Jouw Reclame Hoofdkwartier
Vormgeving & fotografie
Hudson's Bay | Vormgeving & fotografie
Vormgeving & fotografie

Vormgeving & fotografie gaan bij Li Moon hand in hand. Naast de eigen vormgevingsstudio beschikken we over een eigen fotostudio waar we onder andere voor DirckIII, Hudson’s Bay en Transavia beelden fotograferen.

Grafische vormgeving & fotografie steeds belangrijker

In een wereld die steeds beeldender wordt,wordt ook de beeldtaal steeds belangrijker. Li Moon is specialist in grafische vormgeving en fotografie. We beschikken over een eigen vormgevingsstudio en fotografiestudio.

Vormgeving en fotografie gaan hand in hand. Denk alleen maar aan de rol van fotografie op social media als Instagram en Pinterest. Het beeld spreekt. Altijd. De vaak miniem bijgevoegde tekst staat steeds vaker in dienst van de foto. Dat was ooit andersom. Kun je nagaan hoe belangrijk het gebruik van beeld is geworden.

Vormgevingsstudio met meer dan 15 jaar ervaring

We schrijven 2003. Bea Mienis en Lisly Pieterse hebben een handvol getalenteerde vormgevers om zich heen verzameld. Aan een Amsterdamse keukentafel start Li Moon, een bureau voor grafische vormgeving als netwerkorganisatie van zelfstandig werkende vormgevers.
Grafische vormgeving was destijds de kern van wat we doen bij Li Moon en dat is het nog steeds. We raken nog steeds in vervoering van een enthousiaste opdrachtgever die zijn boodschap optimaal vormgegeven ziet. Dan is onze missie geslaagd.
Aan het hart- en handwerk van toen, hebben we hoofdwerk toegevoegd. Vormgeving kan niet zonder goede strategie. En die strategie kent in grafische vormgeving meer verschijningsvormen dan ooit: we maken nog steeds folders, magazines en andere printmedia, maar ook complexe infographics, websites en animatiefilms – grafische vormgeving in dienst van jouw boodschap.

Fotografie essentieel onderdeel grafische vormgeving

Te vaak wordt er nog te luchtig gedacht over fotografie. Verkeerd gekozen foto’s maken echt meer kapot dan je lief is. Daarmee ontneem je jezelf als bedrijf of merk de kans om aan het publiek tonen wat je wilt laten zien. In een wereld die steeds beeldender wordt, wordt ook de beeldtaal steeds belangrijker. Kwalitatief hoogwaardige fotografie met exact de juiste uitstraling. Originele foto’s met echte mensen en objecten. En het liefst geen stockfotografie – daar kan namelijk iedereen over beschikken en is vaak te generiek om het verhaal van jouw merk echt goed te vertellen. Lees meer over onze fotostudio.

Bij Li Moon werken altijd met hoofd en hart we aan jouw vormgeving en fotografie. Een boodschap overbrengen is effectief als dat verhaal mensen raakt. Recht in het hart. Een boodschap die het hart bereikt, nestelt zich in het hoofd. Zo helpen we bedrijven en ondernemingen groeien. Ook groeien? Vertel ons vrijblijvend jouw verhaal dan vertellen wij hoe wij je daarbij helpen.

Meer informatie? Mail Alexander!
Op zoek naar een maatwerkoplossing voor jouw communicatievraagstuk? Maak een afspraak met Alexander voor een vrijblijvend voorstel. Vul je het antwoordformulier in dan nemen we binnen een werkdag contact met je op. Liever bellen? 023-5343430. Tot snel!