Jouw Reclame Hoofdkwartier
LI MOON ACADEMY: MERKSESSIE
LI MOON ACADEMY: MERKSESSIE

Li Moon is een reclame- en marketingbureau, gespecialiseerd in groeistrategieën voor middelgrote en grote bedrijven in B2C en B2B. Je positionering aanpassen? Graag delen we onze kennis om je te laten groeien. Boek een merksessie bij de Li Moon Academy en laat je inspireren door een specialist.

De positionering is essentieel voor de toekomst van je bedrijf

De positionering van je bedrijf vormt de basis voor je identiteit, de manier waarop je met je klanten omgaat, de marketing, het assortiment en de managementbeslissingen die je neemt. Je kunt het aanscherpen van je positionering uitbesteden aan een specialist als Li Moon, maar we helpen je om als ondernemer, bedrijf of afdeling zelf met je positionering aan de slag te gaan.

De wereld om ons heen verandert steeds sneller. Markten ontwikkelen zich in recordtempo, de wensen, behoeften en financiële mogelijkheden van klanten en consumenten veranderen continu. Dit komt door de globalisering. Hoe zorg je er nu voor dat je bedrijf mee verandert zonder dat je daarbij afscheid neemt van de waarden die jij belangrijk vindt?

Jouw positionering bepaalt je toekomst

Li Moon helpt bedrijven bij het bepalen van een passende positionering en de uitwerking naar merkidentiteit, corporate identity en contentmarketing en naar marketingcampagnes en -middelen. Op basis van verschillende positioneringsmethoden, marketingtheorieën en onze eigen ervaringen in de afgelopen jaren, ontwikkelden wij het Li Moon Merklichaam.

Het Merklichaam als kompas voor je positionering

Met het Li Moon Merklichaam© breng je alle essentiële karaktereigenschappen, waarden en van je merk of bedrijf in kaart. In de kennissessie leer je de methode in alle toepassen op je eigen bedrijf en vertellen we je welke vervolgstappen je kunt nemen om de positionering verder uit te werken. Zo beschik je altijd over een intern kompas om gericht en consequent aan je merk en positionering te bouwen.

Merksessie: leren Merklichaam toe te passen

In een merksessie nemen strateeg Alexander Nijeboer, art-director Marijke van Deijzen of creatief directeur Bea Mienis je mee in hun vakgebied: het positioneren van van bedrijven en merken. Met onze merksessie willen we je een instrument in handen geven om zelf de positionering van je bedrijf aan te sturen. Zelf ken je als ondernemer, medewerker of afdeling nu eenmaal het bedrijf, de klanten en de marktontwikkelingen als geen ander. Met een merksessie investeer je in je eigen toekomst en die van je bedrijf of merk.
Bij Li Moon werken we altijd met hoofd en hart aan jouw positionering. Een boodschap overbrengen is effectief als dat verhaal mensen raakt. Recht in het hart. Een boodschap die het hart bereikt, nestelt zich in het hoofd. Zo helpen we bedrijven en ondernemingen groeien. Ook groeien? Vertel ons vrijblijvend jouw verhaal dan vertellen wij hoe wij je daarbij helpen.

Meer informatie? Mail Alexander!
Op zoek naar een maatwerkoplossing voor jouw communicatievraagstuk? Maak een afspraak met Alexander voor een vrijblijvend voorstel. Vul je het antwoordformulier in dan nemen we binnen een werkdag contact met je op. Liever bellen? 023-5343430. Tot snel!