Succesvol video inzetten voor jouw bedrijf?

VRAAG JOUW
GRATIS VIDEO
ADVIES AAN

Op zoek naar een krachtige en informatieve manier om het verhaal van jouw bedrijf te vertellen? Jouw klanten en potentiële werknemers laten ervaren waarin juist jóuw bedrijf en merk het verschil maken? Bij Li Moon zijn we specialist in storytelling met behulp van bedrijfsfilm en video.

WAT KUN JE VERWACHTEN?

 • Binnen 2 werkdagen teruggebeld
 • Telefonische inventarisatie door onze experts
 • Een inhoudelijk voorstel binnen 5 werkdagen
merkadvies-banner-tablet

Direct je Gratis Video Advies aanvragen

Ons creatieve team adviseert je gratis: zo helpen we jouw verhaal zo helder en duidelijk mogelijk te vertellen.

* Benodigde velden

100%
Gratis en vrijblijvend.
Doe je voordeel met onze kennis!

75%
Van de aanvragers verdient investering binnen een jaar terug

1
Bureau voor strategie en uitwerking

20
Jaar ervaring met Video als vertelmiddel

Ontvang Gratis Li Moon Bullit Journal bij je Video Advies

bullit-journal

Ontvang Gratis Li Moon Bullet Journal bij je Video Advies

Je kent ze vast wel van Instagram: bullet journals zijn op dit moment ontzettend populair. Bij Li Moon ontwierpen we een eigen bullet journals. Voor zakelijk gebruik. Je krijgt deze nu opgestuurd als je een Gratis Video Advies aanvraagt.
Gewoon, omdat we het leuk vinden om iets extra’s te doen. Zo werken we ook samen met onze opdrachtgevers aan meer klanten, meer omzet en de groei van het bedrijf. Nooit op routine, maar altijd met de drive om iets extra’s te doen. Vandaar ook dat onze adviezen gewoon gratis zijn.

DEZE MERKEN GINGEN JE VOOR

MET DEZE SIMPELE STAPPEN HELPEN We JE VERDER

identiteit banner
bril

STAP 1 Inventarisatie van jouw wensen

Tijdens ons Gratis Video Advies nemen we de tijd om jouw bedrijf en je wensen beter te leren kennen. Onze aanpak is altijd maatwerk. Vandaar dat we je het hemd van het lijf vragen. We kijken vanuit welke uitgangspunten, doelstellingen en op welke manier je jouw huidige boodschap vertelt. En op wat voor manier Video je daarbij zou kunnen helpen. Deze gegevens gebruiken we om tot een voor jou zo relevant mogelijk Video Advies te komen.

bril

STAP 2 Onze studio-experts kijken mee

Als we alle gegevens hebben verzameld, doen we research naar je bedrijf en proposities. Welke informatie is voor potentiële klanten en werknemers in jouw branche belangrijk om uiteindelijk voor jóu te kiezen? Onze experts kijken mee naar je huidige materialen. Hoe kunnen we jouw verhaal nog beter vertellen?

identiteit banner
identiteit banner
bril

STAP 3 We bespreken ons Gratis Video Advies

Als we ons Gratis Video Advies hebben opgesteld, ontvang je dat per mail. Daarnaast plannen we een belafspraak in. Tijdens die afspraak lichten we ons advies toe en geven we inzicht in de kansen die we zien voor Video voor jouw bedrijf. Ook delen we ons plan-van-aanpak met je. Zo beschik je over alle informatie die je nodig hebt om samen met ons Video op succesvolle wijze in te zetten.

Deze specialisten maken jouw Video tot een succes

Hoe leggen we jouw bedrijf en product het beste uit? Wij delen graag onze ervaring met je om van jouw Video een succes te maken.

bea-rechthoek
Bea Mienis
Eindbaas Creatie
bea-rechthoek
Marijke van Deijzen
Art-director merk & concept
bea-rechthoek
Jago van Dooren
Art-director Video

Inspirerende cases van klanten die je voor gingen

Het verhaal van het persoonlijke vakmanschap van Blozo

 • Roept de juiste emotie op
 • Laat zien waarin jouw bedrijf verschilt van de rest
 • Maakt duidelijk: het gaat om de mensen, niet de machines
Blozo is een metaalbedrijf met als kenmerk menselijk vakmanschap. Maar hoe laat je dat zien in een markt waarin alle bedrijven op elkaar lijken? In de bedrijfsfilms die Li Moon voor Blozo maakt, komt juist het persoonlijke aspect naar voren. In plaats van het afstandelijke, machinale dat het overgrote deel van die markt karakteriseert. Het resultaat is het gevoel dat je nu aan Blozo overhoudt: menselijkheid en vakmanschap.
IDorganics_LogoCMYK
Dirk van den Broek toen en nu
IDorganics_LogoCMYK
 • Video is ideaal voor storytelling
 • Achter de kassa toen en nu
 • Personeel van vroeger vertelt
Storytelling stond centraal bij de viering van het 75-jarige jubileum van onze klant Dirk van den Broek. Hoe laat je het verschil tussen de Dirk vroeger en de Dirk van nu zien? Door het personeel van vroeger met het personeel van nu te laten werken. Door scènes zo min mogelijk te scripten krijg je echte verhalen van echte mensen. Het bedrijf Dirk van den Broek wordt zo steeds meer een echte persoon.
Waarom Alldoorco een unieke werkgever is
 • Identiteit als werkgever helder gecommuniceerd
 • Laat de werknemers het verhaal zelf vertellen
 • Video als instrument voor arbeidsmarktcommunicatie
We maakten voor Alldoorco een bedrijfsfilm waarin we de werknemers zelf laten vertellen waarom het zo waardevol is om voor dat bedrijf te werken. Het resultaat: een wervingsvideo waarin alle elementen aan bod komen die Alldoorco tot een uniek en aantrekkelijk bedrijf maken.
IDorganics_LogoCMYK

