Jouw Reclame Hoofdkwartier
Abonnementen
Een abonnementsvorm voor al je marketing
Abonnementen

Marketing is voor steeds meer bedrijven en instellingen onmisbaar bij het genereren van leads, het bouwen aan autoriteit en klantrelaties en het aanjagen van sales. Wil je het goed doen, dan ontwikkel je continu nieuwe marketing om new business te generen of omzet te realiseren. Met een marketing abonnement van Li Moon bouw je planmatig en op continue basis aan je omzet. Bovendien houd je grip op je marketingbudget doordat je weet wat je uitgeeft.

Met een marketing abonnement houd je grip op je maandlasten

Het opzetten en uitvoeren van marketingstrategieën zijn vaak intensieve trajecten. Daarbij worden doorgaans veel uren gemaakt. Deze uren besteden we het liefst aan het bouwen aan het merk en het optimaal servicen van jouw bedrijf. Als klant vind je grip op kosten essentieel.

Lokale actiemarketing voor Jonaz | Li Moon

Ideaal voor campagnes

Vandaar dat we intensieve marketingtrajecten bijna altijd starten vanuit een overeenkomst voor een jaar met een vast maandbedrag.
Een vast maandbedrag stelt ons als reclamebureau in staat om efficiënt te werken. Het bedrag dekt de kosten van gemaakte uren (besprekingen, bedrijfsbezoeken, telefoongesprekken, brainstormsessies en gereden kilometers) en door Li Moon ontwikkelde marketing.
Kosten van leveranciers, zoals drukwerk, beeldmateriaal, distributie en andere kosten die derden maken, vallen niet binnen het maandbedrag (tenzij dit anders wordt afgesproken of in de begroting anders is vermeld).

Action

Werk maken van verbetertrajecten

De zekerheid van een vast maandbedrag

Onze klanten ervaren deze werkwijze als duidelijk: de samenwerkingsvorm leidt zelden tot onverwachte verrassingen in de vorm van onverwachte nacalculaties. Verandert de opdracht gaandeweg? Dan kijken we samen met jullie naar oplossingen binnen en buiten het budget. Zo houd je als klant altijd overzicht en controle over de cash flow.

Uitwerking bedrijfsidentiteit, campagne of contentstrategie

Of je als marketeer nu een nieuw product lanceert, je bedrijfsidentiteit wilt aanpassen of een doelgerichte campagne wilt laten ontwikkelen – voor dat soort langer lopende projecten is een marketing abonnement een logische oplossing die tal van interessante voordelen biedt.
Zo spreid je bij intensieve ontwikkeltrajecten de ontwikkelingskosten uit over meerdere maanden en staat jouw project altijd op pole position in onze planningen. Dit komt omdat we op basis van het maandbedrag maandelijks capaciteit voor je reserveren. Projecten starten soms later omdat deze afhankelijk zijn van de beschikbare capaciteit.

Digital storytelling | Li Moon

Je bedrijfsverhaal en -geschiedenis met content uitdragen

Zo bepalen we jouw maandbedrag

Samenwerken op basis van een marketing abonnement met een vast maandbedrag: hoe bepalen we eigenlijk jouw maandbedrag?
Iedere marketingaanvraag beschouwen wij als een unieke aanvraag. Natuurlijk lijken veel marketingtrajecten op elkaar, maar uiteindelijk heeft iedere ondernemer, marketing manager of communicatie-afdeling zijn eigen unieke strategie of groeitraject in gedachten met een eigen wensenpakket aan middelen.
Vandaar dat we iedere aanvraag als maatwerk beschouwen, waarbij je altijd kunt kiezen tussen een uitwerking op projectbasis dan wel tegen een vast maandbedrag. De minimale looptijd voor een samenwerking met een vast maandbedrag bedraagt een jaar.
Vandaar dat we op basis van jouw wensen een jaarbegroting opstellen, waarin we ook afspraken voor besprekingen opnemen. Op basis van die jaarbegroting bepalen we dan jouw maandbedrag.

Wat nu als mijn plannen wijzigen?

Marketing is geen wiskunde. Met het verstrijken van de tijd komen soms ook nieuwe inzichten of kansen. Heb je een marketing abonnement met een vast maandbedrag afgenomen, dan betekent dit niet dat je oorspronkelijke marketingplan of -strategie – op basis waarvan wij de jaarbegroting maakten – in beton gegoten is.
Integendeel: bij nieuwe inzichten of kansen kijken we allereerst hoe we deze binnen het vastgestelde maandbedrag kunnen uitvoeren. Lukt dit niet, dan volgt overleg over slimme oplossingen en prioritering.

Bij Li Moon ontwikkelen we je marketing met hoofd en hart. Een boodschap overbrengen is effectief als dat verhaal mensen raakt. Recht in het hart. Een boodschap die het hart bereikt, nestelt zich in het hoofd. Zo helpen we bedrijven en ondernemingen groeien. Ook groeien? Vertel ons vrijblijvend jouw verhaal dan vertellen wij hoe wij je daarbij helpen.

Meer informatie? Mail Alexander!
Op zoek naar een maatwerkoplossing voor jouw communicatievraagstuk? Maak een afspraak met Alexander voor een vrijblijvend voorstel. Vul je het antwoordformulier in dan nemen we binnen een werkdag contact met je op. Liever bellen? 023-5343430. Tot snel!