Jouw Reclame Hoofdkwartier
Cases met hoofd en hart
Reclamebureau in Haarlem
Cases met hoofd en hart

Vanuit ons reclamehoofdkwartier in het fraaie Figeestaete in Haarlem werken we dagelijks aan inspirerende cases voor onze opdrachtgevers. Bekijk hier de opvallende cases van de afgelopen maanden. Effectieve oplossingen en creatief werk waar we trots op zijn en oplossingen.

Altijd met hoofd en hart

Een reclamebureau in Haarlem? Gevonden!

Op zoek naar een reclamebureau in Haarlem? In de studio van Li Moon werken gedreven creatieven aan de marketing van B2C- en B2B-bedrijven uit het hele land.

De meeste landelijke reclamebureaus zitten in Amsterdam. Li Moon in Haarlem. Tegendraads zijn we altijd wel een beetje geweest. Nuchter ook. Waarom op een dure locatie in Amsterdam gaan zitten als ‘t ook een beetje goedkoper op een net zo leuke locatie in Haarlem kan? Die nuchterheid zie je in onze tarieven terug. En in onze klanten.

Reclamebureau aan Haarlemse keukentafel

We schrijven 2003. Bea Mienis en Lisly Pieterse hebben een handvol getalenteerde vormgevers om zich heen verzameld. Aan een Amsterdamse keukentafel start Li Moon, een bureau voor grafische vormgeving als netwerkorganisatie van zelfstandig werkende vormgevers.
In een tijd dat het woord ‘flexplek’ voor Van Dale’s woordenboek nog niet bestond en bedrijven het personeel nog keurig in dienst nam, bedachten zij dat Li Moon heel goed zonder vast personeel of duur bedrijfspand kon.
De Amsterdamse keukentafel van Lisly werd tot vergader- en ontmoetingsplek uitgeroepen. Directeuren en managers van Unilever, Dirk van den Broek en Hema schoven eerst nog aarzelend aan. De boardroom had er al snel een geduchte concurrent bij.

Studio aan ‘t Spaarne

We schrijven 2017. De keukentafel is nog steeds het bruisend hart van Li Moon. Alleen staat de keukentafel nu sinds een jaar of tien in Haarlem. In Figeestate, een monument uit de industriële oudheid.
Grafische vormgeving was ooit de kern van wat we doen bij Li Moon en dat is het nog steeds. We raken nog steeds in vervoering van een enthousiaste opdrachtgever die zijn boodschap optimaal vormgegeven ziet. Dan is onze missie geslaagd.
Aan het hart- en handwerk van toen, hebben we hoofdwerk toegevoegd. Vormgeving kan niet zonder goede strategie. En die strategie kent in grafische vormgeving meer verschijningsvormen dan ooit: we maken nog steeds folders, magazines en andere printmedia, maar ook complexe infographics, websites en animatiefilms – grafische vormgeving in dienst van jouw boodschap.

Bij Li Moon werken altijd met hoofd en hart we aan jouw reclame- en marketingvraagstukken. Een boodschap overbrengen is effectief als dat verhaal mensen raakt. Recht in het hart. Een boodschap die het hart bereikt, nestelt zich in het hoofd. Zo helpen we bedrijven en ondernemingen groeien. Ook groeien? Vertel ons vrijblijvend jouw verhaal dan vertellen wij hoe wij je daarbij helpen.

Meer informatie? Mail Alexander!
Op zoek naar een maatwerkoplossing voor jouw communicatievraagstuk? Maak een afspraak met Alexander voor een vrijblijvend voorstel. Vul je het antwoordformulier in dan nemen we binnen een werkdag contact met je op. Liever bellen? 023-5343430. Tot snel!