Meer leads scoren met jouw beursstand?

VRAAG JOUW GRATIS
BEURS­PRESENTATIE
ADVIES AAN

Binnenkort met je bedrijf op een vakbeurs en behoefte aan iemand die eens kritisch naar het huidige ontwerp van je beursstand en je marketingmaterialen kijkt? Twijfel je over welke marketingmiddelen mee te nemen? De beste manier om zoveel mogelijk leads te verwerven? Met ons Gratis Beurspresentatie Advies helpen we je graag op weg.

WAT KUN JE VERWACHTEN?

 • Binnen 2 werkdagen teruggebeld
 • Telefonische inventarisatie door onze experts
 • Een inhoudelijk voorstel binnen 5 werkdagen
merkadvies-banner-tablet

Direct je Gratis Beurspresentatie Advies aanvragen

Onze experts adviseren je gratis: zo presenteert jouw bedrijf zich het best.

* Benodigde velden

100%
Gratis en vrijblijvend.
Doe je voordeel met onze kennis!

85%
Van de aanvragers groeien door ons advies

75%
Verdient investering tijdens eerste beursbezoek terug

20
Jaar ervaring met beurspresentaties

Ontvang Gratis Li Moon Bullit Journal Bij Je Beurspresentatie Advies

bullit-journal

Ontvang Gratis Li Moon Bullet Journal Bij Je Beurspresentatie Advies

Je kent ze vast wel van Instagram: bullet journals zijn op dit moment ontzettend populair. Bij Li Moon ontwierpen we een eigen bullet journal. Voor zakelijk gebruik. Je krijgt deze nu opgestuurd als je een Gratis Beurspresentatie Advies aanvraagt.
Gewoon, omdat we het leuk vinden om iets extra’s te doen. Zo werken we ook samen met onze opdrachtgevers aan meer klanten, meer omzet en de groei van het bedrijf. Nooit op routine, maar altijd met de drive om iets extra’s te doen. Vandaar ook dat onze adviezen gewoon gratis zijn.

DEZE MERKEN GINGEN JE VOOR

MET DEZE SIMPELE STAPPEN HELPEN We JE VERDER

identiteit banner
bril

STAP 1 Inventarisatie van jouw wensen

Tijdens ons Gratis Beurspresentatie Advies nemen we de tijd om jouw bedrijf en je wensen beter te leren kennen. Onze aanpak is altijd maatwerk. Vandaar dat we je het hemd van het lijf vragen. Ook kijken naar het ontwerp van jouw beursstand en welke marketingmaterialen je nu gebruikt. Deze gegevens hebben we nodig om tot een voor jou zo relevant mogelijk Beurspresentatie Advies te komen.

bril

STAP 2 Onze studio-experts kijken mee

Als we alle gegevens hebben verzameld, doen we research naar je bedrijf. In welke markt opereer je? Wat vinden klanten in jouw branche belangrijk als het om je Beurspresentatie gaat? Onze experts uit de studio kijken mee naar je huidige materialen. Hoe kunnen we jouw verhaal nog beter vertellen?

identiteit banner
identiteit banner
bril

STAP 3 We bespreken ons Gratis Beurspresentatie Advies

Als we ons Gratis Beurspresentatie Advies hebben opgesteld, ontvang je die per mail. Daarnaast plannen we een belafspraak in. Tijdens die belafspraak lichten we ons Beurspresentatie Advies toe en geven we inzicht in de voor jouw bedrijf meest optimale beurspresentatie. Ook delen we ons plan-van-aanpak met je. Zo beschik je over alle informatie die je nodig hebt om samen met ons een succesvolle beurspresentatie op te zetten.

