Jouw Reclame Hoofdkwartier
Snelheid, actie, resultaat
Specialist in B2C & B2B
Snelheid, actie, resultaat

In de retail leerden we de ware kracht van marketing: Snelheid, actie, resultaat. Retail is ons DNA maar inmiddels voeren we ook specialistische labels in BUSINESS (B2B), ONLINE en CONTENT. We zetten onze kennis en verkoopkracht zowel in voor bedrijven in B2C als in B2B.

“Wij werken samen met onze klanten. En altijd met hoofd & hart”

Wij zijn Li Moon. Reclamebureau sinds 2003, opgericht door Bea Mienis en Lisly Pieterse aan een Amsterdamse keukentafel. Directeuren en managers van Dirk van den Broek, Hema en Unilever kwamen letterlijk aan huis vergaderen. De boardroom had er een geduchte concurrent bij gekregen.
Retail is ons DNA. Snelheid, actie, resultaat. In de retail leerden we de ware kracht van marketing, maar we zijn allang niet meer alleen een retailspecialist.
We zetten onze kennis en verkoopkracht zowel in voor bedrijven in B2C als B2B. Li Moon bestaat uit 4 verschillende labels: Li Moon Business (zakelijke markt), Li Moon Retail (consumentenmarkt), Li Moon Content (contentmarketing) en Li Moon Online (online-development).Elk label heeft zijn eigen specialismen en specialisten.
Nog altijd is de keukentafel ons bruisend hart, maar deze is inmiddels verhuisd naar het mooie Figeestaete in Haarlem. Dit industriële monument werd ooit gebouwd als statig hoofdkantoor van de N.V. Haarlemsche Machinefabriek v/h Gebr. Figee.
Nu ruim een eeuw later hebben we hier ons hoofdkwartier, waar we dagelijks werken aan mooie opdrachten voor retailers, maatschappelijke organisaties en midden- en grootbedrijf.
Dat doen we samen met onze klanten. En altijd met hoofd en hart.

Li moon, jouw reclame hoofdkwartier