Vergadering aan tafel
cases-icon

Branding bureau

Li Moon helpt jouw bedrijf met een sterke en unieke
merkidentiteit

De markt beweegt elke dag. Het innemen van een goede en duidelijke positie is daarom erg belangrijk. Op die manier kan je jouw business onderscheiden in de wildgroei van start-ups en opvallen tussen de gevestigde namen. Met een passende en sterke merkidentiteit blijven de klanten bij jou aankloppen en lopen ze niet zomaar weg naar de concurrent. Maar hoe creëer je zo’n herkenbare en duidelijke identiteit? Li Moon helpt met een sterke positionering.

Een branding bureau adviseert je over een sterke merkidentiteit

—Volg je nog steeds het plan dat jaren geleden zo goed bij je paste? Of moet je constateren dat jij, de klantvraag of de technologie inmiddels zo veranderd is dat je verder van je identiteit af bent dan je eerder dacht? Li Moon is het branding bureau dat meedenkt met de klant en advies geeft over een sterke merkidentiteit. Daarnaast helpen we onze klanten ook één te worden met de identiteit en dit consequent door te voeren in alle bedrijfsvoering. Denk bijvoorbeeld aan een uniforme, regelmatige verspreiding van content via allerlei
kanalen.

Branding van een product

Met product branding gaan we aan de slag met het creëren van een sterke identiteit voor een op zichzelf staand product. Denk aan het maken van een herkenbaar logo, de verpakking en de communicatie via on- en offlinekanalen. Zonder een sterk merk achter je product is er weinig dat een koper ertoe kan aanzetten het te verkiezen boven een andere optie. In de meeste sectoren heb je veel concurrentie en zijn er veel vergelijkbare opties. Branding van je product is dus enorm belangrijk. Li Moon ziet erop toe dat het product in lijn ligt met de identiteit van jouw business.

BRANDING VAN EEN DIENST

Branding van diensten speelt een belangrijke rol in de identiteit van jouw merk. Anders dan met producten zijn diensten niet tastbaar. Ze moeten worden ervaren. Die beleving moet haarfijn aansluiten op hoe jij het hebt bedoeld. Jouw service is immers wat je onderscheidt van de rest. Denk bijvoorbeeld aan het creëren van vertrouwen of het claimen van autoriteit. Li Moon helpt je op weg met het opzetten van een branding die aansluit op de identiteit van jouw business. Zowel in woord als in beeld.

Hoe kan Li Moon je van dienst zijn?

Je unieke merkverhaal consistent vertellen over alle kanalen heen? Dat is waar we ons bij merkenbureau Li Moon sinds 2003 in gespecialiseerd hebben. Samen met jou denken we na over de inzet van communicatiekanalen en zorgen we voor nieuwe inzichten in de markt. Het is belangrijk dat er een unieke merkidentiteit wordt gecreëerd voor je bedrijf. Het komt namelijk maar al te vaak voor dat bedrijven sterke elementen kopiëren van andere bedrijven omdat die zo succesvol zijn. Ervaring leert ons telkens weer dat het juist jouw specifieke toegevoegde waarde is die doorslaggevend is voor de groei van je bedrijf. Wat zou anders de reden zijn om het product dat jij verkoopt bij jou te kopen en niet bij de grote concurrent met dezelfde merkelementen?

Wat is onze werkwijze?

De inmiddels beproefde methode van Li Moon helpt al een groot aantal bedrijven met het neerzetten van hun merkidentiteit. Hoe we dat precies aanpakken?

Om te beginnen laten we jou als ondernemer naar je bedrijf kijken door de ogen van een ander. Het gebeurt namelijk iedere ondernemer: door de snelle ontwikkelingen in de markt ben je drukker dan je dacht. Je denkt aan lange termijn doelen, maar mist belangrijke signalen uit de markt. Het resultaat is dat je merkverhaal niet meer goed aansluit bij de belevingswereld van je klanten en medewerkers. Om je als ondernemer te helpen je merk beter te vertellen, hebben wij het Li Moon Merklichaam ontwikkeld. Met deze merkmethode brengen de brand builders van ons merkenbureau, samen met een team van je bedrijf, het volgende in kaart:
-De leefwereld van jouw merk;
-De kernwaarden van je bedrijf;
-De ambities van uw merk.

Daarnaast is het belangrijk dat we ook naar de toekomst kijken:
-Waar ben je als merk goed in, of waar wil je goed in zijn?
-Wat zeg je je klanten toe?
-Welke koers wil je in de toekomst varen?

Door al deze vragen te beantwoorden, bepalen we nauwkeurig de identiteit van jouw merk. We pikken de sterke punten eruit en elimineren de dingen die in het verleden je groei hebben belemmerd. Op die manier bouw je op een gezonde manier aan de ontwikkeling van je bedrijf en sta je dicht bij het bedrijf waar je zoveel kracht en energie in hebt gestoken.

Ben je geïnteresseerd in een samenwerking met onze merkmakers of ben je benieuwd naar onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op of loop binnen voor een lekkere kop koffie.

 

 

Wij zijn Li Moon
Merkmakers met hoofd en hart. Sinds 2003.

ONZE FILOSOFIE

DE BESTE STRATEGIE VOOR JOUW MERK?

VRAAG HET LI MOON!
Op zoek naar een maatwerkoplossing voor jouw communicatievraagstuk? Wil je informatie over de diensten die we kunnen leveren? Maak een afspraak met ons voor een vrijblijvend voorstel. Vul het antwoordformulier in dan nemen we binnen twee werkdagen contact met je op. Liever bellen? 023-5343430. Tot snel!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vertelmiddel

Persbericht | Li Moon

Persbericht

Met publiciteit geef je je site een boost

Social media | Li Moon

Social media

Kiezen betekent goed delen

contentmarketing & copywriting | Li Moon

Contentmarketing

De kunst van het verkopen

storytelling

Storytelling

Deel de verhalen rond je merk

MEER WETEN OVER ONS WERK?

Employer Branding KwikFIt

Employer Branding KwikFIt

Employer branding KwikFit: preferred employer in een oververhitte markt

De Elephant Parade in Wildlands

De Elephant Parade in Wildlands

De Elephant Parade in Wildlands lokaal promoten

Merkidentiteit NGBAKA

Merkidentiteit NGBAKA

De merkidentiteit vertalen in een huisstijl

Merkidentiteit Vegro

Merkidentiteit Vegro

Een frisse merkidentiteit en toch herkenbaar blijven

Personeelsmagazine KwikFit

Personeelsmagazine KwikFit

Medewerkers betrekken door middel van een personeelsmagazine

Merkstrategie Amsterdam The Style Outlets

Merkstrategie Amsterdam The Style Outlets

Een lokaal merk voor een Europese outlet formule

TROTS OP ONZE MERKEN

limoon-logo

Waarderweg 19
2031 BN Haarlem

VAN LIMBURG STIRUMSTRAAT 50a
7901 AS HOOGEVEEN

 Merkmakers met hoofd en hart. Sinds 2003

Merkmakers met hoofd en hart.
Sinds 2003