MARKETINGBUREAU EMMEN 
SPECIALIST IN BRANDING & HET VERTELLEN VAN MERKEN 

Om succes te hebben met je bedrijf, is waardevol contact met de doelgroep heel belangrijk. Goede marketing is daarbij onmisbaar. Bij Li Moon helpen we je graag om jouw bedrijf te laten groeien. Samen ontwikkelen we een sterke en unieke merkstrategie, waardoor jouw bedrijf opvalt bij het publiek. Aarzel niet om contact met ons op te nemen, we staan voor je klaar!

Alle cases Merklichaam

OP ZOEK NAAR EEN MARKETINGBUREAU IN EMMEN? 

Bij Li Moon weten we dat elk bedrijf uniek is en een op maat gemaakte merkstrategie verdient die perfect past bij de visie en doelen van de onderneming. Daarom werken onze merkmakers nauw samen met jou om jouw bedrijf van binnen en buiten te leren kennen. Op die manier kunnen wij een doordachte merkcommunicatie ontwikkelen die zowel online als offline effectief is en jouw bedrijf helpt opvallen in de massa. Onze merkmakers zijn meesters in het luisteren en begrijpen wat jouw bedrijf zo speciaal maakt. Door onze unieke en creatieve aanpak zorgen we ervoor dat jouw bedrijf een unieke uitstraling heeft en zich onderscheidt van de concurrentie.  

● Persoonlijk contact
● Korte lijnen
● Open en betrokken houding

ONZE MARKETINGSTRATEGIE

Bij Li Moon hebben we al talloze bedrijven geholpen bij het bouwen van een sterk merk door middel van slimme en effectieve marketingstrategieën. Wij geloven dat een succesvolle strategie uit drie belangrijke onderdelen bestaat:

Unieke merkidentiteit: Elk merk is uniek en moet zich onderscheiden van de rest. Daarom helpen wij jou bij het ontdekken van de unieke eigenschappen van jouw merk en het ontwikkelen van een krachtige merkidentiteit die past bij jouw persoonlijke en zakelijke waarden. Op deze manier kan jouw merk zich onderscheiden van de concurrentie en een blijvende indruk maken op jouw doelgroep.

Gedetailleerd merkconcept:   Een sterk merkconcept gaat verder dan alleen een goed ontworpen logo of een pakkende slogan. Het gaat erom dat jouw bedrijfsidentiteit duidelijk wordt uitgedragen in alle aspecten van jouw dienstverlening. Bij Li Moon hechten we daarom veel waarde aan het gedetailleerd beschrijven van dit aspect in het merkconcept, zodat er een consistente merkbeleving ontstaat die jouw doelgroep aanspreekt en vertrouwen wekt.

Het verhaal van jouw merk is van cruciaal belang bij het aantrekken van klanten. Bij Li Moon begrijpen we dit en helpen we je graag bij het vertalen van het merkconcept naar een duidelijk en aantrekkelijk verhaal dat jouw doelgroep aanspreekt. Of het nu gaat om online of offline marketing, wij kunnen je helpen bij het ontwikkelen van een slimme content marketingstrategie, het opzetten van social media-kanalen en het creëren van aantrekkelijke bedrijfs- en beurspresentaties. 

Kortom, bij Li Moon staan we voor je klaar om samen met jou een sterke merkstrategie te ontwikkelen die ervoor zorgt dat jouw bedrijf opvalt bij het publiek en blijft groeien. Neem gerust contact met ons op en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen! 

Lees meer over het Li Moon merklichaam of bekijk onze diensten.   

RECLAME MET HOOFD & HART   

Bij Li Moon gaat het om mensen. We geloven in het verbinden van mensen, zodat we samen kunnen werken aan het vertellen van jouw unieke merkverhaal. Dit doen we via verschillende kanalen, online en offline, zoals social media en presentaties. We hechten waarde aan persoonlijk contact en een prettige samenwerking. Kom gerust langs op ons kantoor in Hoogeveen om te ontdekken wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen.  

Wij dagen je uit om uniek te zijn en staan klaar om samen met jou de uitdaging aan te gaan! 

WIJ ZIJN LI MOON MERKMAKERS MET HOOFD EN HART. SINDS 2003.
Wij zijn Li Moon
Merkmakers met hoofd en hart. Sinds 2003.

Zoek je een creatieve oplossing?

Mail ons!
Op zoek naar een creatieve oplossing voor jouw communicatievraagstuk? Wil je informatie over de middelen die we voor je kunnen inzetten? Maak een afspraak voor een vrijblijvend voorstel. Vul het antwoordformulier in dan nemen we binnen twee werkdagen contact met je op. Liever bellen? 023 534 34 30. Tot snel!

Meer weten over ons werk?

Alle cases

Li Moon deelt

Blog archief