Dit vragen aanvragers ons

Heb je vragen over onze aanpak? Bel of mail gerust. Hieronder vind je de meest gestelde vragen en onze antwoorden. Staat jouw vraag er niet tussen, twijfel je of je een Gratis Video Advies wilt aanvragen of wil je liever eerst iemand spreken? We zitten klaar om je vragen te beantwoorden.
Wie en wat is Li Moon?
Bij Li Moon werken we dagelijks aan de merkstrategie en marketingcampagnes van ambitieuze bedrijven. Wij zijn sinds 2003 merkspecialist en full-service marketingbureau met een persoonlijke aanpak en een unieke, beproefde Merkmethode. Zowel voor B2C als B2B. Wil je weten waar wij voor staan? Lees dan onze filosofie.
Is het Video Advies van jullie écht gratis?

Ja, dat is echt gratis. Anders zouden we dat niet zeggen :-). Het Video Advies geeft je inzicht in hoe wij werken, hoe we naar jouw bedrijf kijken en hoe we jouw bedrijf verder kunnen helpen. Het Li Moon Video Advies geeft jou als ondernemer een goed beeld van wat je van ons kunt verwachten en welke investering daar bij hoort. Zo bepaal je zelf of wij als partner voor jouw merk passen bij jouw ambitie, budget en behoeften.

Wat gaat er gebeuren als ik de aanvraag heb verzonden?

Dan gaat we jou binnen twee werkdagen bellen om een telefonische afspraak te plannen tussen jou en Alexander of Bea. Alexander heeft als merkstrateeg de supervisie over de merktrajecten. Bea is eindverantwoordelijk voor alle creatie binnen Li Moon.

Ik heb al een reclamebureau. Is dat erg?

In de eerste plaats natuurlijk fijn dat je zo tevreden bent. Toch denken we dat de kans groot is dat we samen tot nieuwe inzichten komen. Die kun je dan altijd bij jouw reclamebureau neerleggen. Je bepaalt altijd zelf met wie je samenwerkt. No strings attached.

Welke informatie hebben jullie van mij nodig?

Om een Video Advies te kunnen maken, vragen we ongeveer een half uur van je tijd. Dat gesprek kan telefonisch. In dat half uur vragen we je het hemd van je lijf. Over hoe jij als ondernemer naar je bedrijf en merk kijkt. En hoe video jouw dienst of product het beste uit zou kunnen leggen. De informatie die je geeft, delen we uiteraard niet met derden. Hier lees je hoe we met je privacy en dataopslag omgaan.

 

Ik heb de rapportage van het Video Advies ontvangen. Zit ik nou aan jullie vast?

Nee, het Video Advies is geheel vrijblijvend. In de eerste plaats horen we natuurlijk graag wat je er aan gehad hebt. En hoe je denkt over een traject waarin we onze gezamenlijke analyse handen en voeten kunnen gaan geven. Want daar helpen we je natuurlijk graag mee. En wanneer je daar toch geen behoefte aan hebt? Voor ons was het waarschijnlijk ook een leerzame ervaring. Onze dank daarvoor!

Waarom je bij Li Moon aan het juiste adres bent

De keuze voor een bureau maak je op basis van feiten en resultaten. Bij Li Moon doen we niets liever dan het vormgeven van jouw bedrijfsverhaal. Dat plezier merk je als je met ons samenwerkt en zie je terug in het resultaat.


Wij helpen je om met jouw budget meer klanten te trekken


Je werkt direct met creatieven samen, zo ontstaan de beste ideeën


Onze creatieven werken bij jou op kantoor als dat de efficiency vergroot


We denken continu met je mee over hoe we jouw business laten groeien

Bea-IMG_6376

Direct je Gratis Video Advies aanvragen

Ons creatieve team adviseert je gratis: zo helpen we jouw verhaal zo helder en duidelijk mogelijk te vertellen.

* Benodigde velden

DEZE MERKEN GINGEN JE VOOR

ANDERE KLANTEN OVER LI MOON

Arjan

“Jullie zijn enorm creatief, reageren snel, werken met duidelijke deadlines, zijn goed op de hoogte van huisstijl en zijn gewoon enorme lieve, gezellige mensen om mee samen te werken.”

Laura Heijmann
Marketing Operations Manager / Dienst Cabine
Transavia

limoon-logo
Hendrik Figeeweg 1H
2031 BJ Haarlem

 Merkmakers met hoofd en hart. Sinds 2003

Merkmakers met hoofd en hart.
Sinds 2003