Vergadering aan tafel
cases-icon

Communicatie bureau

Vertel jouw merk en onderscheid je met branding

Op zoek naar een communicatiebureau in Assen waarmee jij jouw merk op een sterke manier kan vertellen aan je doelgroep? Een bureau waarmee jij jouw onderneming kan onderscheiden tussen al die andere? Li Moon is een marketing- en communicatiebureau in Assen, gespecialiseerd in branding. Van het ontwerpen van jouw huisstijl tot het vertellen van het verhaal van jouw merk via een krachtige contentstrategie, je kan bij ons terecht!

Een communicatiebureau Assen? Hier is Li Moon!

Communicatie, branding en marketing. Voor veel ondernemers staat het niet op de eerste plek. Dat is logisch, je wil je natuurlijk bezighouden met dat waar je goed in bent; het aanbieden van je product of dienst. Dat is het hart van je onderneming. Maar, als jij jouw merk niet goed vertelt aan de doelgroep, dan dreigt het weg te vallen in de massa van andere ondernemingen. Wij zijn Li Moon, merkmakers met hart en hoofd die je graag willen helpen met jouw merkverhaal. Wij ondersteunen sinds 2003 een brede waaier aan klanten in B2C en B2B en zijn door de jaren heen uitgegroeid tot een ervaren communicatiebureau, met een brede waaier aan klanten in B2C en B2B.

Het Li Moon Merklichaam©: krachtige branding voor jouw merk

Door de jaren heen hebben we flink wat ervaring opgebouwd op het gebied van branding en communicatie. Zo zijn we uiteindelijk tot het Li Moon Merklichaam© gekomen. Hiermee vertellen wij jouw merk consequent en doeltreffend. We gebruiken het Li Moon Merklichaam© bij:

  • (Her-) positioneringen als basis voor een herontwerp van je corporate identity
  • Het opzetten van branding

Lees hier alles over het merklichaam en hoe het jouw bedrijf verder kan helpen met het neerzetten van een sterk en uniek merkverhaal.

Durf ons te kiezen

Als communicatiebureau in Assen pitchen we niet. Dat klinkt misschien gek, maar daar hebben we een nuchtere reden voor. De kosten van een pitch kunnen al snel erg hoog oplopen en die euro’s zal je ergens weer moeten terugverdienen. Dat is als je het ons vraagt onnodig geld over de boeg gooien. Bovendien zijn pitches gebaseerd op het principe dat je als opdrachtgever brieft en het bureau verantwoordelijk is voor de uitvoering. Dat geeft een vertekend beeld. De beste marketing gebeurt namelijk als het bureau en klant de handen ineenslaan. Wat je van die samenwerking mag verwachten is onmogelijk te vangen in een pitch. Durf ons te kiezen voor onze visie, filosofie, staat van dienst en onze creatieven. Dat bespaart geld en tijd – middelen die we liever investeren in succesvolle samenwerkingen. Middelen waarmee we jouw onderneming kunnen laten stralen in uniciteit. Ben je tóch nieuwsgierig hoe wij te werk gaan voor onze klanten? Vraag het onze klanten of onze medewerkers. Die zijn ongetwijfeld enthousiast!

Wij zijn Li Moon
Merkmakers met hoofd en hart. Sinds 2003.

ONZE FILOSOFIE

DE BESTE STRATEGIE VOOR JOUW MERK?

VRAAG HET LI MOON!
Op zoek naar een maatwerkoplossing voor jouw communicatievraagstuk? Wil je informatie over de diensten die we kunnen leveren? Maak een afspraak met ons voor een vrijblijvend voorstel. Vul het antwoordformulier in dan nemen we binnen twee werkdagen contact met je op. Liever bellen? 023-5343430. Tot snel!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vertelmiddel

Persbericht | Li Moon

Persbericht

Met publiciteit geef je je site een boost

Social media | Li Moon

Social media

Kiezen betekent goed delen

contentmarketing & copywriting | Li Moon

Contentmarketing

De kunst van het verkopen

storytelling

Storytelling

Deel de verhalen rond je merk

MEER WETEN OVER ONS WERK?

Employer Branding KwikFIt

Employer Branding KwikFIt

Employer branding KwikFit: preferred employer in een oververhitte markt

De Elephant Parade in Wildlands

De Elephant Parade in Wildlands

De Elephant Parade in Wildlands lokaal promoten

Merkidentiteit NGBAKA

Merkidentiteit NGBAKA

De merkidentiteit vertalen in een huisstijl

Merkidentiteit Vegro

Merkidentiteit Vegro

Een frisse merkidentiteit en toch herkenbaar blijven

Personeelsmagazine KwikFit

Personeelsmagazine KwikFit

Medewerkers betrekken door middel van een personeelsmagazine

Merkstrategie Amsterdam The Style Outlets

Merkstrategie Amsterdam The Style Outlets

Een lokaal merk voor een Europese outlet formule

TROTS OP ONZE MERKEN

limoon-logo

Waarderweg 19
2031 BN Haarlem

VAN LIMBURG STIRUMSTRAAT 50a
7901 AS HOOGEVEEN

 Merkmakers met hoofd en hart. Sinds 2003

Merkmakers met hoofd en hart.
Sinds 2003