LI MOON: HÉT BRAND STRATEGIE BUREAU

Een brand strategie is het fundament van jouw merk. Waarom, wat en hoe jij jouw product verkoopt zit ingebakken in deze strategie. Hoe steviger dit fundament, hoe beter jij jouw merk kan uitdragen en een eenduidige boodschap kan overbrengen aan jouw doelgroep. Of je nou bezig bent met een herpositionering, je de puntjes op de spreekwoordelijke i wilt zetten of je aan het begin staat van een merkavontuur; Li Moon helpt jou met een waterdichte brand strategie.

WAT IS BRAND STRATEGIE?

Een brand strategie is een plan om langetermijndoelen te bereiken met jouw merk. Deze strategie draagt bij aan de herkenbaarheid van jouw merk bij consument en (toekomstig) collega. Een succesvolle brand strategie omvat de missie van het merk, de beloften aan de
klanten en de manier waarop deze worden gecommuniceerd. Een brand strategie is dus meer dan alleen een combinatie van je logo, kleurenpalet of website. Hoewel deze (en andere) creatieve elementen een integraal onderdeel zijn van een succesvolle branding strategie, draait het voornamelijk om alle immateriële elementen die na verloop van tijd de merkbekendheid, de merkwaarde en ‘t merksentiment bepalen.

OP ZOEK NAAR EEN BRAND STRATEGIE BUREAU?

Jouw bedrijf is uniek. Daarom is geen merkbeleving hetzelfde en bestaat er geen uitgestippelde route naar succes. Door intensief met je samen te werken, helpen we je met je brand design. Dat doen we zowel on- als offline. We nemen de tijd om jouw bedrijf écht te begrijpen. Werken met Li Moon merkmakers staat voor:

● Persoonlijk contact

● Korte lijnen

● Open en betrokken houding

BRAND STRATEGIE IN ONS PROCES

Bij Li Moon hebben we een eigen unieke methode ontwikkeld om krachtige merken te bouwen: Het Li Moon Merklichaam©. Dit is een methode om een merk consequent en doeltreffend uit te werken. Via slimme vragen als; ‘wat als jouw merk een mens was?’ brengen we alle belangrijke eigenschappen en merkwaarden van je merk in kaart. Zo leggen we een heldere en krachtige basis voor je merkcommunicatie.

We gebruiken het Li Moon Merklichaam als basis voor een (her-)ontwerp van je corporate identity of om je branding naar een ander niveau te tillen. Op deze manier zorgen we voor een ijzersterk merk.

Meer weten over ons werk?

Alle cases

Vertelmiddel

Alle diensten

Li Moon deelt

Blog archief

GEEF JE MERK EEN BOOST

MET ONS BRANDING ADVIES