Jouw Reclame Hoofdkwartier
CONTENT­­MARKETING
CONTENT­­MARKETING

Hoe maak je waardevolle en relevante content die je sales een boost geeft, de relatie met je klanten stimuleert of het imago van je merk oppept? Li Moon Content ontwikkelt contentmarketing voor bedrijven en instellingen met ambitie. Zo ontwierpen wij een magazine voor de zakelijke inkopers van Philips Haircare-producten wereldwijd.

Een B2B magazine als stijlgids voor Philips

Voor Philips Haircare ontwikkelde Li Moon in 2015 en 2016 een B2B magazine. De stijl- en trendgids vormde de ruggengraat van de wereldwijde volumeverkopen voor haircare-producten van het concern.

Voor de grootafnemers uit Europa, Latijns-Amerika en Azië ontwikkelde Li Moon in 2015 en 2016 een B2B magazine. Philips verkoopt haar haircare-producten wereldwijd in bijna 40 landen.
Het glossy B2B magazine was een stijl- en trendgids die de laatste trends op het gebied van haarmode koppelt aan het haircare-assortiment van de Nederlandse technologiegigant.

B2B Magazine als internationaal stijlicoon

De stijl- en trendgids gold als een belangrijk inspiratiemagazine voor zakelijke grootinkopers. Qua uitstraling stelde Philips hoge eisen en moesten de magazines zich qua uitstraling kunnen meten met internationaal toonaangevende modetitels als Harper’s Bazaar, Marie Claire, Cosmopolitan, Elle en Vogue. Li Moon realiseerde de vormgeving en contentmarketing van de magazines.

Meer informatie? Mail Alexander!
Op zoek naar een maatwerkoplossing voor jouw communicatievraagstuk? Maak een afspraak met Alexander voor een vrijblijvend voorstel. Vul je het antwoordformulier in dan nemen we binnen een werkdag contact met je op. Liever bellen? 023-5343430. Tot snel!