Deze specialisten maken je beurspresentatie tot een succes

Hoe komt jouw bedrijf op de beursvloer het best tot z’n recht? Wij delen graag onze ervaring met je om van jouw beurspresentatie een succes te maken.

bea-rechthoek
Bea Mienis
Eindbaas Creatie
bea-rechthoek
Marijke van Deijzen
Art-director Merk & Concept
bea-rechthoek
Jago van Dooren
Art-director Video
bea-rechthoek
Kim Schrijver
Vormgever

Inspirerende cases van klanten die je voor gingen

Opvallende BIO-vakbeurspresentatie IDOrganics

 • Opvallende B2B-beursstand
 • Focus op hergebruik
 • Ecologisch gedrukte flyers
Als een producent van biologische delicatessen als IDOrganics zich op een biologische vakbeurs presenteert, moet de presentatie tot in de kleinste details aansluiten op de filosofie van de producent. Vandaar dat ons ontwerp sterk gericht was op duurzaamheid. Zo hergebruikten we eerdere beursmaterialen die in het nieuwe ontwerp fris en als nieuw uit de verf kwamen. Voor de productie van de flyers en posters zochten we een ecologische drukkerij gedrukt en voor de beurstassen een eco-vriendelijke producent. Zo ontstond een met zorg samengestelde beurspresentatie met wow-factor!
dummy@2x
IDorganics_LogoCMYK
Spektakelstand Op=Op Voordeelshop op Huishoudbeurs
dummy@2x
IDorganics_LogoCMYK
 • Spectaculaire B2C-beursstand
 • Maatwerk-ontwerp
 • Point-of-sale-materialen voor extra conversie
Hoe zorg je op de drukst bezochte beursvloer van Nederland voor een beursstand die opvalt? Met die vraag kwam Op=Op Voordeelshop een jaar nadat wij voor de drogisterij discounter de nieuwe merkidentiteit hadden ontwikkeld.
Op de Huishoudbeurs in de Amsterdam RAI is het zaak om als merk uit te pakken en dat deed Op=Op Voordeelshop met een volledig ingerichte winkel in de eigen beursstand.
Beurspresentatie De Coolsculpting Kliniek op publieksbeurs
 • Intieme B2C-beursstand
 • Luxe uitstraling
 • Mix van online- en offline presentatiemiddelen
De Coolsculpting Kliniek wilde met haar marketingstrategie naar de next level. Bij Li Moon ontwierpen een nieuwe merkidentiteit en namen daarna de marketingmaterialen onder handen. De Coolsculpting Kliniek presenteerde zich veelvuldig op kwalitatieve publieksbeurzen, zoals de Masters of LXRY. Op een beursvloer met mondiale topmerken als het om luxe uitstraling gaat, is het een must om als merk goed voor de dag te komen.
dummy@2x
IDorganics_LogoCMYK

Dit vragen aanvragers ons

Heb je vragen over onze aanpak? Bel of mail gerust. Hieronder vind je de meest gestelde vragen en onze antwoorden. Staat jouw vraag er niet tussen, twijfel je of je een Gratis Beurspresentatie Advies wilt aanvragen of wil je liever eerst iemand spreken? We zitten klaar om je vragen te beantwoorden.
Wie en wat is Li Moon?
Bij Li Moon werken we dagelijks voor een reeks van ambitieuze bedrijven. Wij zijn sinds 2003 merkspecialist en full-service marketingbureau met een persoonlijke aanpak en een unieke, beproefde Merkmethode. Zowel voor B2C als B2B. Wil je weten waar wij voor staan? Lees dan onze filosofie.
Is dat Beurspresentatie Advies van jullie écht gratis?

Ja, dat is echt gratis. Anders zouden we dat niet zeggen :-). Het advies geeft je inzicht in hoe wij werken, hoe we naar jouw bedrijf kijken en hoe we jouw bedrijf verder kunnen helpen met een beurspresentatie die recht doet aan jouw bedrijf of merk. En die je helpt zoveel mogelijk nieuwe klanten te verwerven. Het Li Moon Beurspresentatie Advies geeft jou als ondernemer een goed beeld van wat je van ons kunt verwachten en welke investering daar bij hoort. Zo bepaal je zelf of wij als partner voor jouw merk passen bij jouw ambitie, budget en behoeften.

