COMMUNICATIE BUREAU
LI MOON: HÉT COMMUNICATIE BUREAU IN HAARLEM

In contact komen met je doelgroep is natuurlijk iets wat ongelooflijk belangrijk is voor jou en je bedrijf. Zij staan tenslotte aan de basis van jouw succes. Om dat te bereiken kan je marketing inzetten. Daarvoor ben je bij Li Moon aan het juiste adres. Wij helpen je graag met het creëren van een sterke en unieke merkstrategie. Klop gerust bij ons aan!

OP ZOEK NAAR EEN COMMUNICATIEBUREAU IN HAARLEM?

Van jouw onderneming is er maar één. Daar hoort natuurlijk een unieke merkstrategie bij. Samen zoeken we de weg naar succes, want die is immers voor elk bedrijf anders. Doornauw met je samen te werken leren we je bedrijf door en door kennen. Zo komen we tot een uitgedachte merkcommunicatie. Dat doen we zowel online als offline. Bij Li Moon nemen we de tijd om naar je te luisteren. Alleen zo kunnen we ervoor zorgen dat jouwbedrijf opvalt tussen al die andere. Onze merkmakers staan voor:

– Persoonlijk contact
– Korte communicatielijnen
– Open en betrokken houding

ONZE MARKETINGSTRATEGIE

De voorbije jaren heeft Li Moon heel wat bedrijven geholpen bij het uitbouwen van een sterk merk door middel van een doordachte marketingstrategie. Wij helpen je met het uitzetten en aanhouden van de juiste koers. Deze strategie bestaat uit drie verschillende
onderdelen:

– Merkidentiteit: Zonder identiteit kan een merk nauwelijks een echte, blijvende impact hebben. Jouw merk is uniek en moet herkenbaar zijn in de jungle van al die andere merken. Wij helpen je het unieke in je merk te vinden en zorgen ervoor dat het in overeenstemming is met de waarden van jou en je bedrijf.

– Merkconcept: op welke manier komt de identiteit van jouw bedrijf naar voren in de diensten die je aanbiedt? Komt het overeen en brengt je dat gevoel over op je klanten? Het merkconcept beschrijft dit in detail. Bij een sterke strategie is het een essentieel onderdeel.

– Merkverhaal: dan is het belangrijk dat het merkconcept ook goed vertaald wordt in een helder en pakkend verhaal. Wij zorgen ervoor dat je het verhaal van je merk kunt vertellen aan de doelgroep via de online– en offlinekanalen. Denk hierbij aan eenuitgekiende content marketingstrategie, social media en/of bijvoorbeeld bedrijfs- en beurspresentaties.

Lees meer over het Li Moon merklichaam of bekijk onze diensten.

MARKETING MET HOOFD & HART

Li Moon zet mensen op de eerste plaats. De mensen met wie we samenwerken, de mensen voor wie het merkverhaal bedoeld is en natuurlijk onze eigen vakmensen die voor je werken. Door mensen met elkaar te verbinden zorgen we ervoor dat er ruimte is om kennis, expertise en creativiteit te delen. Gemakkelijk toegankelijk en persoonlijk contact leidt sneller tot een prettige en succesvolle samenwerking. Loop gerust eens binnen om te zien wat wij voor jou en je bedrijf kunnen betekenen. Wij dagen je uit om uniek te zijn!

Geef je merk een boost
Met ons branding advies
Geef je merk een boost
WIJ ZIJN LI MOON MERKMAKERS MET HOOFD EN HART. SINDS 2003.
Wij zijn Li Moon
Merkmakers met hoofd en hart. Sinds 2003.

Zoek je een creatieve oplossing?

Mail ons!
Op zoek naar een creatieve oplossing voor jouw communicatievraagstuk? Wil je informatie over de middelen die we voor je kunnen inzetten? Maak een afspraak voor een vrijblijvend voorstel. Vul het antwoordformulier in dan nemen we binnen twee werkdagen contact met je op. Liever bellen? 023 534 34 30. Tot snel!

Meer weten over ons werk?

Alle cases

Vertelmiddel

Alle diensten

Li Moon deelt

Blog archief

GEEF JE MERK EEN BOOST

MET ONS BRANDING ADVIES