Grafisch Ontwerp nodig dat het verschil maakt?

VRAAG JOUW
GRATIS VORMGEVINGS
ADVIES AAN

Op zoek naar een bureau waar je terecht kunt voor grafisch design van al jouw marketing-middelen? Naar een krachtige uitwerking van jouw huisstijl? Hier ben je aan het juiste adres. Bij Li Moon werk je rechtstreeks samen met onze vormgevers. Plezierig en wel zo efficiënt

WAT KUN JE VERWACHTEN?

 • Binnen 2 werkdagen teruggebeld
 • Telefonische inventarisatie door onze experts
 • Een inhoudelijk voorstel binnen 5 werkdagen
merkadvies-banner-tablet

Direct je Gratis Vormgevings Advies aanvragen

Ons creatieve team adviseert je gratis: zo helpen we jouw merk groeien


* Benodigde velden

100%
Gratis en vrijblijvend.
Doe je voordeel met onze kennis!

85%
Van de aanvragers groeien door ons advies

+10K
Vormgevings-opdrachten afgerond

20
Jaar ervaring met strategisch ontwerp

Ontvang Gratis Li Moon Bullit Journal Bij Je Vormgeving Advies

bullit-journal

Ontvang Gratis Li Moon Bullet Journal Bij Je Vormgevings Advies

Je kent ze vast wel van Instagram: bullet journals zijn op dit moment ontzettend populair. Bij Li Moon ontwierpen we een eigen bullet journal. Voor zakelijk gebruik. Je krijgt deze nu opgestuurd als je een Gratis Vormgevings Advies aanvraagt.
Gewoon, omdat we het leuk vinden om iets extra’s te doen. Zo werken we ook samen met onze opdrachtgevers aan meer klanten, meer omzet en de groei van het bedrijf. Nooit op routine, maar altijd met de drive om iets extra’s te doen. Vandaar ook dat onze adviezen gewoon gratis zijn.

DEZE MERKEN GINGEN JE VOOR

MET DEZE SIMPELE STAPPEN HELPEN We JE VERDER

identiteit banner
bril

STAP 1 Inventarisatie van jouw wensen

Tijdens ons Gratis Vormgevings Advies nemen we de tijd om jouw bedrijf en je wensen beter te leren kennen. Onze aanpak is altijd maatwerk. Vandaar dat we je het hemd van het lijf vragen. We kijken vanuit welke uitgangspunten en op welke manier je jouw huidige vormgeving realiseert. En welke eventuele plannen je voor de toekomst hebt. Deze gegevens gebruiken we om tot een voor jou zo relevant mogelijk Vormgevingsadvies te komen.

bril

STAP 2 Onze studio-experts kijken mee

Als we alle gegevens hebben verzameld, doen we research naar je bedrijf. In welke markt opereer je? Wat is voor potentiële klanten in jouw branche belangrijk als het om jouw visuele presentatie gaat? Onze experts uit de studio kijken mee naar je huidige materialen. Hoe kunnen we jouw verhaal nog beter vertellen?

identiteit banner
identiteit banner
bril

STAP 3 We bespreken ons Gratis Vormgevings Advies

Als we ons Gratis Vormgevings Advies hebben opgesteld, ontvang je dat per mail. Daarnaast plannen we een belafspraak in. Tijdens die belafspraak lichten we ons Vormgeving Advies toe en geven we inzicht in de voor jouw bedrijf meest optimale vormgeving. Ook delen we ons plan-van-aanpak met je. Zo beschik je over alle informatie die je nodig hebt om samen met ons een succesvolle Vormgeving op te zetten.

Deze specialisten maken je grafisch ontwerp tot een succes

Hoe komt jouw bedrijf het best tot z’n recht? Wij delen graag onze ervaring met je om van jouw Vormgeving een succes te maken.

bea-rechthoek
Bea Mienis
Eindbaas Creatie
bea-rechthoek
Marijke van Deijzen
Art-director Merk & Concept
bea-rechthoek
Jago van Dooren
Art-director/ illustrator
bea-rechthoek
Kim Schrijver
Senior Vormgever

Inspirerende cases van klanten die je voor gingen

Sales up! bij Transavia

 • Uitwerking inflight sales programma
 • Ontwerp shopping magazine
 • Design menukaarten en actiematerialen
Om de verkopen aan boord te bevorderen, geven we sinds enkele jaren samen met Transavia alle inflight sales-communicatie vorm. Van de menukaarten tot het inflight salesmagazine Shop! En natuurlijk staan we direct klaar als er ad-hoc en thematische producties moeten worden gerealiseerd.
dummy@2x
IDorganics_LogoCMYK
Nieuwe look & feel voor kraanwaterbedrijf en natuurbeheerder PWN
dummy@2x
IDorganics_LogoCMYK
 • Ontwerp nieuwe bedrijfsidentiteit
 • Publicatie PUUR Magazine
 • Design promotiematerialen actiemarketing & events
PWN is kraanwaterbedrijf en natuurbeheerder uit Noord-Holland. Het bedrijf voorziet 1 miljoen inwoners van kraanwater en ontvangt jaarlijks circa 150 duizend bezoekers in de natuurgebieden die het beheert. Voor PWN ontwikkelde Li Moon de complete visuele communicatie. Van wagenpark tot signing in de natuurgebieden. De nieuwe look & feel heeft een frisse en eigentijdse uitstraling, die past bij het betrokken, innovatieve karakter van het waterleidingbedrijf.
Shopping magazine Hudson’s Bay
 • Een uniek gezicht voor een premium formule
 • Verzorging gehele productie
 • Optimaal grip op het eindresultaat
Voor de productie van het december-magazine van Hudson’s Bay gingen we op zoek naar het unieke gezicht van deze retailer. In vormgeving, tone-of-voice en fotografie wilden we een zekere nonchalance en speelsheid naar een breed publiek uitdragen. Om die reden lieten we ons inspireren door een aantal jaargangen Avenue – een Nederlands magazine dat in de jaren 70 van de vorige eeuw als een stijlbijbel gold. De keuzes in creatieve vormgeving maakten dat het magazine als aanjager van de eindejaars omzet zeer succesvol was.
dummy@2x
IDorganics_LogoCMYK

