Kom sterker uit de crisis en start nu!

VRAAG JOUW
GRATIS CAMPAGNE
ADVIES AAN

Wil jij met jouw bedrijf versterkt uit de crisis komen? Snel weer verder groeien met je merk? Start nu! Wij van LiMoon helpen je graag met het versterken van het strategisch fundament én de uitvoering van jouw marketingcampagne.

WAT KUN JE VERWACHTEN?

 • Binnen 2 werkdagen teruggebeld
 • Telefonische inventarisatie door onze experts
 • Een inhoudelijk voorstel binnen 5 werkdagen
merkadvies-banner-tablet

Direct je Gratis Campagne Advies aanvragen

Waardevol advies van onze marketing-experts. Helemaal gratis!

* Benodigde velden

100%
Gratis en vrijblijvend.
Doe je voordeel met onze kennis!

75%
Aanvragers verdient investering in eerste jaar terug

1
Bureau voor offline- en online-merkstrategie en uitvoering

20
Jaar ervaring met marketingcampagnes

Ontvang Gratis Li Moon Bullit Journal Bij Je Beurspresentatie Advies

bullit-journal

Ontvang Gratis Li Moon Bullet Journal Bij Je Campagne Advies

Je kent ze vast wel van Instagram: bullet journals zijn op dit moment ontzettend populair. Bij Li Moon ontwierpen we een eigen bullet journal. Voor zakelijk gebruik. Je krijgt deze nu opgestuurd als je een Gratis Campagne Advies aanvraagt.
Gewoon, omdat we het leuk vinden om iets extra’s te doen. Zo werken we ook samen met onze opdrachtgevers aan meer klanten, meer omzet en de groei van het bedrijf. Nooit op routine, maar altijd met de drive om iets extra’s te doen. Vandaar ook dat onze adviezen gewoon gratis zijn.

DEZE MERKEN GINGEN JE VOOR

MET DEZE SIMPELE STAPPEN HELPEN We JE VERDER

identiteit banner
bril

STAP 1 Inventarisatie van jouw merk

Tijdens ons Gratis Campagne Advies nemen we de tijd om jouw bedrijf en je wensen beter te leren kennen. Onze aanpak is altijd maatwerk. Vandaar dat we je het hemd van het lijf vragen. Deze gegevens hebben we nodig om tot een voor jou zo relevant mogelijk Campagne Advies te komen.

bril

STAP 2Onze merk-experts kijken mee

Als we alle gegevens hebben verzameld, doen we research naar jouw sector. In welke markt opereer je? Wat vinden jouw klanten belangrijk? Ook kijken onze merk-experts we welke kanalen je inzet en welke marketingmaterialen je gebruikt. Met welke campagnemiddelen kunnen we jouw verhaal nog beter vertellen?

identiteit banner
identiteit banner
bril

STAP 3 We bespreken ons Gratis Campagne Advies

Als we ons Gratis Campagne Advies hebben opgesteld, plannen we een belafspraak in. Je ontvangt ons Campagne Advies enkele dagen voor de afspraak zodat je gericht vragen kunt stellen. In dat gesprek lichten we ons Gratis Campagne Advies toe en delen we ons plan-van-aanpak met je. Zo beschik je over alle informatie die je nodig hebt.

Deze specialisten maken de merkidentiteit van je bedrijf tot een succes

Hoe komt jouw merk het best uit de verf? Wij delen graag onze ervaring met je om van jouw merkstrategie een succes te maken.

bea-rechthoek
Bea Mienis
Eindbaas Creatie
bea-rechthoek
Alexander Nijeboer
Merkstrateeg
bea-rechthoek
Jago van Dooren
Art-director Video
bea-rechthoek
Michel in ‘t Velt
Vormgever Actiemarketing

Inspirerende cases van klanten die je voor gingen

Budget-TV-campagne voor BS Toys voor onder de 10K

 • TV-commercial met wow-factor gemaakt
 • Aanzienlijke boost voor het merk gerealiseerd
 • Bestaande klanten enthousiast én nieuwe leads gescoord
BS Toys is een eerlijk merk met een mooie doelstelling: alle kinderen van de wereld lekker actief laten spelen. Deze Nederlandse speelgoedproducent levert direct aan de detaillist. We konden tegen een aantrekkelijk tarief 2 maanden een TV-commercial uitzenden in de jeugdprogrammering van de NPO. Een buitenkansje. Li Moon ontwikkelde een vrolijke budget-TV-commercial. Resultaat van deze campagne: nieuwe leads voor BS Toys en bovendien een enthousiaste ontvangst bij bestaande klanten. Zelfs de concurrentie feliciteerde onze klant.
IDorganics_LogoCMYK
Actiemarketingcampagne voor KwikFit
dummy@2x
IDorganics_LogoCMYK
 • Radio-commercials
 • TV-commercial
 • Actiemarketing ter ondersteuning retailmoment
Voor KwikFit ontwikkelt Li Moon alle merkcommunicatie. De verkoop van autobanden vormen voor het garagebedrijf een drijver van de omzet. Ieder voor- en najaar organiseert KwikFit daarom de Banden 10 Daagse met spectaculaire aanbiedingen. Li Moon ondersteunt deze 10-daagse actieperiode met speciale campagnes die radio- en tv-commercials, speciale huis-aan-huisfolder en online en offline point-of-sale-materialen omvatten.
Imagocampagne: een nieuw aanzien voor Amsterdam Zuidoost
 • Verrassende abri-campagne
 • Zomermagazine ontwikkeld en geproduceerd
 • Shopping bag als symbool voor het ‘nieuwe’ Zuidoost
Het Amsterdamse stadsdeel Zuidoost worstelde lang met een negatief imago. Stichting Zuidoost Partners vroeg Li Moon mee te helpen het imago van het gerenoveerde stadsdeel een positieve boost te geven. Li Moon bedacht de campagne ZO Anders (Zuidoost anders). Resultaat: een meerjarige imagocampagne die de vloer aanveegde met al die vooroordelen. Campagnemiddelen: een abricampagne met opvallende sfeerimpressies, een zomermagazine en een shopper bag als vaandeldrager voor de gerenoveerde buurt en de lokale winkelcentra. Die shopper bag is overigens nog steeds in gebruik..
dummy@2x
IDorganics_LogoCMYK

