CONTENT
INFOGRAPHICS

Fotografie is een belangrijk onderdeel binnen contentmarketing. Li Moon is specialist in fotografie voor zowel B2B als B2C. In onze fotostudio fotograferen we onder andere voor Wildlands en Transavia beelden die de doelgroep in het hart raken.

Home Onze filosofie Merklichaam

BIG DATA IN EEN OOGOPSLAG OVERZICHTELIJK GEPRESENTEERD: INFOGRAPHICS

Teksten worden korter, boodschappen steeds grafischer. Hoe presenteer je data-analyses op een wijze die voor iedereen in een oogopslag duidelijk is? Via Infographic design.

Steeds meer bedrijven worstelen met big data. Hoe maak je die berg aan informatie inzichtelijker? Welke verhalen drijven uiteindelijk boven? En hoe haal je uit een brei aan informatie net die data zodat het verhaal duidelijk wordt? Door gebruik te maken van infographic design.

Infographic design volstaat vaak al zonder tekst als uitleg erbij te plaatsen. Een goed uitgewerkte infographic helpt de ontvanger bij het sneller en beter begrijpen van complexe processen.

Interne instructie infographic

INFOGRAPHIC DESIGN MAAKT BIG DATA INZICHTELIJK

We denken als mensen vooral in beelden, zo leren we van John Verhoeven, oud-hoofdredacteur van Onze Wereld en groot voorvechter van visual storytelling. We begrijpen de boel beter als we er een plaatje bij hebben. Zo zitten we nu eenmaal in elkaar. We zien iets en dat vertalen we als de wiedeweerga in informatie waar we iets mee kunnen. En beter onthouden.

Als je dat weet, zul je je ook realiseren dat we meer moeten doen met plaatjes en minder met tekst. Er was dan een tijd dat plaatjes ter verduidelijking van heel veel tekst dienden, maar die tijd is echt voorbij. Tegenwoordig is het bijna andersom. Eerst het plaatje en dan pas de tekst. En dat plaatje moet snel en overzichtelijk inzicht geven, anders ‘zapt’ de lezer weg.

Detailresult Logistiek Introductieprogramma

Wil je weten wat wij voor jouw merk of bedrijf kunnen betekenen? Vertel ons je marketingdoelstelling en wij vertellen je graag wat volgens ons de beste aanpak is. Daarbij zoeken we uiteraard oplossingen die binnen jouw beschikbare budget passen. Je aanvraag verplicht je tot niets. Kom maar op met je marketingdoelstelling!

Geef je merk een boost
Met ons branding advies
Geef je merk een boost
WIJ ZIJN LI MOON MERKMAKERS MET HOOFD EN HART. SINDS 2003.
Wij zijn Li Moon
Merkmakers met hoofd en hart. Sinds 2003.

ZOEK JE EEN CREATIEVE OPLOSSING?

MAIL ONS!
Op zoek naar een creatieve oplossing voor jouw communicatievraagstuk? Wil je informatie over de middelen die we voor je kunnen inzetten? Maak een afspraak voor een vrijblijvend voorstel. Vul het antwoordformulier in dan nemen we binnen twee werkdagen contact met je op. Liever bellen? 023-5343430. Tot snel!

Meer weten over ons werk?

Alle cases

Li Moon deelt

Blog archief