Wat gaat er gebeuren als ik de aanvraag heb verzonden?

Dan gaat we jou binnen twee werkdagen bellen om een telefonische afspraak te plannen tussen jou en Alexander of Bea. Alexander heeft als merkstrateeg de supervisie over de merktrajecten. Bea is eindverantwoordelijk voor alle creatie binnen Li Moon.

Ik ben eigenlijk wel tevreden over mijn beurspresentatie. Heeft zo’n advies voor mij dan wel nut?

Als professional heb je natuurlijk goed nagedacht over je merk en de middelenstrategie die daaruit voortvloeit. Toch lees je op dit moment deze pagina. Dat vertelt ons dat je op zoek bent naar nieuwe inzichten om jouw business nieuwe impulsen te geven. Daar helpen wij je graag bij.

Ik heb al een reclamebureau. Is dat erg?

In de eerste plaats natuurlijk fijn dat je zo tevreden bent. Toch denken we dat de kans groot is dat we samen tot nieuwe inzichten komen. Die kun je dan altijd bij jouw reclamebureau neerleggen. Je bepaalt altijd zelf met wie je samenwerkt. No strings attached.

Welke informatie hebben jullie van mij nodig?
Om je goed te kunnen adviseren, vragen we ongeveer een half uur van je tijd. Dat gesprek kan telefonisch. In dat half uur vragen we je het hemd van je lijf. Welke beurzen je denkt te gaan inzetten (hoeveel haast je daarmee hebt!) en welke middelen je nu inzet. Wat je doelstellingen zijn en in hoeverre je die tot nu toe hebt bereikt. Over de groeiambitie van je bedrijf, ontwikkelingen in jouw markt en over hoe jij als ondernemer naar je bedrijf en merk kijkt. Hoe transparanter je in dat gesprek bent hoe relevanter ons advies voor je zal zijn. De informatie die je geeft, delen we uiteraard niet met derden. Hier lees je hoe we met je privacy en dataopslag omgaan.
Ik heb de rapportage van het Beurspresentatie Advies ontvangen. Zit ik nou aan jullie vast?

Nee, het Merkadvies is geheel vrijblijvend. In de eerste plaats horen we natuurlijk graag wat je er aan gehad hebt. En hoe je denkt over een traject waarin we onze gezamenlijke analyse handen en voeten kunnen gaan geven. Want daar helpen we je natuurlijk graag mee. En wanneer je daar toch geen behoefte aan hebt? Voor ons was het waarschijnlijk ook een leerzame ervaring. Onze dank daarvoor!

Waarom je bij Li Moon aan het juiste adres bent

De keuze voor een bureau maak je op basis van feiten en resultaten. Bij Li Moon doen we niets liever dan het vormgeven van jouw bedrijfsverhaal. Dat plezier merk je als je met ons samenwerkt en zie je terug in het resultaat.


Wij helpen je om met jouw budget meer leads te trekken


Je werkt direct met creatieven samen, zo ontstaan de beste ideeën


Onze creatieven werken bij jou op kantoor als dat de efficiency vergroot


We denken continu met je mee over hoe we jouw business laten groeien

Bea-IMG_6376

Direct je Gratis Beurspresentatie Advies aanvragen

Onze experts adviseren je gratis: zo presenteert jouw bedrijf zich het best.

* Benodigde velden

DEZE MERKEN GINGEN JE VOOR

ANDERE KLANTEN OVER LI MOON

Arjan

“Jullie zijn enorm creatief, reageren snel, werken met duidelijke deadlines, zijn goed op de hoogte van huisstijl en zijn gewoon enorme lieve, gezellige mensen om mee samen te werken.”

Laura Heijmann
Marketing Operations Manager / Dienst Cabine
Transavia

limoon-logo
Hendrik Figeeweg 1H
2031 BJ Haarlem

 Merkmakers met hoofd en hart. Sinds 2003

Merkmakers met hoofd en hart.
Sinds 2003