Dit vragen aanvragers ons

Heb je vragen over onze aanpak? Bel of mail gerust. Hieronder vind je de meest gestelde vragen en onze antwoorden. Staat jouw vraag er niet tussen, twijfel je of je een Gratis Campagne Advies wilt aanvragen of wil je liever eerst iemand spreken? We zitten klaar om je vragen te beantwoorden.
Wie en wat is Li Moon?
Bij Li Moon werken we dagelijks aan de merkstrategie en marketingcampagnes van ambitieuze bedrijven. Wij zijn sinds 2003 merkspecialist en full-service marketingbureau met een persoonlijke aanpak en een unieke, beproefde Merkmethode. Zowel voor B2C als B2B. Wil je weten waar wij voor staan? Lees dan onze filosofie.
Is het Campagne Advies van jullie écht gratis?

Ja, dat is echt gratis. Anders zouden we dat niet zeggen :-). Het Campagne Advies geeft je inzicht in hoe wij werken, hoe we naar jouw bedrijf kijken en hoe we jouw bedrijf verder kunnen helpen. Het Li Moon Campagne Advies geeft jou als ondernemer een goed beeld van wat je van ons kunt verwachten en welke investering daar bij hoort. Zo bepaal je zelf of wij als partner voor jouw merk passen bij jouw ambitie, budget en behoeften.

Wat gaat er gebeuren als ik de aanvraag heb verzonden?

Dan gaat we jou binnen twee werkdagen bellen om een telefonische afspraak te plannen tussen jou en Alexander of Bea. Alexander heeft als merkstrateeg de supervisie over de merktrajecten. Bea is eindverantwoordelijk voor alle creatie binnen Li Moon.

Ik ben eigenlijk wel tevreden over mijn marketingcampagnes. Heeft zo’n Campagne Advies voor mij dan wel nut?

Als professional heb je natuurlijk goed nagedacht over je merk en de middelenstrategie die daaruit voortvloeit. Toch lees je op dit moment deze pagina. Dat vertelt ons dat je op zoek bent naar nieuwe inzichten om jouw business nieuwe impulsen te geven. Daar helpen wij je graag bij.

Ik heb al een reclamebureau. Is dat erg?

In de eerste plaats natuurlijk fijn dat je zo tevreden bent. Toch denken we dat de kans groot is dat we samen tot nieuwe inzichten komen. Die kun je dan altijd bij jouw reclamebureau neerleggen. Je bepaalt altijd zelf met wie je samenwerkt. No strings attached.

Welke informatie hebben jullie van mij nodig?
Om een Campagne Advies te kunnen maken, vragen we ongeveer een half uur van je tijd. Dat gesprek kan telefonisch. In dat half uur vragen we je het hemd van je lijf. Over de groeiambitie van je bedrijf, ontwikkelingen in jouw markt en over hoe jij als ondernemer naar je bedrijf en merk kijkt. Hoe transparanter je in dat gesprek bent over doelstellingen, budget en specifieke uitdagingen, hoe relevanter ons advies voor je zal zijn. Naast de informatie die we van jou krijgen, raadplegen wij externe bronnen met marktgegevens om onze aanpak te bepalen. De informatie die je geeft, delen we uiteraard niet met derden. Hier lees je hoe we met je privacy en dataopslag omgaan.
Ik heb de rapportage van het campagne advies ontvangen. Zit ik nou aan jullie vast?

Nee, het Campagne Advies is geheel vrijblijvend. In de eerste plaats horen we natuurlijk graag wat je er aan gehad hebt. En hoe je denkt over een traject waarin we onze gezamenlijke analyse handen en voeten kunnen gaan geven. Want daar helpen we je natuurlijk graag mee. En wanneer je daar toch geen behoefte aan hebt? Voor ons was het waarschijnlijk ook een leerzame ervaring. Onze dank daarvoor!

Waarom je bij Li Moon aan het juiste adres bent

De keuze voor een bureau maak je op basis van feiten en resultaten. Bij Li Moon doen we niets liever dan het vormgeven van jouw merk. Dat plezier merk je als je met ons samenwerkt en zie je terug in het resultaat.


Wij helpen je om met jouw budget meer leads te trekken


Wij vertalen je merk naar online- en offline-communicatie


Samenwerken met je online-bureau? Geen probleem


Wij denken continu met je mee

Bea-IMG_6376

Direct je Gratis Campagne Advies aanvragen

Waardevol advies van onze marketing-experts. Helemaal gratis!

* Benodigde velden

DEZE MERKEN GINGEN JE VOOR

ANDERE KLANTEN OVER LI MOON

Arjan

“Jullie zijn enorm creatief, reageren snel, werken met duidelijke deadlines, zijn goed op de hoogte van huisstijl en zijn gewoon enorme lieve, gezellige mensen om mee samen te werken.”

Laura Heijmann
Marketing Operations Manager / Dienst Cabine
Transavia

limoon-logo
Hendrik Figeeweg 1H
2031 BJ Haarlem

 Merkmakers met hoofd en hart. Sinds 2003

Merkmakers met hoofd en hart.
Sinds 2003