RECLAMEBUREAU HAARLEM
SPECIALIST IN BRANDING & HET VERTELLEN VAN MERKEN

Op zoek naar een reclamebureau in Haarlem? Li Moon is een marketing- en reclamebureau, gespecialiseerd in branding. Van het ontwerpen van je corporate identity tot het vertellen van je merk door middel van een krachtige contentstrategie.
We werken dagelijks vanuit ons hoofdkwartier aan ’t Spaarne aan inspirerende cases voor onze opdrachtgevers. Bekijk hier de opvallende cases van de afgelopen maanden. Effectieve oplossingen en creatief werk waar we trots op zijn en oplossingen. Merken werken we uit volgens onze eigen merkmethode: Het Li Moon Merklichaam.

LEES MEER
WIJ ZIJN LI MOON MERKMAKERS MET HOOFD EN HART. SINDS 2003.
Meer klanten trekken met je merk- en bedrijfsidentiteit?
Vraag jouw
brandingadvies aan!
Merklichaam Alle cases

ONZE FILOSOFIE

MERKMAKERS
MET HOOFD & HART

Bij ons staan altijd de mensen centraal. De mensen met wie we samenwerken, waar we onze boodschap op richten en onze eigen mensen. Zo krijgen jouw kennis, doelstellingen en ideeën, en onze expertise en creativiteit, vrij baan. Zo komen we tot ons beste werk.

Lees onze filosofie

EEN RECLAMEBUREAU IN HAARLEM? GEVONDEN!

Op zoek naar een reclamebureau in Amsterdam? Wij zijn Li Moon, merkmakers met hart en hoofd. Sinds 2003. Door de jaren heen groeide de uitwerkstudio van weleer uit tot een ervaren branding bureau, met een breed pallet aan opdrachtgevers in B2C en B2B.

De meeste landelijke reclamebureaus zitten in Amsterdam. Li Moon in Haarlem. Tegendraads zijn we altijd wel een beetje geweest. Nuchter ook. Waarom op een dure locatie in Amsterdam gaan zitten als ‘t ook een beetje goedkoper op een net zo leuke locatie in Haarlem kan? Die nuchterheid zie je in onze tarieven terug. En in onze klanten.

RECLAMEBUREAU AAN HAARLEMSE KEUKENTAFEL

We schrijven 2003. Bea Mienis en Lisly Pieterse hebben een handvol getalenteerde vormgevers om zich heen verzameld. Aan een Amsterdamse keukentafel start Li Moon, een bureau voor grafische vormgeving als netwerkorganisatie van zelfstandig werkende vormgevers.

In een tijd dat het woord ‘flexplek’ voor Van Dale’s woordenboek nog niet bestond en bedrijven het personeel nog keurig in dienst nam, bedachten zij dat Li Moon heel goed zonder vast personeel of duur bedrijfspand kon.
De Amsterdamse keukentafel van Lisly werd tot vergader- en ontmoetingsplek uitgeroepen. Directeuren en managers van Unilever, Dirk van den Broek en Hema schoven eerst nog aarzelend aan. De boardroom had er al snel een geduchte concurrent bij.

SAMEN TIJD & GELD BESPAREN

Als Haarlems reclamebureau pitchen we niet. Daar hebben we een nuchtere reden voor. De kosten voor een pitch kunnen oplopen tot tienduizenden euro’s of meer – euro’s die we later moeten terugverdienen. Dat maakt het inschakelen van een bureau ons inziens onnodig duur. Bovendien gaan pitches uit van het principe dat jij als opdrachtgever brieft en een bureau uitvoert. Zo ontstaat een vertekend beeld. De beste marketing ontstaat als bureau en opdrachtgever hun krachten bundelen. En wat je van een samenwerking kunt verwachten, vertelt een pitch je niet. Durf ons te selecteren om onze visie, filosofie, track record en onze creatieven. Dat bespaart geld en tijd – middelen die we liever in succesvolle samenwerkingen investeren. En wil je weten hoe wij samen met onze klanten tot de beste marketing komen? Vraag dat gerust aan enkele van onze opdrachtgevers en/ of onze medewerkers.

STUDIO AAN ‘T SPAARNE

We schrijven 2017. De keukentafel is nog steeds het bruisend hart van Li Moon. Alleen staat de keukentafel nu sinds een jaar of tien in Haarlem. In Figeestate, een monument uit de industriële oudheid.

Grafische vormgeving was ooit de kern van wat we doen bij Li Moon en dat is het nog steeds. We raken nog steeds in vervoering van een enthousiaste opdrachtgever die zijn boodschap optimaal vormgegeven ziet. Dan is onze missie geslaagd.

Aan het hart- en handwerk van toen, hebben we hoofdwerk toegevoegd. Vormgeving kan niet zonder goede strategie. En die strategie kent in grafische vormgeving meer verschijningsvormen dan ooit: we maken nog steeds folders, magazines en andere printmedia, maar ook complexe infographics, websites en animatiefilms – grafische vormgeving in dienst van jouw boodschap.

Bij Li Moon werken altijd met hoofd en hart we aan jouw reclame- en marketingvraagstukken. Een boodschap overbrengen is effectief als dat verhaal mensen raakt. Recht in het hart. Een boodschap die het hart bereikt, nestelt zich in het hoofd. Zo helpen we bedrijven en ondernemingen groeien. Ook groeien? Vertel ons vrijblijvend jouw verhaal dan vertellen wij hoe wij je daarbij helpen.

LI MOON DEN HAAG

WAARDERWEG 19
2031 BN HAARLEM
085 88 80 878
contact@limoon.nl

Meer weten over ons werk?

Alle cases

Vertelmiddel

Alle diensten

Li Moon deelt

Blog archief

GEEF JE MERK EEN BOOST

MET ONS BRANDING ADVIES