Jouw Reclame Hoofdkwartier
CASES MET HOOFD EN HART
Imagocampagne Amsterdam-Zuidoost
Reclamebureau in Amsterdam
CASES MET HOOFD EN HART

Li Moon is een marketing- en reclamebureau. We zijn gevestigd in Amsterdam, Haarlem en Alphen Aan Den Rijn. We werken dagelijks aan inspirerende cases voor onze opdrachtgevers. Bekijk hier de opvallende cases van de afgelopen maanden. Effectieve oplossingen en creatief werk waar we trots op zijn en oplossingen. Merken werken we uit volgens onze eigen merkmethode: Het Li Moon Merklichaam.

LI MOON AMSTERDAM
Pracanalaan 62
1060 RC AMSTERDAM
(Geen bezoekadres)
085 – 88 80 878

Een reclamebureau in Amsterdam? Gevonden!

Op zoek naar een reclamebureau in Amsterdam? In de studio van Li Moon werken gedreven creatieven aan de marketing van B2C- en B2B-bedrijven uit het hele land.

Li Moon richt zich op zowel B2C als B2B en bestaat uit 4 verschillende labels: Li Moon Business, Li Moon Retail, Li Moon Content en Li Moon Online. Elk label heeft zijn eigen specialisten die voor jou aan strategische en creatieve oplossingen in hun vakgebied werken. Deze keten van specialismen maakt dat wij een full-service-bureau zijn. Zo zijn we jouw reclamehoofdkwartier in Amsterdam.

Ontstaan aan Amsterdamse keukentafel

We schrijven 2003. Bea Mienis en Lisly Pieterse hebben een handvol getalenteerde vormgevers om zich heen verzameld. Aan een Amsterdamse keukentafel start Li Moon, een bureau voor grafische vormgeving als netwerkorganisatie van zelfstandig werkende vormgevers.
In een tijd dat het woord ‘flexplek’ voor Van Dale’s woordenboek nog niet bestond en bedrijven het personeel nog keurig in dienst nam, bedachten zij dat Li Moon heel goed zonder vast personeel of duur bedrijfspand kon.
De Amsterdamse keukentafel van Lisly Pieterse werd tot vergader- en ontmoetingsplek uitgeroepen. Directeuren en managers van Unilever, Dirk van den Broek en Hema schoven eerst nog aarzelend aan. De boardroom had er al snel een geduchte concurrent bij.

Onze filosofie als reclamebureau

Reclame is trefzeker als het mensen raakt. Recht in het hart, weten we bij Li Moon. Een boodschap die het hart bereikt, nestelt zich in het hoofd. Daar wordt de aankoopbeslissing genomen. Zo helpen we bedrijven en ondernemingen groeien. Met strategieën en creatief werk. Met hoofd en hart. Met resultaat en werkplezier.

Merkenspecialist met eigen methode

Li Moon heeft de afgelopen jaren enkele tientallen bedrijven en ondernemingen geholpen om de merkstrategie uit te werken. Of het nu gaat om branding, corporate identity of een positionering. Het Li Moon Merklichaam is een krachtige methode om alle finesses van een merk in kaart te brengen. Op basis van deze methode werken we de branding uit naar een corporate identity of brand identity die tot in de finesses is uitgewerkt.

Reclamebureau voor strategie en uitwerking

Bij Li Moon werken we aan de groeistrategie en corporate identity van bedrijven in B2B en B2C. Deze werken we uit naar concepten in grafische vormgeving en contentmarketing. Zo helpen we je groeien en realiseren wij de ambities van jouw bedrijf.
We raken nog steeds in vervoering van een enthousiaste opdrachtgever die zijn boodschap optimaal vormgegeven ziet. Dan is onze missie geslaagd.
We maken nog steeds folders, magazines en andere printmedia, maar ook complexe infographics, websites en animatiefilms – grafische vormgeving in dienst van jouw boodschap.

Bij Li Moon werken altijd met hoofd en hart we aan jouw reclame- en marketingvraagstukken. Een boodschap overbrengen is effectief als dat verhaal mensen raakt. Recht in het hart. Een boodschap die het hart bereikt, nestelt zich in het hoofd. Zo helpen we bedrijven en ondernemingen groeien. Ook groeien? Vertel ons vrijblijvend jouw verhaal dan vertellen wij hoe wij je daarbij helpen.

Meer informatie? Mail Alexander!
Op zoek naar een maatwerkoplossing voor jouw communicatievraagstuk? Maak een afspraak met Alexander voor een vrijblijvend voorstel. Vul je het antwoordformulier in dan nemen we binnen een werkdag contact met je op. Liever bellen? 085 – 88 80 878.  Tot snel!