Jouw Reclame Hoofdkwartier
WERK MEE IN ONS CREATIEVE TEAM!
WERK MEE IN ONS CREATIEVE TEAM!

Li Moon is een gezellig reclamebureau in Haarlem. We werken met ons team voor mooie merken als KwikFit, Transavia, Holland & Barrett, DirckIII en PWN.Je loopt stage bij een veelzijdig bureau dat volop in ontwikkeling is. In korte tijd doe je een schat aan praktijkervaring op. Bovendien ontvang je een uitstekende stagevergoeding voor een afwisselende (meewerk)stage van minimaal 5 maanden, 40 uur per week.

STAGIAIR VORMGEVING & DTP (M/V)

Als stagiair op onze studio verricht je met name dtp-werkzaamheden. Maar we bieden ook ruimte om je capaciteiten als vormgever te ontdekken en te ontwikkelen. Deze stage is een meewerkstage.

Wat zoeken wij?

• Je werkt samen met onze vormgevers aan de wekelijkse stroom aan DTP-werkzaamheden voor een grote retailklant. Aan variatie geen gebrek.
• Je krijgt kleine zelfstandige opdrachten op DTP- en vormgevingsgebied en hebt binnen die opdracht een eigen verantwoordelijkheid
• Je werkt vanuit ons filiaal in Alphen a/d Rijn. Daarnaast kun je ook op ons kantoor in Haarlem worden ingezet
• Je zit in het derde jaar van je studie in de richting DTP/vormgeving (MBO)
• Je hebt ervaring met InDesign, Illustrator en Photoshop
• Je bent een enthousiaste aanpakker en werkt precies

STAGE LOPEN?

Voor meer informatie mail je Lisly Pieterse. Bellen mag natuurlijk ook: 023-5343430. Solliciteren? Overtuig Lisly dan in je sollicitatiemail van je skills en motivatie. Geef ook even aan in welke periode je beschikbaar bent.

We kijken ernaar uit je te ontmoeten. Gebruik dit formulier om ons je gegevens te mailen. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.