Jouw Reclame Hoofdkwartier
Marketing­strategie
Marketingstrategie DirkIII – Li Moon
Marketing­strategie

Li Moon is een reclame- en marketingbureau, gespecialiseerd in marketingstrategieën voor middelgrote en grote bedrijven in de zakelijke markt (B2B). Groei in omzet betekent nog niet dat je dienstverlening op niveau blijft of medewerkersbestand meegroeit. Daar is een doeltreffende strategie voor nodig.

Jouw partner in marketingstrategie: sterk in strategie én marketing

Li Moon is een reclame- en marketingbureau, gespecialiseerd in marketingstrategieën voor middelgrote en grote bedrijven, zowel gericht op de consumenten- als de zakelijke markt (B2B).
Bij Li Moon vind je alle relevante disciplines voor jouw marketingstrategie onder één dak. Sterk in strategie en de uitwerking van die strategie naar middelen en media – daarom kiezen opdrachtgevers voor Li Moon.

Marketingstrategie voor retailers

Op zoek naar een bureau dat werk maakt van je retailacties? Retail is ons DNA. Sinds 2003 adviseren we retailers op het gebied van de vernieuwing van je formule, maar ook voor je e-commerce website, marketingcampagnes, weekfolders en pos-materialen kun je bij ons terecht. Onze retailspecialisten werken samen met specialisten van de labels ONLINE en CONTENT. Zo zijn we full-service én specialist. Lees meer over merkidentiteit & marketingstrategie voor retailers.

Groeistrategie in B2B

Als bedrijf je krachtiger presenteren en meer leads genereren? De specialisten van Li Moon staan voor je klaar. We adviseren je op het gebied van groeistrategie of de vernieuwing van je bedrijfsidentiteit, maar ook voor je corporate website, beursstandontwerp of bedrijfspresentatie kun je bij ons terecht. Onze specialisten werken samen met specialisten van onze labels ONLINE en CONTENT. Lees meer over groeistrategie.

Contentmarketingstrategie: beter je bedrijfsverhaal vertellen

Beter je bedrijfsverhaal vertellen? Dan staan de contentspecialisten van Li Moon voor je klaar. We adviseren je op het gebied van contentmarketing en werken deze voor je uit. Op abonnementsbasis of als project. We produceren content voor websites, social media en print, maar ook voor bedrijfsvideo’s en animatiefilms. Onze contentspecialisten werken samen met specialisten van onze andere labels. Lees meer over storytelling.

Online & Social Marketingstrategie

Is de website van jouw organisatie aan vernieuwing toe? Je website inzetten voor leadgeneratie of juist beter converteren met je webshop? Op de online-afdeling van Li Moon helpen we je met je social media- en online-strategie. Lees meer over online-marketing.

Bij Li Moon werken we altijd met hoofd en hart aan jouw marketingstrategie. Een boodschap overbrengen is effectief als dat verhaal mensen raakt. Recht in het hart. Een boodschap die het hart bereikt, nestelt zich in het hoofd. Zo helpen we bedrijven en ondernemingen groeien. Ook groeien? Vertel ons vrijblijvend jouw verhaal dan vertellen wij hoe wij je daarbij helpen.

Meer informatie? Mail Alexander!
Op zoek naar een maatwerkoplossing voor jouw communicatievraagstuk? Maak een afspraak met Alexander voor een vrijblijvend voorstel. Vul je het antwoordformulier in dan nemen we binnen een werkdag contact met je op. Liever bellen? 023-5343430. Tot snel!