LM_Merklichaam_basis
Onze merkmethode

Den Haag: Li Moon
Merklichaam

Bij Li Moon werken we dagelijks aan inspirerende cases voor onze opdrachtgevers. Bekijk hier de opvallende cases van de afgelopen maanden. Effectieve oplossingen en creatief werk waar we trots op zijn en oplossingen.

hoofd-hart
Filosofie

Den Haag:
Wij creeren strategie & creatie met hoofd & hart

Bij ons staan altijd de mensen centraal. De mensen met wie we samenwerken, waar we onze boodschap op richten en onze eigen mensen. Zo krijgen jouw kennis, doelstellingen en ideeën, en onze expertise en creativiteit, vrij baan. Zo komen we tot ons beste werk.
banner
ONZE SPECIALISMEN VOOR JOUW MERK
TROTS OP ONZE MERKEN

MEER WETEN OVER ONS WERK?

Merkstrategie Wildlands

Merkstrategie Wildlands

Wildlands is een avontuur. Hoe vertel je dat avontuur als merk het beste?

Shopping magazine Hudson’s Bay

Shopping magazine Hudson’s Bay

Folder is ook in online-tijdperk saleskanon

Blozo

Blozo

Hi-tech-bedrijf met een menselijk gezicht

KENNIS OM TE DELEN

EEN RECLAMEBUREAU IN DEN HAAG? GEVONDEN!

Op zoek naar een reclamebureau in Den Haag? In de studio van Li Moon werken gedreven creatieven aan de marketing van B2C- en B2B-bedrijven uit het hele land.

Li Moon richt zich op zowel B2C als B2B en bestaat uit 4 verschillende labels: Li Moon Business, Li Moon Retail, Li Moon Content en Li Moon Online. Elk label heeft zijn eigen specialisten die voor jou aan strategische en creatieve oplossingen in hun vakgebied werken. Deze keten van specialismen maakt dat wij een full-service-bureau zijn. Zo zijn we jouw reclamehoofdkwartier in Den Haag.

Onze filosofie als reclamebureau

Reclame is trefzeker als het mensen raakt. Recht in het hart, weten we bij Li Moon. Een boodschap die het hart bereikt, nestelt zich in het hoofd. Daar wordt de aankoopbeslissing genomen. Zo helpen we bedrijven en ondernemingen groeien. Met strategieën en creatief werk. Met hoofd en hart. Met resultaat en werkplezier.

Merkenspecialist in Den Haag

Li Moon heeft de afgelopen jaren enkele tientallen bedrijven en ondernemingen geholpen om de merkstrategie uit te werken. Of het nu gaat om branding, corporate identity of een positionering. Het Li Moon Merklichaam is een krachtige methode om alle finesses van een merk in kaart te brengen. Op basis van deze methode werken we de branding uit naar een corporate identity of brand identity die tot in de finesses is uitgewerkt.

50plus-marketing-VGZ

Reclamebureau: Van strategie naar uitwerking

Bij Li Moon werken we aan de groeistrategie en corporate identity van bedrijven in B2B en B2C. Deze werken we uit naar concepten in grafische vormgeving en contentmarketing. Zo helpen we je groeien en realiseren wij de ambities van jouw bedrijf.

Diensten voor overheden in Den Haag

We zijn een grafisch partner voor overheden in Den Haag. Je beleidsvisie, jaarverslag of meerjarenplan op een aantrekkelijke en toegankelijke manier publiceren? Lees meer over de mogelijkheden. Een presentatie geven over je beleidsplan of je onderzoeksresultaten presenteren? Wij helpen je graag! Goed gekwalificeerd personeel werven? Wij zetten je strategie op en voeren die uit.

Grafisch partner voor complexe vraagstukken

Wij raken in vervoering van een enthousiaste opdrachtgever die zijn boodschap optimaal vormgegeven ziet. Dan is onze missie geslaagd. Naast online media maken we nog steeds folders, magazines en andere printmedia, maar ook complexe infographics, websites en animatiefilms – grafische vormgeving in dienst van jouw boodschap. Zo zijn we een one-stop-shop voor multinationals, internationale organisaties en overheden.

Bij Li Moon werken altijd met hoofd en hart we aan jouw reclame- en marketingvraagstukken. Een boodschap overbrengen is effectief als dat verhaal mensen raakt. Recht in het hart. Een boodschap die het hart bereikt, nestelt zich in het hoofd. Zo helpen we bedrijven en ondernemingen groeien. Ook groeien? Vertel ons vrijblijvend jouw verhaal dan vertellen wij hoe wij je daarbij helpen.

LI MOON Den Haag

PLoire 124
2491 AJ Den Haag
(Geen bezoekadres)
085 88 80 878
contact@limoon.nl

limoon-logo
Hendrik Figeeweg 1H
2031 BJ Haarlem
Merkmakers met hoofd en hart. Sinds 2003