header
hoofd-hart

content

ONLINE LEADGENERATIE

Online draait alles om gevonden worden. Als je wordt gevonden, genereer je meer leads, meer conversies en meer omzet. Hoe je beter gevonden wordt? Die vraag beantwoorden de online-specialisten van Li Moon Online graag. We realiseren websites, online-marketing en social-media-campagnes. Onze online-specialisten werken samen met specialisten van onze andere labels. Zo zijn we full-service én specialist.

5 TIPS VOOR LEADGENERATIE: ZO GENEREER JE WEL LEADS

Dan heb je keihard gewerkt voor het produceren van een nieuwe website en vervolgens blijft het oorverdovend stil. Je ziet dat de site wordt bezocht door nieuwe potentiële klanten, maar ze verlaten de site ook zonder ook maar iets van zich te laten horen. Daar gaan je leads! Wat doe je verkeerd?

Hoe meer traffic, hoe meer omzet, denken veel ondernemers. Maar gaat die regel ook online op? Vertalen we die boodschap naar je nieuwe website dan zou het betekenen dat jouw handel bij veel bezoek direct goed zit. Maar nieuw bezoek garandeert nog geen verkoop. Hoe zit het met je conversie? Waar haken bezoekers af en waren keren potentiële klanten vaker terug?

MOBILE FIRST, DAN DE REST

Essentieel is dat je website goed gevonden wordt en voor mobiel is geoptimaliseerd. “Responsive” zijn is niet meer voldoende. Sinds dit jaar indexeert Google ‘mobile first’ waarbij schaling, laadtijd en gebruiksgemak voor smartphones belangrijke factoren zijn. Webpagina’s die helemaal geoptimaliseerd zijn voor een mobiel device scoren hoger.
Mobile first speelt volledig in op de mobiele gebruiker. Logisch. Beeldschermen van mobiele telefoons worden met de dag groter. Laptops en tablets gebruiken we amper nog. Dus stemmen we afbeeldingen op onze sites helemaal af op onze mobieltjes. Google beloont die strategie met een hoge ranking.

ONZE ONLINE LEADGENERATIE TOP-5

Volgens recente onderzoeken bezoeken we zeker 5 keer een site voordat we tot een eventuele zakelijke beslissing komen. De aanhouder wint. Neem dus je bezoek serieus. Mensen lezen minder, maar zien steeds meer. Geef je klanten precies wat ze zoeken. Bijvoorbeeld met graphics. Waar wat kun je nog meer doen om de resultaten van je website te verbeteren? 5 Tips.

1. MET EEN DRUK OP DE KNOP NEEM JE CONTACT OP

Is het op je site wel duidelijk genoeg hoe je (snel) contact kunt opnemen met jouw organisatie? Meer dan 50 procent van de bezoekers haakt direct af zodra niet duidelijk is bij wie ze zich moeten melden of als ze naar een telefoonnummer moeten zoeken.

2. BIED VOLDOENDE RELEVANTE INFORMATIE

Bied essentiële informatie en duidelijkheid. Maar liefst 44 procent klikt direct weg zodra zij de geboden info onvoldoende achten. Maak direct duidelijk waar je voor staat, bijvoorbeeld in een prominent bericht op je site.

3. ZORG VOOR EEN AANTREKKELIJKE WEBSITE

Goed smoelen moet. Bijna 40 procent van het bezoek maakt de pleiterik als het jouw vormgeving niet aantrekkelijk (genoeg) vindt. Streamline je site, maak ‘m attractief en gemakkelijk om mee te navigeren.

4. HOE SNEL LAADT JE WEBSITE?

Een zelfde groep (circa 40 procent) verlies je al zodra je pagina niet snel genoeg laadt. Gebruik handige tools om de snelheid van je website te optimaliseren.

5. LEADGENERATIE: HET OOG WIL OOK WAT

Om het duidelijker te stellen: 66 procent van alle online klanten verkiest een website die er aantrekkelijk uitziet boven een site die prima informatie biedt, maar niet helemaal lekker oogt. Doe regelmatig upgraden. En vergeet vooral niet dat er tegenwoordig nog meer komt kijken bij gebruiksgemak en vormgeving op mobiel. Voor alle duidelijkheid: een responsive design alleen is onvoldoende om aan eisen van gebruikers en Google te voldoen.

GESCHREVEN DOOR: ALEXANDER NIJEBOER
Strateeg Alexander Nijeboer is van vele markten thuis, maar met als grootste gave zijn visie op online-zaken en content- en marketingstrategieën.

Wij zijn Li Moon
Merkmakers met hoofd en hart. Sinds 2003.

ONZE FILOSOFIE

DE BESTE STRATEGIE VOOR JOUW MERK?

VRAAG HET LI MOON!
Op zoek naar een maatwerkoplossing voor jouw communicatievraagstuk? Wil je informatie over de diensten die we kunnen leveren? Maak een afspraak met ons voor een vrijblijvend voorstel. Vul het antwoordformulier in dan nemen we binnen twee werkdagen contact met je op. Liever bellen? 023-5343430. Tot snel!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Design Thinking

Design Thinking

Toegevoegde waarde design thinking op creatieve processen is enorm, zo onderzocht onderzoeksbureau McKinsey

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Verduurzaam je merk

Verduurzaam je merk

Duurzaamheid is géén keuze, het is een must. Hoe verduurzaam je je merk en welke valkuilen kun je beter vermijden? Lees de blog van onze merkmakers.

Vertelmiddel

Marketing Automation | Li Moon

Marketing automation

Haal optimaal rendement uit je leads

CoolSculpting-mobiel

E-commerce

8 voorwaarden om je platform te laten slagen

Marketing Automation | Li Moon

Marketing automation

Haal optimaal rendement uit je leads

coffeemania

Webdesign

Specialist in zakelijke websites

MEER WETEN OVER ONS WERK?

Employer Branding KwikFIt

Employer Branding KwikFIt

Employer branding KwikFit: preferred employer in een oververhitte markt

De Elephant Parade in Wildlands

De Elephant Parade in Wildlands

De Elephant Parade in Wildlands lokaal promoten

Zo werd Koorbiënnale The Big Sing

Zo werd Koorbiënnale The Big Sing

Wil je werken met bevlogen merkmakers? Li Moon helpt met strategie, herpositionering, vormgeving, content en online

limoon-logo

Waarderweg 19
2031 BN Haarlem

VAN LIMBURG STIRUMSTRAAT 50a
7901 AS HOOGEVEEN

 Merkmakers met hoofd en hart. Sinds 2003

Merkmakers met hoofd en hart.
Sinds 2003