontwikkelt sinds 2003 winkelinrichtingen, POS-materiaal en brand identities voor retailformules. Onze specialiteit: van een winkel MIJN winkel maken.

Winkelinrichting bepalend voor customer experience en omzet

De behoeften van consumenten veranderen continu. Voor retailformules is het belangrijk dat de winkelinrichting een optimale customer experience en merkbeleving biedt. Klopt de experience niet, dan straalt dat af op het assortiment en beïnvloedt dit de conversie.

Winkelinrichting is als ziel van een formule

Winkelinrichting

Winkelinrichting – Het Goed

Het ontwerpen van een winkelinterieur begint met een grondige analyse van de verkoopdoelstellingen, de doelgroep en het assortiment. Het is belangrijk dat de winkelinrichting voor een optimale winkel- of servicebeleving zorgt bij het winkelend publiek. Wij beschouwen de winkelvloer als de ziel van het winkelbedrijf. Als er op de winkelvloer iets niet klopt, straalt dat af op de producten en beïnvloedt dit de conversie.

De meest klantvriendelijke garage van Nederland

Enkele jaren geleden kwam KwikFit bij ons met een ambitieuze doelstelling. Het garagebedrijf met 180 vestigingen wilde het meest klantvriendelijke garagebedrijf van Nederland worden. Wij namen eerst de welkomstbalies en ontvangstruimten onder handen. Klantvriendelijkheid begint met een warm welkom in een vriendelijke sfeer.

Ontwerp winkelinrichting Holland & Barret | Li Moon

Winkelinrichting met optimale experience en conversiekansen

Bij Li Moon werken we zowel voor nuchtere retailers als Dirk van den Broek supermarkten DirckIII en KwikFit als winkelketens die zich in meer premium marktsegmenten begeven. Van de laatste categorie zijn de Amsterdamse kapper Het Haartheater – flagshipstore van het merk RedKen – en de woonwinkelformule HomeMade_By voorbeelden. Voor welk publiek we ook ontwerpen, een winkelinrichting moet altijd een optimale customer experience en volop conversiekansen bieden.

Bij Li Moon Retail werken we je altijd met hoofd en hart aan je winkelinrichting. Een boodschap overbrengen is effectief als dat verhaal mensen raakt. Recht in het hart. Een boodschap die het hart bereikt, nestelt zich in het hoofd. Zo helpen we bedrijven en ondernemingen groeien. Ook groeien met je retailformule? Vertel ons vrijblijvend jouw verhaal dan vertellen wij hoe wij je daarbij helpen.

Meer informatie? Mail Alexander!
Op zoek naar een maatwerkoplossing voor jouw communicatievraagstuk? Maak een afspraak met Alexander voor een vrijblijvend voorstel. Vul je het antwoordformulier in dan nemen we binnen een werkdag contact met je op. Liever bellen? 023-5343430. Tot snel!