LI MOON
RECLAMEBUREAU HOOGEVEEN

Je wil met je bedrijf natuurlijk in contact komen met je doelgroep. Zij vormen tenslotte de basis van je succes. Marketing speelt daarin een ongekend belangrijke rol. Li Moon is het marketing bureau in Haarlem dat je verder kan helpen met het neerzetten van een ijzersterke én uitzonderlijke merkstrategie.

OP ZOEK NAAR EEN RECLAMEBUREAU IN HOOGEVEEN?

Elk bedrijf is anders en daarom is een unieke merkstrategie belangrijk. Bij Li Moon begrijpen we jouw bedrijf van binnenuit door nauw samen te werken en goed te luisteren naar jouw wensen. Op deze manier ontwikkelen we een doordachte merkcommunicatie die past bij jouw bedrijf. Zo kan jij je doelgroep aanspreken. Zowel online als offline. Onze merkmakers staan voor:

  • Persoonlijk contact
  • Korte lijnen
  • Open en betrokken houding

ONZE MARKETINGSTRATEGIE

In de afgelopen jaren heeft Li Moon veel bedrijven geholpen bij het opbouwen van een sterk merk met behulp van een slimme marketingstrategie. Wij helpen ook jou om de juiste richting te vinden en te behouden. Onze strategie bestaat uit drie onderdelen:

  1. Merkidentiteit: Om op te vallen tussen andere merken is een sterke merkidentiteit onmisbaar. Wij helpen jou om de unieke eigenschappen van jouw merk te ontdekken en te laten aansluiten bij jouw persoonlijke en zakelijke waarden. Wij brengen jouw unieke identiteit in kaart aan de hand van ons Li Moon Merklichaam.
  2. Merkconcept: Hoe komt jouw bedrijfsidentiteit terug in jouw diensten en hoe ervaren klanten dit? Aan de hand van het merklichaam van jouw merk gaan onze merkmakers aan de slag. Het merkconcept geeft een heldere doorvertaling van o.a. jouw beeldtaal, kleurgebruik en logo. Belangrijke onderdelen van een sterke strategie dus.
  3. Merkverhaal: Wij helpen jou om het merkconcept te vertalen naar een duidelijk en aantrekkelijk verhaal dat jouw doelgroep begrijpt. Dit doen wij online en offline, bijvoorbeeld door slimme content marketing, social media en andere middelen.

Lees meer over het Li Moon Merklichaam© of bekijk onze diensten

MARKETING MET HOOFD & HART

Bij Li Moon draait alles om mensen. Of het nu gaat om onze klanten, doelgroepen of onze eigen vakmensen. Verbinding is de sleutel tot succes. Door mensen met elkaar te verbinden, delen we kennis, expertise en creativiteit. Op deze manier kunnen we samen jouw unieke merkverhaal vertellen.

Je kunt altijd bij ons terecht in Hoogeveen om te kijken wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen. We vinden het belangrijk om persoonlijk contact te hebben en streven naar een fijne samenwerking. 

Geef je merk een boost
Met ons branding advies
Geef je merk een boost
WIJ ZIJN LI MOON MERKMAKERS MET HOOFD EN HART. SINDS 2003.
Wij zijn Li Moon
Merkmakers met hoofd en hart. Sinds 2003.

Zoek je een creatieve oplossing?

Mail ons!
Op zoek naar een creatieve oplossing voor jouw communicatievraagstuk? Wil je informatie over de middelen die we voor je kunnen inzetten? Maak een afspraak voor een vrijblijvend voorstel. Vul het antwoordformulier in dan nemen we binnen twee werkdagen contact met je op. Liever bellen? 023 534 34 30. Tot snel!

Meer weten over ons werk?

Alle cases

Vertelmiddel

Alle diensten

Li Moon deelt

Blog archief

GEEF JE MERK EEN BOOST

MET ONS BRANDING ADVIES