Jouw Reclame Hoofdkwartier
Video & animatie
Filmen op locatie
Video & animatie

Videomarketing is een onmisbare pijler binnen iedere contentstrategie. Li Moon Content is specialist in videomarketing voor zowel B2C als B2B. Of je nu op zoek bent naar uitleganimaties, bedrijfsvideo, social video of strategievideo, wij vertalen jouw boodschap naar video’s die jouw doelgroep in het hart raken.

Video & animatie mogen in je contentstrategie niet ontbreken

Video & animatie zijn steeds vaker de ruggengraat van een contentmarketingstrategie. Nederlanders lezen steeds minder en kijken meer. Bovendien worden videoproducties steeds betaalbaarder en kunnen de video’s via meerdere kanalen worden ingezet. Is jouw bedrijf toe aan videomarketing?

Videomarketing werkt, mits je het goed doet. Videomarketing slaagt als mensen je video’s leuk en relevant vinden. Dat klinkt simpel? In de praktijk is dát de moeilijkheidsgraad.
Veel bedrijven die video’s maken, maken video’s die deze bedrijven zelf leuk vinden. Zelden sluiten die video’s aan bij wat prospects en klanten willen weten of zien.

Video & animatie: wanneer kies je welke vorm?

Ons mediagebruik verandert. Video is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een belangrijk medium als het gaat om informatie­overdracht. Animatiefilms helpen je een verhaal beter en vollediger te vertellen dan bijvoorbeeld tekst dat kan. Dit komt doordat bij uitleg­animaties ogen en oren samenwerken. Je hoort de uitleg in een voiceover­tekst en ziet in beeld wat er gebeurd. Dat zien is belangrijk: onze ogen voeden de helft van onze hersencapaciteit en zijn daarmee veruit het meest dominante zintuig. Vandaar dat je complexe onderwerpen beter visueel kunt uitleggen. Onze hersenen verwerken visuele informatie zo’n 60 duizend keer sneller dan tekst.

Geanimeerde video’s brengen concepten tot leven, daar waar tekst of video’s dat niet kunnen. Reguliere video’s zijn uitermate geschikt om je merk of boodschap met emotie te laden of een menselijk gezicht te geven. Lees meer over uitleganimaties, bedrijfsvideo of strategievideo.

Video & animatie: betaalbaar voor MKB

Een videoproductie is voor ons te duur, horen we soms in de praktijk. Toegegeven, een kwalitatieve videoproductie vraagt om een significante investering. De afgelopen jaren zijn de productieprijzen sterk gedaald waardoor videoproducties ook voor het MKB betaalbaar zijn geworden.
Dat neemt niet weg dat een videoproductie nog steeds een investering is. De cijfers zijn echter ronduit indrukwekkend. Video’s met relevante content laten de conversie op je website soms wel met 80 procent stijgen. Voeg je een video toe aan je e-mail marketing campagne dan moet je niet verbaasd zijn als de doorklikratio ruim verdubbeld.

Bij Li Moon Content maken we je videomarketing met hoofd en hart. Een boodschap overbrengen is effectief als dat verhaal mensen raakt. Recht in het hart. Een boodschap die het hart bereikt, nestelt zich in het hoofd. Zo helpen we bedrijven en ondernemingen groeien. Ook groeien? Vertel ons vrijblijvend jouw verhaal dan vertellen wij hoe wij je daarbij helpen.

Meer informatie? Mail Alexander!
Op zoek naar een maatwerkoplossing voor jouw communicatievraagstuk? Maak een afspraak met Alexander voor een vrijblijvend voorstel. Vul je het antwoordformulier in dan nemen we binnen een werkdag contact met je op. Liever bellen? 023-5343430. Tot snel!