Dit vragen aanvragers ons

Heb je vragen over onze aanpak? Bel of mail gerust. Hieronder vind je de meest gestelde vragen en onze antwoorden. Staat jouw vraag er niet tussen, twijfel je of je een Gratis Vormgevings Advies wilt aanvragen of wil je liever eerst iemand spreken? We zitten klaar om je vragen te beantwoorden.
Wie en wat is Li Moon?
Bij Li Moon werken we dagelijks voor een reeks van ambitieuze bedrijven. Wij zijn sinds 2003 merkspecialist en full-service marketingbureau met een persoonlijke aanpak en een unieke, beproefde Merkmethode. Zowel voor B2C als B2B. Wil je weten waar wij voor staan? Lees dan onze filosofie.
Is het Vormgevings Advies van jullie écht gratis?
Ja, dat is echt gratis. Anders zouden we dat niet zeggen :-). Het advies geeft je inzicht hoe we naar jouw bedrijf kijken, hoe wij met onze klanten samenwerken en hoe we jouw bedrijf verder zouden kunnen helpen met een vormgeving die het verschil maakt. Het Li Moon Vormgevings Advies geeft jou als ondernemer een goed beeld van wat je van ons kunt verwachten en welke investering daar bij hoort. Zo bepaal je zelf of wij als partner voor jouw merk passen bij jouw ambitie, budget en behoeften.
Wat gaat er gebeuren als ik de aanvraag heb verzonden?
Dan gaat we jou binnen twee werkdagen bellen om een telefonische afspraak te plannen tussen jou en Alexander of Bea. Alexander heeft als merkstrateeg de supervisie over de merktrajecten. Bea is eindverantwoordelijk voor alle creatie binnen Li Moon.
Ik ben eigenlijk wel tevreden over mijn vormgeving. Heeft zo’n advies voor mij dan wel nut?
Als professional heb je natuurlijk goed nagedacht over je huidige vormgeving en hoe je het vormgevingsproces hebt ingericht. Toch lees je op dit moment deze pagina. Dat vertelt ons dat je op zoek bent naar nieuwe inzichten om jouw business nieuwe impulsen te geven. Daar helpen wij je graag bij.
Ik heb al een reclamebureau. Is dat erg?
In de eerste plaats natuurlijk fijn dat je zo tevreden bent. Toch denken we dat de kans groot is dat we samen tot nieuwe inzichten komen. Die kun je dan nog altijd bij jouw reclamebureau neerleggen. Je bepaalt altijd zelf met wie je samenwerkt. No strings attached.
Welke informatie hebben jullie van mij nodig?
Om je goed te kunnen adviseren, vragen we ongeveer een half uur van je tijd. Dat gesprek kan telefonisch. In dat half uur vragen we je het hemd van je lijf. Hoe zit het met de groeiambitie van je bedrijf en de ontwikkelingen in jouw markt? Hoe kijk jij als ondernemer naar je bedrijf en merk. Hoe sta je tegenover de huidige vormgeving en de manier waarop deze gerealiseerd wordt. Via welke media communiceer je en op welke manier vindt nu het vormgevingsproces plaats? Hoe transparanter je in dat gesprek bent, hoe relevanter ons advies voor je zal zijn. De informatie die je geeft, delen we uiteraard niet met derden. Hier lees je hoe we met je privacy en dataopslag omgaan.
Ik heb de rapportage van het Vormgevings Advies ontvangen. Zit ik nou aan jullie vast?
Nee, het advies is geheel vrijblijvend. In de eerste plaats horen we natuurlijk graag wat je er aan gehad hebt. En hoe je denkt over een traject waarin we onze gezamenlijke analyse handen en voeten kunnen gaan geven. Want daar helpen we je natuurlijk graag mee. En wanneer je daar toch geen behoefte aan hebt? Voor ons was het waarschijnlijk ook een leerzame ervaring. Onze dank daarvoor!

Waarom je bij Li Moon aan het juiste adres bent

De keuze voor een bureau maak je op basis van feiten en resultaten. Bij Li Moon doen we niets liever dan het vormgeven van jouw bedrijfsmaterialen. Dat plezier merk je als je met ons samenwerkt en zie je terug in het resultaat.


Wij helpen je met budgetvriendelijke oplossingen


Je werkt direct met creatieven samen, zo ontstaan de beste ideeën


Onze creatieven werken bij jou op kantoor als dat de efficiency vergroot


We denken continu met je mee over hoe we jouw business laten groeien

Bea-IMG_6376

Direct je Gratis Vormgevings Advies aanvragen

Ons creatieve team adviseert je gratis: zo helpen we jouw merk groeien


* Benodigde velden

DEZE MERKEN GINGEN JE VOOR

ANDERE KLANTEN OVER LI MOON

Arjan

“Jullie zijn enorm creatief, reageren snel, werken met duidelijke deadlines, zijn goed op de hoogte van huisstijl en zijn gewoon enorme lieve, gezellige mensen om mee samen te werken.”

Laura Heijmann
Marketing Operations Manager / Dienst Cabine
Transavia

limoon-logo
Hendrik Figeeweg 1H
2031 BJ Haarlem
Merkmakers met hoofd en hart. Sinds 2003
Merkmakers met hoofd en hart.
Sinds 2003