LI MOON
MARKETINGBUREAU DRENTHE

In contact komen met je doelgroep: een van de belangrijkste uitdagingen voor je bedrijf. Li Moon kan je hierbij helpen. Door de inzet van goede, slimme marketing. Wij zorgen voor de creatie van een sterke en unieke strategie. Hierdoor valt jouw bedrijf op tussen alle andere. Klop gerust eens bij ons aan!

OP ZOEK NAAR EEN MARKETINGBUREAU IN DRENTHE?  

Jouw onderneming is uniek en daarom moet de merkstrategie daarop worden aangepast. Wij helpen je om succesvol te zijn op een manier die past bij jouw bedrijf. Door nauw samen te werken, begrijpen wij jouw bedrijf van binnen en buiten. Zo kunnen wij een doordachte merkcommunicatie ontwikkelen, zowel online als offline. Bij Li Moon nemen wij de tijd om naar jou te luisteren. Alleen op die manier kunnen wij ervoor zorgen dat jouw bedrijf opvalt tussen de rest. Onze merkmakers staan voor:

  • Persoonlijk contact 
  • Korte communicatielijnen 
  • Open en betrokken houding 

ONZE SLIMME MARKETINGSTRATEGIE

In de afgelopen jaren heeft Li Moon veel bedrijven geholpen bij het opbouwen van een sterk merk met behulp van een slimme marketingstrategie. Wij helpen ook jou om de juiste richting te vinden en te behouden. Onze strategie bestaat uit drie onderdelen:

  1. Merkidentiteit: Om op te vallen tussen andere merken is een sterke merkidentiteit onmisbaar. Wij helpen jou om de unieke eigenschappen van jouw merk te ontdekken en te laten aansluiten bij jouw persoonlijke en zakelijke waarden. Wij brengen jouw unieke identiteit in kaart aan de hand van ons Li Moon Merklichaam.
  2. Merkconcept: Hoe komt jouw bedrijfsidentiteit terug in jouw diensten en hoe ervaren klanten dit? Aan de hand van het merklichaam van jouw merk gaan onze merkmakers aan de slag. Het merkconcept geeft een heldere doorvertaling van o.a. jouw beeldtaal, kleurgebruik en logo. Belangrijke onderdelen van een sterke strategie dus.
  3. Merkverhaal: Wij helpen jou om het merkconcept te vertalen naar een duidelijk en aantrekkelijk verhaal dat jouw doelgroep begrijpt. Dit doen wij online en offline, bijvoorbeeld door slimme content marketing, social media en andere middelen.

Lees meer over het Li Moon Merklichaam© of bekijk onze diensten

MARKETINGBUREAU MET HOOFD & HART

Bij Li Moon draait alles om mensen. Of het nu onze klanten zijn, doelgroepen of eigen vakmensen. Verbinding is de sleutel tot succes. Door mensen met elkaar te verbinden, kunnen we kennis, expertise en creativiteit delen. Zo kunnen we samen jouw unieke merkverhaal vertellen. Via online en offline kanalen, zoals social media en presentaties.

We vinden persoonlijk contact erg belangrijk, omdat dit leidt tot een prettige samenwerking. Kom gerust bij ons langs in Drenthe om te ontdekken wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Geef je merk een boost
Met ons branding advies
Geef je merk een boost
WIJ ZIJN LI MOON MERKMAKERS MET HOOFD EN HART. SINDS 2003.
Wij zijn Li Moon
Merkmakers met hoofd en hart. Sinds 2003.

Zoek je een creatieve oplossing?

Mail ons!
Op zoek naar een creatieve oplossing voor jouw communicatievraagstuk? Wil je informatie over de middelen die we voor je kunnen inzetten? Maak een afspraak voor een vrijblijvend voorstel. Vul het antwoordformulier in dan nemen we binnen twee werkdagen contact met je op. Liever bellen? 023 534 34 30. Tot snel!

Meer weten over ons werk?

Alle cases

Vertelmiddel

Alle diensten

Li Moon deelt

Blog archief

GEEF JE MERK EEN BOOST

MET ONS BRANDING ADVIES