RECLAMEBUREAU MEPPEL 
SPECIALIST IN BRANDING & HET VERTELLEN VAN MERKEN 

Om succesvol te zijn, is het belangrijk dat je bedrijf in contact staat met de doelgroep. Marketing is daarbij onmisbaar. Li Moon kan je hierbij uitstekend helpen. Samen komen we tot een sterke en unieke merkstrategie, waardoor jouw bedrijf opvalt bij het publiek. Zo zorgen we er samen voor dat jouw bedrijf groeit. Twijfel niet om contact met ons op te nemen!

OP ZOEK NAAR EEN RECLAMEBUREAU IN MEPPEL?    

Jouw onderneming is uniek en daarom verdient het een merkstrategie die perfect aansluit bij jouw visie en doelstellingen. Bij Li Moon helpen we je om op een unieke manier succesvol te zijn. Door intensief samen te werken, leren we jouw bedrijf van binnen en buiten kennen. Zo kunnen we een doordachte merkcommunicatie ontwikkelen die zowel online als offline werkt. Bij Li Moon nemen we de tijd om naar jou te luisteren en te begrijpen wat jouw bedrijf zo speciaal maakt. Alleen op die manier kunnen we ervoor zorgen dat jouw bedrijf opvalt tussen de rest. Onze merkmakers staan voor: 

  • Persoonlijk contact    
  • Korte communicatielijnen    
  • Open en betrokken houding    

ONZE MARKETINGSTRATEGIE

Li Moon heeft in de afgelopen jaren veel bedrijven geholpen bij het opbouwen van een sterk merk met behulp van slimme marketingstrategieën. Wij kunnen jou ook helpen om de juiste richting te bepalen en vast te houden. Onze strategie bestaat uit drie belangrijke onderdelen: 

1. Merkidentiteit: Een krachtige merkidentiteit is essentieel voor een merk dat een blijvende indruk wil maken. Elk merk is uniek en moet opvallen tussen alle andere merken. Bij Li Moon helpen we jou om de unieke eigenschappen van jouw merk te ontdekken en zorgen we ervoor dat deze overeenkomen met jouw persoonlijke en zakelijke waarden. Zo kan jouw merk zich onderscheiden van de concurrentie en een blijvende impact maken op de doelgroep.

2. Merkconcept: Hoe jouw bedrijfsidentiteit terugkomt in jouw diensten en of klanten dit ook zo ervaren is een belangrijk aspect om rekening mee te houden. Bij Li Moon vinden we het daarom belangrijk om dit gedetailleerd te beschrijven in het merkconcept. Een sterke strategie bestaat namelijk niet alleen uit een goed ontworpen logo of een pakkende slogan. Het gaat er ook om dat jouw bedrijfsidentiteit duidelijk wordt uitgedragen in alle aspecten van jouw dienstverlening. Door hier bewust mee om te gaan, zorg je voor een consistente merkbeleving die jouw doelgroep aanspreekt en vertrouwen wekt. 

3. Merkverhaal: Het verhaal van jouw merk is van essentieel belang bij het aantrekken van klanten. Het is daarom belangrijk om het merkconcept te vertalen naar een duidelijk en aantrekkelijk verhaal. Bij Li Moon begrijpen we dit en helpen we je graag bij het communiceren van het verhaal van jouw merk naar jouw doelgroep. Of het nu gaat om online of offline marketing, wij kunnen je helpen bij het ontwikkelen van een slimme content marketingstrategie, het opzetten van social media-kanalen en het creëren van aantrekkelijke bedrijfs- en beurspresentaties. 

Lees meer over het Li Moon merklichaam of bekijk onze diensten.   

RECLAME MET HOOFD & HART    

Bij Li Moon draait alles om mensen. Of het nu gaat om onze klanten, doelgroepen of eigen vakmensen. Wij geloven dat verbinding de sleutel is tot succes. Door mensen te verbinden, delen we kennis, expertise en creativiteit. Zo kunnen we samen jouw unieke merkverhaal vertellen via verschillende kanalen, zowel online als offline. Denk hierbij aan social media, presentaties en meer. 

Bij ons krijg je altijd persoonlijk contact en streven we naar een prettige samenwerking. Kom gerust langs op ons kantoor in Hoogeveen om te zien wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen. Wij dagen je uit om uniek te zijn en gaan graag samen met jou de uitdaging aan!  

Geef je merk een boost
Met ons branding advies
Geef je merk een boost
WIJ ZIJN LI MOON MERKMAKERS MET HOOFD EN HART. SINDS 2003.
Wij zijn Li Moon
Merkmakers met hoofd en hart. Sinds 2003.

Zoek je een creatieve oplossing?

Mail ons!
Op zoek naar een creatieve oplossing voor jouw communicatievraagstuk? Wil je informatie over de middelen die we voor je kunnen inzetten? Maak een afspraak voor een vrijblijvend voorstel. Vul het antwoordformulier in dan nemen we binnen twee werkdagen contact met je op. Liever bellen? 023 534 34 30. Tot snel!

Meer weten over ons werk?

Alle cases

Vertelmiddel

Alle diensten

Li Moon deelt

Blog archief

GEEF JE MERK EEN BOOST

MET ONS BRANDING ADVIES