Je jaarcijfers aantrekkelijk gepresenteerd?

VRAAG JOUW
GRATIS JAARVERSLAG
ADVIES AAN

Jaarverslagen, dat zijn toch vaak saaie, gortdroge rapportages die niemand leest? Neem je als bedrijf je plicht om verantwoording af te leggen serieus, kies dan voor een aantrekkelijk vormgegeven jaarverslag met een samenvatting in video, infographic of animatie. Zo krijgen jouw stakeholders de jaarresultaten efficiënt, helder en op een moderne manier uitgelegd. Benieuwd hoe dat voor jouw onderneming werkt? Met ons Gratis Jaarverslag Advies helpen wij je graag op weg.

WAT KUN JE VERWACHTEN?

 • Binnen 2 werkdagen teruggebeld
 • Telefonische inventarisatie door onze experts
 • Een inhoudelijk voorstel binnen 5 werkdagen
merkadvies-banner-tablet

Direct je Gratis Jaarverslag Advies aanvragen

Waardevol advies van onze content creators. Helemaal gratis!

* Benodigde velden

100%
Gratis en vrijblijvend.
Doe je voordeel met onze kennis!

1
Bureau voor tekst, vormgeving en animatie

16
Content creators staan voor je klaar

20
Jaar ervaring met productie jaarverslagen

Ontvang Gratis Li Moon Bullit Journal Bij Je Gratis Jaarverslag Advies

bullit-journal

Ontvang Gratis Li Moon Bullet Journal bij je Gratis Jaarverslag Advies

Je kent ze vast wel van Instagram: bullet journals zijn op dit moment ontzettend populair. Bij Li Moon ontwierpen we een eigen bullet journal. Voor zakelijk gebruik. Je krijgt deze nu opgestuurd als je een Gratis Jaarverslag Advies aanvraagt.
Gewoon, omdat we het leuk vinden om iets extra’s te doen. Zo werken we ook samen met onze opdrachtgevers aan meer klanten, meer omzet en de groei van het bedrijf. Nooit op routine, maar altijd met de drive om iets extra’s te doen. Vandaar ook dat onze adviezen gewoon gratis zijn.

DEZE MERKEN GINGEN JE VOOR

MET DEZE SIMPELE STAPPEN HELPEN We JE VERDER

identiteit banner
bril

STAP 1 Inventarisatie van de stakeholders bij jouw bedrijf

Tijdens ons Gratis Jaarverslag Advies nemen we de tijd om jouw bedrijf, de merkwaarden, doelstellingen en stakeholders beter te leren kennen. Onze aanpak is altijd maatwerk. Vandaar dat we je het hemd van het lijf vragen. Deze gegevens hebben we nodig om tot een voor jou zo relevant mogelijk Gratis Jaarverslag Advies te komen.

bril

STAP 2Stap 2: Onze communicatiedeskundigen kijken mee

Als we alle gegevens hebben verzameld, doen we research naar jouw sector. In welke markt opereer je? Wat vinden jouw stakeholders belangrijk? Ook kijken onze content creators naar de jaarverslagen die jouw bedrijf al eerder publiceerde. Hoe kunnen die worden verbeterd?

identiteit banner
identiteit banner
bril

STAP 3 Stap 3: We bespreken ons Gratis Jaarverslag Advies

Als we onze Gratis Jaarverslag Advies hebben opgesteld, plannen we een belafspraak in. Je ontvangt ons Gratis Jaarverslag Advies enkele dagen voor de afspraak zodat je gericht vragen kunt stellen. In het gesprek lichten we ons Gratis Jaarverslag Advies toe en delen we ons plan-van-aanpak met je. Zo beschik je over alle informatie die je nodig hebt.

Deze specialisten maken de content van je bedrijf tot een succes

Bij Li Moon vertellen we dagelijks de verhalen van mooie merken. Wij delen graag onze ervaring met je om van jouw contentstrategie een succes te maken.

bea-rechthoek
Bea Mienis
Eindbaas Creatie
bea-rechthoek
Marijke van Deijzen
Art-director Merk & Concept
bea-rechthoek
Jago van Dooren
Art-director Video
bea-rechthoek
Kim Schrijver
Vormgever Jaarverslagen

Cases van 3 klanten die je voor gingen

PWN: met je jaarverslag aan je merk bouwen

 • Vormgeving in huisstijl
 • Toegankelijke vormgeving met veel beeldk
 • Complexe informatie in infographics
PWN is het kraanwater- en natuurbedrijf dat ruim 1 miljoen huishoudens in Noord-Holland van drinkwater voorziet. Li Moon verzorgt sinds 2012 alle corporate communicatie van PWN en zorgt ervoor dat de jaarverslagen van de organisatie ieder jaar aantrekkelijk en toegankelijk zijn voor een breed publiek.
dummy@2x
IDorganics_LogoCMYK
Kringloopwinkelketen Het Goed: jaarverslag als magazine
dummy@2x
IDorganics_LogoCMYK
 • Vormgeving in huisstijl
 • Laagdrempelig, helder en begrijpelijk
 • Complexe informatie in infographics
Jouw jaarverslag als magazine. Dat kan in print maar ook digitaal. Zonder de onoverzichtelijke tabellen maar met infographics die gelijk context en verbanden laten zien. Zo werden de stakeholders van Het Goed op een aantrekkelijke en toegankelijke manier bijgepraat.
Detailresult Groep: jaarresultaten met een Wow-factor
 • Presentatie ter ondersteuning jaarverslag
 • Presentatie in Prezi zorgt voor dynamiek
 • Gebruik video om strategie uit te leggen

