LI MOON
MERKSTRATEGIE BUREAU

Bij Li Moon geloven we dat elk bedrijf de potentie heeft om uit te groeien naar een sterk merk. We helpen je aan de juiste marketingmiddelen en een stevig strategisch fundament waarin de identiteit van jouw bedrijf kan stralen. We gaan uit van de kracht van jouw bedrijf en laten zien dat het uniek is.

Alle cases Merklichaam

WAT IS EEN MERKSTRATEGIE?

Een bedrijf zonder strategie is als een schip zonder stuurman. De merkstrategie kan ook wel de koers richting een sterk merk genoemd worden. Het is de bouwtekening van je merk en het fundament van je succes. Merkstrategie bureau Li Moon helpt je bij het uitzetten en het aanhouden van de juiste koers door middel van een persoonlijke en betrokken aanpak. We helpen bedrijven met:

● Persoonlijk contact
● Korte lijnen
● Open en betrokken houding

Natuurlijk verandert er van alles in de markt en in de wereld om ons heen. Het is dan ook belangrijk om je te beseffen dat een merkstrategie geen statisch plan is. Het beweegt met je bedrijf mee. Toch is het fijn om terug te kunnen vallen op een stevig fundament. Dat is precies waar we voor willen zorgen bij Li Moon. Met de juiste handvatten groeien we samen naar een sterk merk.

WAAR BESTAAT EEN MERKSTRATEGIE VAN LI MOON UIT?

Het is belangrijk dat het gemaakte plan voor iedereen overzichtelijk is en écht aansluit bij het fundament van het bedrijf en de mensen die er werken. Daarom wordt er onderscheid gemaakt tussen drie verschillende onderdelen die samen de merkstrategie vormen.

Merkidentiteit: zonder identiteit kan je merk moeilijk échte impact maken. Mensen moeten jouw merk kunnen herkennen in de zee van andere merken. Het is belangrijk om te zorgen voor een unieke identiteit die aansluit bij de normen en waarden van jou en je bedrijf.

Merkconcept:  hoe uit de identiteit zich in de diensten die je levert? Sluit dit daadwerkelijk op elkaar aan en draag je dat gevoel over op je klanten? Dat wordt beschreven in het zogeheten merkconcept. Een essentieel onderdeel voor een sterke strategie.

Merken vertellen:  als laatste onderdeel zorgen we ervoor dat jouw merk goed wordt vertaalt. Door middel van een scherpe content marketing strategie, social media en/of bijvoorbeeld bedrijfs- en beurspresentaties zorgen we de vertelling van je merk overeenkomt met de identiteit van je bedrijf.

EEN SAMENWERKING MET LI MOON

Wanneer je de samenwerking aangaat met onze merkmakers ben je verzekerd van directe korte lijnen, persoonlijk contact en een open- en betrokken houding. Als full-service communicatiebureau dienen we aan de hand van onze eigen merkmethode als je strategische partner. Zo bouwen we aan een sterk en uniek merk. We nemen de lead in het proces, maar blijven wel naast je staan.

We zijn ook nuchter. We werken zo efficiënt mogelijk om zo weinig mogelijk geld te verspillen uit jouw verkoopmarges. Daarom houden we geen ellenlange, dure pitches, zorgen we dat we transparant zijn in de besteding van het budget en houden we onze organisatie lean en mean. Kom gerust eens langs voor een heerlijke kop koffie om te kijken wat we voor jou en je bedrijf kunnen betekenen. Durf uniek te zijn!

WIJ ZIJN LI MOON MERKMAKERS MET HOOFD EN HART. SINDS 2003.
Wij zijn Li Moon
Merkmakers met hoofd en hart. Sinds 2003.

Zoek je een creatieve oplossing?

Mail ons!
Op zoek naar een creatieve oplossing voor jouw communicatievraagstuk? Wil je informatie over de middelen die we voor je kunnen inzetten? Maak een afspraak voor een vrijblijvend voorstel. Vul het antwoordformulier in dan nemen we binnen twee werkdagen contact met je op. Liever bellen? 023 534 34 30. Tot snel!

Meer weten over ons werk?

Alle cases

Li Moon deelt

Blog archief