Detailresult Groep keek in een presentatie voor enkele honderden medewerkers terug op het voorbije jaar en naar de toekomst. Welke gevolgen hebben maatschappelijke invloeden op de interne organisatie? Li Moon ontwikkelde de centrale presentatie in Prezi met als grande finale een strategievideo die de nieuwe koers presenteerde. Zo geef je cijfers een wow-factor.

dummy@2x
IDorganics_LogoCMYK

Dit vragen aanvragers ons

Heb je vragen over onze aanpak? Bel of mail gerust. Hieronder vind je de meest gestelde vragen en onze antwoorden. Staat jouw vraag er niet tussen, twijfel je of je een Gratis Jaarverslag Advies wilt aanvragen of wil je liever eerst iemand spreken? We zitten klaar om je vragen te beantwoorden.

Wie en wat is Li Moon?
Bij Li Moon werken we dagelijks aan de merkstrategie en marketingcampagnes van ambitieuze bedrijven. Wij zijn sinds 2003 merkspecialist en full-service marketingbureau met een persoonlijke aanpak en een unieke, beproefde Merkmethode. Zowel voor B2C als B2B. Wil je weten waar wij voor staan? Lees dan onze filosofie.
Is het Jaarverslag Advies van jullie écht gratis?
Ja, dat is echt gratis. Anders zouden we dat niet zeggen :-). Het Jaarverslag Advies geeft je inzicht in hoe wij werken, hoe we naar jouw bedrijf kijken en hoe we jouw bedrijf verder kunnen helpen. Het Li Moon Jaarverslag Advies geeft jou als ondernemer een goed beeld van wat je van ons kunt verwachten en welke investering daar bij hoort. Zo bepaal je zelf of wij als partner voor jouw merk passen bij jouw ambitie, budget en behoeften.
Wat gaat er gebeuren als ik de aanvraag heb verzonden?

Dan gaat we jou binnen twee werkdagen bellen om een telefonische afspraak te plannen tussen jou en Alexander of Bea. Alexander heeft als merkstrateeg de supervisie over de merktrajecten. Bea is eindverantwoordelijk voor alle creatie binnen Li Moon.

Ik heb al een reclamebureau. Is dat erg?

In de eerste plaats natuurlijk fijn dat je zo tevreden bent. Toch denken we dat de kans groot is dat we samen tot nieuwe inzichten komen. Die kun je dan altijd bij jouw reclamebureau neerleggen. Je bepaalt altijd zelf met wie je samenwerkt. No strings attached.

Welke informatie hebben jullie van mij nodig?

Om een Jaarverslag Advies te kunnen maken, vragen we ongeveer een half uur van je tijd. Dat gesprek kan telefonisch. In dat half uur vragen we je het hemd van je lijf. Over hoe jij als ondernemer naar je bedrijf en merk kijkt. En hoe met een Jaarverslag jouw bedrijf het beste verteld zou kunnen worden. De informatie die je geeft, delen we uiteraard niet met derden. Hier lees je hoe we met je privacy en dataopslag omgaan.

Ik heb de rapportage van het Jaarverslag Advies ontvangen. Zit ik nou aan jullie vast?

Nee, het Jaarverslag Advies is geheel vrijblijvend. In de eerste plaats horen we natuurlijk graag wat je er aan gehad hebt. En hoe je denkt over een traject waarin we onze gezamenlijke analyse handen en voeten kunnen gaan geven. Want daar helpen we je natuurlijk graag mee. En wanneer je daar toch geen behoefte aan hebt? Voor ons was het waarschijnlijk ook een leerzame ervaring. Onze dank daarvoor!

Waarom je bij Li Moon aan het juiste adres bent

De keuze voor een bureau maak je op basis van feiten en resultaten. Bij Li Moon doen we niets liever dan jouw merkverhaal vertellen. Dat plezier merk je als je met ons samenwerkt en zie je terug in het resultaat.


Van concept tot productie: alles uit eigen studio


Je werkt direct samen met onze content creators


Samenwerken met andere partners? Geen probleem


Wij denken continu met je mee

Bea-IMG_6376

Direct je Gratis Jaarverslag Advies aanvragen

Waardevol advies van onze content creators. Helemaal gratis!

* Benodigde velden

DEZE MERKEN GINGEN JE VOOR

ANDERE KLANTEN OVER LI MOON

Arjan

“Jullie zijn enorm creatief, reageren snel, werken met duidelijke deadlines, zijn goed op de hoogte van huisstijl en zijn gewoon enorme lieve, gezellige mensen om mee samen te werken.”

Laura Heijmann
Marketing Operations Manager / Dienst Cabine
Transavia

limoon-logo
Hendrik Figeeweg 1H
2031 BJ Haarlem

 Merkmakers met hoofd en hart. Sinds 2003

Merkmakers met hoofd en hart.
Sinds 2003